špelin@ -> RE: Koruzni kruh (15.10.2009 10:33:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža kakšen ti pa rata? a je malo bolj zbit? Ker tak naj bi tudi bil. drugače pa mešajo belo in koruzno moko, da je bolj rahel. Ni samo malo bolj zbit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Če mešam belo in koruzno moko, pa pride razpadajoč. A obstaja kakšna fora, da bi lahko doma spekla rahel koruzni kruh?? Kaj, za vraga, dajo noter v pekarnah??? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image] Aja, ena gospa, ki peče kruh doma, peče tudi koruznega - ga tašča kupuje pri njej in je vedno fantastičen. Noče pa izdat recepta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|