Dva vprašanja (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

rozi81 -> Dva vprašanja (12.6.2005 13:41:07)

1. Spet se mi pojavlja tisti :hudicek: izcedek. Rada bi si vstavla vaginaleto samo me nekaj zanima. Glede na to da sem že bolj kot ne na koncu z :nosecka: se mi lahko zagodi da rodim zdaj, zdaj. Zanima pa me ali je kaj narobe če si vstavim pač to vaginaleto in se npr. ponoči začne porod ali popadki ali pa če odteče voda? Ali lahko brezskrbi uporabim to, ker če ne bom znorela?

2. Druga stvar je pa povezana z dojenjem. In sicer obremenjujem se ne, če se bomo dojil se bomo, če ne pa ne. Čeprav moja želja je, da bi se ampak ne bo pa konec sveta, če ne bo ratal. Zanima pa me nekje v 5. mesecu nosečnosti so se mi na majci zjutraj poznali flekci. malo mi je ža puščalo, kar pa je po cca. dveh mesecih izginilo. Zdaj pa nimam čisto nič tudi če stisnem. Ali to kaj pomeni ali ne pomeni nič in ni čisto nič odvisno ali bom mela mlek ali ne?:zmeden:

Hvala za odgovore.

LP Simona

Gina -> Dva vprašanja (12.6.2005 13:48:55)

1. če ti je zdravnica rekla, da je ok, potem je ok. Ona bi to morala vedet. Pa tudi fino je, če to pozdraviš pred porodom, ker sicer lahko otroček kaj faše, pa ni ok.

2. če ti prej pušča ali pa ne, še nič ne pomeni, kako bo z dojenjem. Meni je vedno puščalo že veliko prej, pa sem imela mleka komaj komaj... sem si ga morala ves čas stiskat, če sem hotela za silo imeti dovolj. So pa kakšne, ki jim nič ne teče prej, pa imajo mleka ogromno. tako da to res ni nek pokazatelj ali nekaj za skrbet.

lep porod!

evci -> Dva vprašanja (12.6.2005 15:20:03)

odgovor imam samo na enega: količina mleka ni odvisna od tega, koliko si imela kolostruma. jaz nisem imela v nosečnosti nič, pa mojo tamalo kar zaliva, ko je.
rozi, a se ti ne zdi, da se mal preveč obremenjuješ?moraš bit sproščena, pa bo otroček tudi. srečno in lep porod

Teja N -> Dva vprašanja (12.6.2005 18:47:30)

Hojla!

Vaginaleto si lahko daš brez skrbi, bolje, da se te reči pozdravijo pred porodom. In tudi, če bi šla takoj zatem rodit, ti mora prej odtečt voda - ali sama od sebe ali pa ti predrejo mehur. In ponavadi se voda resnično ulije in bo odplaknila vsako sled zdravila, ki bi še ostala not.

Koliko ti pa mleko teče med nosečnostjo, pa nima nobene veze s količino mleka potem.
Meni tudi ni čisto nič teklo, pol sem imela pa ful mleka in sva se z malim dojila do 13. meseca.

Lp,
Teja:)

Stran: [1]