|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jaz sem pa...
12.6.2005 11:10:59   
S22
po 50 dneh dobila:hudicek:!:((:(( torej danes. Boooooli zeloooo. Pa se pucat moram.:ups: Vceraj sem bla pa v planetu, pa v city parku pa je kr mrgolelo srecnic nosecnic:bravo::bravo::bravo:!! Saj vem jaz bom tud kmalu. Mogoce bo kaj ratalo v tuniziji od druge sobote naprej. Kaj pa ve kaj pocnete? Sem se pa razpisala a?:ups:
LP
Vas soncek(to sem za prijatelje),torej ve to ste:bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jaz sem pa...
12.6.2005 11:13:16   
tinkatonka
Škoda :((:((:((:((:((

Ti samo probaj mal odmisliti, pa se zdaj na dopustu v Tuniziji cist odklopi pa veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in ni vrag, da domov ne boste prisli trije :)

Drzim pesti, da cimprej zagledas :modri::roza:!!

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jaz sem pa...
12.6.2005 11:28:43   
aljča
Sonja verjetno boš prinesla domov pikico iz :morje:.Zato ti pa tle gor bomo držale ful velke pestke.:miska::miska::miska::miska::miska::miska:
:miska::miska::miska::miska::miska::miska:
L.p:Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jaz sem pa...
12.6.2005 11:42:22   
Nyah*
Sonja, nic ne :((:((:((:((, ceprav je gotovo hudo!

Uzivaj na :morje:, veliko :sloncek::sloncek: in ni vrag, da domov ne prides :nosecka:!

Lepo se imej, zabavaj se, uzivaj zivljenje, pa bos slej ko prej zagledala :roza:!

Nyah

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   jaz sem pa...
12.6.2005 12:12:05   
lenika
Razmišljaj pozitivno. Še dobro, da je prišla sedaj in ravno takrat, ko boš šla v Tunizijo.

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   jaz sem pa...
12.6.2005 13:07:37   
Leni72
Bo bo, Tunizija bo! Kolegica je lani zanosila v Turčiji.:rozica::rozica:

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   jaz sem pa...
12.6.2005 19:58:15   
ROŽLE
Glavo pokonci pa bo.Na dopustu uživaj in ne misli na nič drugega.Jaz sem lani bila v Tuniziji tako,da ti moram povedati da je vse zelo lepo.Lepo se imejta in ko prideš pa bo vesela novica:duda:.Mi pa ko bomo ostale doma pa bomo držale pesti.:bravo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   jaz sem pa...
12.6.2005 20:00:39   
S22
hvala az te lepe besede! Na dopustu bom mislila tud na vas,vam pa sporocim ce je kaj novega! Mogoce bo pa res da pridemo domov trije.:bravo:

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   jaz sem pa...
12.6.2005 20:12:45   
girly
:((:((:(( sonja

ampak, pogum, pogum punca! tud za nas bo prišel pravi čas...

veliko užitka, vesela, norčij na dopustu...

lep dan ;)
girly

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   jaz sem pa...
12.6.2005 20:17:34   
anajmad
Tud jst sem prejšnji mesec dobila:hudicek:po 35 dneh.Mi je kr mal narobe hodil,ker sem imela preglede v LJ.Pa sem vprašala g.,ki mi je odgovorila,da to delajo hormoni.Bolj se sekiraš,slabš je.Najbolje je,da se skuliraš,ne misliš na NIČ pa boš vidla,da bo ratal.
en lp:morje:D.

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?