Vnetje očke - kako dolgo? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

maja1977 -> Vnetje očke - kako dolgo? (12.6.2005 12:57:01)

Zdravo!

Moj 2,5 mesca star Lukec ima od torka vneto očko... :((:((
Nič gnojno, zjutraj ima malo več zaspančkov, čez dan pa se mu očka full solzi. No v torek popoldan sva dobila kapljice Bivacyn, dajem mu jih 4x na dan.

Zjutraj je zdaj očka sicer boljša, čez dan se mu pa še vedno full solzi... :zmeden2:

Če imate podobne izkušnje - kako dolgo še, da bo očka ok? Ali naj grem jutri po kakšne druge kapljice? Zdaj sva skoz doma, pa bi šla rada na kak sprehod...

Lp
Maja

Anonimen -> Vnetje očke - kako dolgo? (12.6.2005 15:47:12)

maja, mislim, da bi moralo tudi na kapljicah pistati...no, kadar moj dobi te oz. kakšne druge ab kapljice, pravi pediater, da najmanj tri dni oz. največ sedem dni - gledaš, če je bolje in potem pač nehaš. Na tvojem mestu bi jih dajala 7 dni in šele POTEM, če ne bo oblje, bi šla nazaj. Ven gresta pa lahko, saj zdaj je še čist zakamufliran v vozičku, tako mu ne piha direkt v oči. ;)

sezam -> Vnetje očke - kako dolgo? (12.6.2005 19:57:23)

Če ga še dojiš mu stisni kapljico svojega mleka v oko. To tudi pomaga. So nam povedali v šoli za starše, pa tudi samo sem to že preverila. V sredo je imela tudi naša cel dan solzno očko, pa sem ji kapnila kapljico mleka in čez eno uro je bilo že OK.

maja1977 -> Vnetje očke - kako dolgo? (12.6.2005 21:17:42)

Sezam, na žalost ne dojim več, zmanjkalo... :((:(:((

Ja nič, jutri je dejansko že sedmi dan, bom kar poklicala zdravnico, pa bom videla kaj bo svetovala...

Hvala in lp :rozica:
Maja

Stran: [1]