biba77 -> Za nas (240. nadaljevanje)... (12.6.2005 12:18:35)
|
Ojla, moje :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:! Koncno sem uspela priti do racunalnika. Uh, sem vas pogresala! :) Najprej se moram se enkrat vsem lepo zahvaliti! :angel::angel::angel::angel: ste!!! Jaz se pocutim dobro. Se na dan IUI sem sla na en seminar na Roglo, ki je uspel, popolnoma. :bravo::bravo: Sicer smo bili vglavnem v hotelu, ker je zunaj bil mraz. Punce, nic stopinj in severni, pa 3 dni je snezilo! No, ne tak, da bi lahko smucali, ampak dovolj hladno je bilo, da smo bili v zimskih jaknah, kapah in rokavicah. :zmeden: Moja inseminacija je potekla ok. Z majhnim zapletom, ker G nikakor ni mogla vstaviti katetra v maternico in me je morala malo "prescipniti". Je rekla, da bom mogoce malo krvavela, ampak nisem. :) Potem sem prvi dan imela tako pekoco bolecino ("tujek-beri plavalcki" v maternici), no zdaj pa sem cisto ok, samo vsake toliko malo cutim rahli krc. Hmmm, pustimo casu cas ---- bom se cez en teden sprasevala, kaj pa ce??? ;) Priznam, da nisem se vsega za nazaj prebrala :ups:, zato mi oprostite, ce ne vem, kaj se s katero dogaja... Sem pa si drznila odpreti novo za nas nadaljevanje in vas klicem, da se kaj javite! 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa Lepo je ponovno priti v vaso druzbo! :miska:
|
|
|
|