shraniti film iz .avi na .jpeg (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

PIAF -> shraniti film iz .avi na .jpeg (12.6.2005 11:23:11)

Računalniški mojstri pomoč!

Ko snemam s fotoaparatom in potem prenesem le-tega na računalnik, se mi avtomatsko shrani kot .avi in ga pošljem po mailu, a ga nihče ne more odpreti za gledanje. Ali se da na kakšen način shraniti v drugem formatu, npr. .jpeg ali .wmv? Za urejanje uporabljam Zoom Browser in sem šla poskusit, a ne vem, kje, kako?

Če morda kdo ve, prosim za pomoč! Enako se zgodi, če snemam s kamero na kartico.

Piaf

Anonimen -> shraniti film iz .avi na .jpeg (12.6.2005 11:27:02)

Jaz kadar dajem filmčke dol iz kamere to itak počnem s Pinnaclom in tam lahko shranim pač kot mpeg. A ni jpeg za slikce:zmeden:

PIAF -> shraniti film iz .avi na .jpeg (12.6.2005 11:31:26)

joj, sorry, sem narobe napisala. mpeg ja!Kje pa si dobila ta program, iz interneta?

Anonimen -> shraniti film iz .avi na .jpeg (12.6.2005 11:33:23)

Ne, dobili mso ga pri kameri (no, kupili). Čaki, še nekaj pogledam :)

Anonimen -> shraniti film iz .avi na .jpeg (12.6.2005 11:36:01)

Nam shrani iz digitalca filmčke kot wmf :zmeden:

Anonimen -> shraniti film iz .avi na .jpeg (12.6.2005 11:36:20)

Kaj pa če ga odpreš v enem izmed playerjev pa daš save as?

Primoza -> shraniti film iz .avi na .jpeg (12.6.2005 11:43:39)

.avi a ni to video datoteka, se pravi jo lahko konvertiraš v .wmv npr. z windows movie makerjem

http://www.microsoft.com/slovenija/windowsxp/sp2/moviemaker/default.mspx

ali pa s temle:

http://www.virtualdub.org/download

in še mnogim drugim.

.jpeg je pa za fotografije. Seveda pa lahko tudi .jpeg zmontiraš v .wmv ali kak drug video in obratno lahko iz videa izsekaš fotografije .jpeg.

Primoza -> shraniti film iz .avi na .jpeg (12.6.2005 11:50:41)

MPEG format pa lahko vidiš na vsakem računalniku in to ne bi smel biti problem. Seveda ne gledaš s kakim fotografskim programom, ampak z windows media playerjem, tistim, ki je za gledanje vsega živega.

Stran: [1]