twintur - london (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> twintur - london (12.6.2005 15:38:10)

ojla!

a pozna kdo turistično agencijo twintur? gledam namreč eno njihovo ponudbo za v london za 4 dni 79500 sit in se mi zdi kr u redu, sam ne bi se pa rada kej nažajfala, tko da če ma kdo izkušnje z njimi, prosim na plano z njimi :)

hvala!

lp, lara

Anonimen -> twintur - london (12.6.2005 15:41:26)

kar se agencije tiče, nimam pojma, vem pa, da samo za štiri dni ne bi v London, pa če je zastojn :zmeden:

vesnaRR -> twintur - london (12.6.2005 15:50:21)

Odvisno kaj nudijo - kaj vas peljejo pogledat - pa tu ne mislim samo avtobusnega ogleda mesta:grrr: kot večina. Tako no, če imaš 3-4 spanja in letalo + prevoz ter kakšen ogled (itak da vstopnina posebej) je recimo ugodno.

London je fuul veliko mesto kjer je fuuuuul za videt, midva ga v 6ih dneh pri 100% laufanju nisva uspela predelat..., sva pa vseeno videla ogromno.

Če želiš info iz prve roke, vpraši, sva bila za prvomajske.

Lp, Vesna

Anonimen -> twintur - london (12.6.2005 16:16:38)

ja sej vem da je 4 dni premal, ampak tokrat se bova pač mogla zadovoljit s takim krajšim izletom, ker mava cajt samo za kolektivca, nobena druga agencija pa ne ponuja teh izletov konc julija. :grrr: pa v bistvu tako greva da si mal teren ogledava :) pol pa enkrat ob prilki greva v lastni režiji za mal dalj časa. sej ni treba da grešsam enkrat na en konc ane :)

ja ponujajo pa tole če se keri lub brat
Okvirni program
1. dan: Ob naknadno določeni uri transfer iz Ljubljane na letališče Trst in ob 14.30 uri polet na letališče London Stansted [pristanek ob 15.35]. Po pristanku in opravljenih carinskih formalnostih postanek v univerzitetnem Cambridgu, nato pa v London. Ob prihodu foto postanek za St. Paul's Cathedral in Tower Bridge. Nastanitev in nočitev.

2. dan: Po zajtrku bomo izstopili na slavnem Trafalgar Squaru, se sprehodili mimo konjeniške straže do Downing Streeta, skozi park St. James in že bomo pri Buckinghamski palači. Nato še do parlamenta in Big Bena. Popoldan možnost nakupovanja na Oxford Streetu ali obisk British Museum, potem pa se bomo lahko rokovali s slavnimi v muzeju voščenih lutk Madame Tussaud's. Zvečer spoznamo še Piccadilly, vedno živahni Leicester Square in China Town. Nočitev.

4 dnevni program - dodatni dan: Po zajtrku obiščemo eno najbolj raznovrstnih in zanimivih odprtih tržnic v Londonu – Camden. Popoldan prosto za obisk katerega od muzejev ali veleblagovnic (npr. British Museum, Harrods ipd., zvečer pa se lahko odločite tudi za »polet« z London Eye (dopl. 11GBP, potrebna obvezna rezervacije pred odhodom), velikim kolesom, ki nas dvigne 135 m visoko – London nam leži pod nogami. Nočitev.

3. dan: Po zajtrku prosto oz. proti doplačilu možnost obiska pomorskega Greenwicha (razgledna točka, ničelni poldnevnik, Cutty Sark), v eno smer s posebno DLR železnico, ki jo krmili računalnik, povratek pa z ladjico, kot je to v svojih časih rad počel sam Henry VIII. Ob dogovorjeni uri transfer na letališče in ob 18.30 uri polet na letališče Treviso/Benetke. Ob prihodu še avtobusni transfer v Ljubljano.

Cena: 67.000 SIT– 3 dni oz. Cena: 79.500 SIT– 4 dni

ali manj: za prijave vsaj 4 mesece pred odhodom priznamo 10% popust Prav tako vam ponujamo 10% popust, v kolikor se ob prijavi odločite za 3 možne termine. Izkoristite lahko oba popusta!
Cena vključuje: povratni letalski prevoz Trst-London-Treviso transfer letališče v Londonu-nastanitev-letališče dve nočitvi s kontinentalnim zajtrkom v hotelu turistične kategorije (dvoposteljne sobe s TWC) odlično vodstvo in stroške organizacije potovanja.

Doplačila: a. - obvezno: letališke pristojbine in povraten transfer iz Ljubljane na letališče 15.500 SIT, stroški rezervacije 3.000 SIT po prijavi, Madame Tussaud's 17GBP [v kolikor se zanj odločite že ob prijavi, sicer 19GBP] b. - po želji: poldnevni izlet v Greenwich 15GBP, priporočamo zavarovanje rizika odpovedi 4.020 SIT, ki ga poravnate s prvim obrokom, če se zanj odločite. Tolarska doplačila poravnate pred odhodom, doplačila v funtih pa vodniku na poti.

Posebni pogoji: Pridržujemo si pravico do: 1A. odhoda tudi v dopoldanskem času, 1B. odhoda/povratka tudi z/na letališč: Brescia, Trst, Salzburg, Celovec ali Graz, 2. podaljšanja programa za dodatno nočitev (odhod v petek v večernih urah) z obveznim doplačilom le 5.000 SIT - morebitno spremembo vam bomo sporočili vsaj 3 tedne pred odhodom. 3A. Vplačana akontacija je nepovratna, ne glede na razlog odpovedi - priporočamo zavarovanje rizika odpovedi, 3B. sprememba imena povzroči stroške spremembe imena 5.000 SIT + stroške po ceniku prevoznika, 3C. ime in priimek morata biti enaka kot v potnem listu 4. Polet je na redni progi, na letalu ni obroka. 5. Cena je izračunana pri vsaj 30 udeležencih, pri manjšem številu si pridržujemo pravico do zvišanja cene za največ 10%. 6. V kolikor se s katerimkoli posebnim pogojem ne strinjate, vas prosimo, da to dopišete na prijavnico, sicer pogoje sprejemate v celoti. Končna navodila vam bomo poslali vsaj 5 dni pred odhodom.

Splošne določbe in pogoji poslovanja so sestavni del programa

lara

Anonimen -> twintur - london (12.6.2005 16:17:12)

zakaj ne?

Natas@ -> twintur - london (12.6.2005 16:28:28)

JAz sem šla z njimi v London par let nazaj, in sicer ravno tako 4 dni, vendar z avtobusom (se pravi 2 dni vožnje in 2 dni v Londonu - 1x smo prspali).
Kar se tiče hotela, da dol padeš, 4*, luksuz na višku, vodička odlična, organizacija prav tako. Za London 5*, sem bila pa 2x enkrat s to agencijo - in je bilo odlično, 2. sem bila s Kompasom in je bila vodička poden, ni bilo nič organizirano, peljali so nas v nakupovalno ulico za 4 ure, pokazali Big ben in parlament in to je bilo vse. S Twinom pa smo obredli kar lep del Londona.

Z njim sem bila tudi na Dunaju. Spet hotel odličen, 4ali 5*, samo je bila vodička smotana. Kar naprej je govorila, če koga lulat je tukaj in tukaj WC, pa smo potem zmeraj koga čakali. Pa še -15* je bilo pa zelo vetrovno.

V bistvu je vse odvisno tudi od vodiča. Kar se tiče pa hotelov so pa 1A.

Upam ,da sem kaj opmagala.

Lp

Natas@ -> twintur - london (12.6.2005 16:30:54)

Aja še to sem pozabila, ker smo v London prispeli ob 5h zjutraj, se je vodička odločila, da nas bo peljala še na Greenwich pa tega ni bilo na programu.

Lp

viv_ -> twintur - london (12.6.2005 16:45:47)

LARA pejta u London, ti rečem. Meni je zakon, potem bomo šli pa enkrat skupej v lastni režiji (mater, smo pa tut skoz nekje skupej :)-:)-:)-), k midva sva tam že skorej doma, pa obvladava.

Čau

Anonimen -> twintur - london (12.6.2005 17:07:06)

kul kul ja ja :)
jutr že kličem in se prjavlam. descu sem tut rekla da se nej gre kr solit če ne gre, pa je reku da bo pobral dinarčke iz skladov pa grev :) jupijej!

lp, lara

SANDY -> twintur - london (12.6.2005 17:43:10)

o viv tud jest tm ko doma...jest sem delala 2x kot au pair v severnem delu Londona, pri eni familiji. Čez cesto sem imela eno prjatlco od mamice, ki gor živi že 40 let, poročeno itd.
Tud midva greva letos za teden dni gor v lastni režiji. Ker London že tolk poznam, da ni problema Organizirala se bova sama-vsak dan neki, pač kar bo zneslo. Če pomislim da sem bla 2x gor in zelo malo videla, mi je kar malo nerodno. No bom pa v enem tednu nadoknadila.

:sloncek:

viv_ -> twintur - london (12.6.2005 18:14:17)

O Sandy - kul! Sej se ful da videt... Jaz mam prjatle v Croxley Greenu - to je proti SZ (če se ne motim), predzadnja postaja podzemne - je že nad zemljo. Pri njih sem bila na učenju angleščine ko sem bila v 2. letniku srednje šole, potem smo pa ostali kolegi, tako da oni so bili sedaj že 3x pri meni (2x lani), jaz grem pa tudi skoraj vsako leto kaj tja. Pa leta 2000 sem bila spet en mesec, ker sem bila v eni poletni šoli družboslovnega raziskovanja.

Meni je London nekako najljubše mesto, ker je bilo prvo tako veliko mesto.

Bosta ful uživala! A bosta stanovala pri tisti kolegici?

Midva greva zadnji vikend v avgustu, ampak samo od petka do nedelje - nas je en možev poslovni partner povabil na ogled Buckinghamske palače od znotraj.

Čau čau

Stran: [1]