Anonimen -> RE: jedilni stolček (17.10.2009 23:34:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Mi imamo Tripp Trapp in sm z njim ful zadovolna! Se pa nism odločila za noben drug stol tud zarad tega ker imamo pri nas doma tak stol že od 1987 oz smo ga kupili že za mojga brata, pa je še vedno uporaben, samo prebarvat bi ga blo treba! Podpis, s tem da imamo mi doma še letnik 1983 (mojega) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] IZVIRNO SPOROČILO: kaminek a ni trip trap stolček od prvega leta naprej uporaben . ne vem, jst sm ga misnla tud nabavt, pa so mi rekl, da raje ne. ne vem. Jaz sem jo dal av Trip-trapa pri 6ih mesecih, ko je znla že lepo sama sedet in nismo imeli nobenega problema. Drugače je pa tudi Antilop zakon ... ga imamo za k babici in za na dopust in je res svetovni ... sploh za svojo ceno, ki je naravnost smešno nizka. IZVIRNO SPOROČILO: L1ana Pri kateri starosti pa ve uporabljate te stolčke? Ker meni so v razvojni močno odsvetovali uporabo stolčka pri dojenčkih, pri katerih se šele uvaja GH. Torej si predstavljam, da so tile stolčki uporabni šele kasneje - okoli 1. leta oz. ko samostojno sedi. Ali pač ne? Trip.Trapa in Antilopa smo začeli uporabljat okoli 6. meseca, ko je začela lepo samostojno sedet. Prej sem pa uporabljala ležalnik al pa lupinico, kar je bilo bol pri roki. Pa tut pri nas se je zgodilo, da je tamala vstala v Trip-Trapu, pa sem naslednjo minuto montirala varovalne pasove gor in od takrat naprej sedi kot velika punca za mizo z nama in ne zleknjena in odmaknjena v en naslanjačast stolček.
|
|
|
|