Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jaz sem tako vesela!!!!!! 15.10.2009 9:14:15
|
|
|
|
pol
|
Pozdravljene vse nosečke in tudi vse, ki čakate +! Čestitke divans 1!!!!!! Tudi jaz sem imela 2x splav, pred dnevi pa sem ugotovila, da sem ponovno . Upam, da bo vse ok!!! Malo me skrbi, če je vse v redu. Naslednji teden imam prvi pregled, ampak ne vem kaj naredim glede službe. Pravijo, da stres zelo vpliva v prvih tednih- imam zelo stresno delo. Naj grem k os.zdravniku na bolniško ali naj počakam do naslednjega tedna na mnenje ginekologa? Kaj menite? Lep dan!
|
|
|
|
RE: Jaz sem tako vesela!!!!!! 15.10.2009 10:45:34
|
|
|
|
*lena*
|
Najprej čestitke . Tudi jaz sem jemala do 16 tedna utrogestan. Razlog: Imela sem SS in mi ga je preventivno predpisala. Tudi nisem nič krvavela. Samo je rekla ginekologinja, da je bolje preventivno jemati, ker je hormon, ki na nek način pomaga, da posteljica ne odstopi. Če sem prav razumela. Tako, da ga kar jemlji, sploh pa če si imela prej SS. Veliko sreče. Jaz sem že v 25 tednu :):)
|
|
RE: Jaz sem tako vesela!!!!!! 15.10.2009 13:03:56
|
|
|
|
JanaB
|
Čestitam
|
|
|
|
RE: Jaz sem tako vesela!!!!!! 15.10.2009 17:39:22
|
|
|
|
divans1
|
Punce, najlepša vam hvala, vsaki posebej za lepe želje!!!!!!
|
|
|
|
RE: Jaz sem tako vesela!!!!!! 15.10.2009 18:35:15
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lena* Tudi jaz sem jemala do 16 tedna utrogestan. Razlog: Imela sem SS in mi ga je preventivno predpisala. Tudi nisem nič krvavela. Samo je rekla ginekologinja, da je bolje preventivno jemati, ker je hormon, ki na nek način pomaga, da posteljica ne odstopi. Če sem prav razumela. Tako, da ga kar jemlji, sploh pa če si imela prej SS. Pri meni je bilo tudi tako da sem ga preventivno pila do 16 t zaradi predhodnega ss . Sem pa v 7 t imela nek roza izcedek, tako da mi je takrat povečala dozo do konca. Zaenkrat je vse ok, saj lepo rastemo in se debelimo. Divans, sem ti čestitala že na drugi temi, ma vseeno še enkrat !
|
|
RE: Jaz sem tako vesela!!!!!! 15.10.2009 19:11:51
|
|
|
|
divans1
|
Hvala crvicek!!! A ti maš pa kar dve pikice?? Kako ti je pa to ratalo?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.10.2009 21:05:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?