MOJA PUNCA JE SHODILA (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

puncica -> MOJA PUNCA JE SHODILA (14.6.2005 19:45:18)

No ok, tud jst še vseeno mislim da tvoja viktorija ne hodi sama. A če jo spustiš sama hodi? To pomeni da hodi, če pa se usede na rit al pa gre na vse štiri pa pomeni da še ne hodi sama. Tako je pač to. Upam da bo kmalu da je ne bo treba več držat za rokice. Sicer pa naše tamale nismo nikol vlekl za rokce:ups:

mehurčica -> MOJA PUNCA JE SHODILA (15.6.2005 12:31:48)

Jap, se strinjam s punčico. In brez skrbi, da nismo nevoščljive, ampak pač govorimo o dejstvih. Kira, kar potrpežljivo! Mi smo pa s teboj in tvojo malo Viktorijo!:sloncek:

KIRA -> MOJA PUNCA JE SHODILA (16.6.2005 7:40:07)

hvala mehurčica. 9nebesa sem vesela vsake lepe besede, ko pa me nekatere namerno žalijo. :(

pa kaj pol, če po vaše ne hodi samostojno - jaz sem napisala kako je. mi tlele pravimo da je otrok shodu, ko pa samostojno hodi, pa samostojno hodi. ni me pa treba zaradi tega žalit, če je pri vas drgač.

jaz sem želela svojo lepo, veselo izkušnjo delit z vami, ker sem bla tist dan tako srečna in še ponosna na mojo punco, pol pa dobivam take response, da niso za nikamor. boš najbrž razumela, če sem bla jezna.

ko bo pa sama celo sobo prehodila, bom pa seveda poročala. zaenkrat je ne upam same pustit, naj hodi, da ne bo kakšen AU, pol pa ne bo več hotela. tako se je zgodilo punčki od ene kolegice. je že znala sama prekorakat eno lepo razdaljo, pol pa se je grdo udarla in jo je hoja minla za kar nekaj časa.
sem raje bolj potrpežljiva in previdna - saj se nikamor ne mudi. bo še prejhitro okrog letala sama in je ne bom uspela lovit po sobi..

spacey -> MOJA PUNCA JE SHODILA (16.6.2005 14:30:52)

Tako se govori Kira! :) Mi se veselimo s tabo in tvojo malo lepotičko... 9nebesa :love:

Pošlji mi kako sporočilo in povej kaj več...sem nekje prebrala, da je bilo nekaj narobe al se motim? :zmeden:

Lep pozdravček in obale...
:kuza:

puncica -> MOJA PUNCA JE SHODILA (16.6.2005 14:54:51)

Ne vem zakaj vidiš sam negativno, sej večina no vse razen ene so ti pa čestitale al ne:zmeden2: :bravo:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]