andobra -> RE: suho lasišče pri dvoletniku (22.10.2009 13:35:55)
|
Pozdravljene! Pri nas sta imela oba temence in to po celem lasišču. Poskusila sem razna olja, kreme in mustelo. Nič jima ni pomagalo. Potem sem prebrala, da je ognjičeva krema dobra pri odpravi temenc in sem probala. Res je pomagala. Fantoma sem na debelo namazala po temencah ognjičevo kremo (prvič obema z Justovo kremo) in po pol ure z glavničkom odstranila. Vse so odstopile in sem jih lahko odstranila, potem oprala glavo z nežnim šamponom. Pri enemu sem morala ponoviti, ker je imel je bolj trdovratne temence (od tu dalje sem uporabljala Pravo ognjičevo mazilo z temno rumenim pokrovčkom kupljeno v lekarni, ima še dodano jojobova olja in izvleček rmana). Potem sem jima še ob večerih pred spanjem mazala glavo z ognjičevo kremo. Všeč mi je pri tej kremi to, da zvečer namaže in vtreš v kožo in zjutraj nista nič mastna. Sedaj samo še enemu to delam po potrebi, ko se mu zopet pojavi suho lasišče. Mislim, pa, da je katerakoli ognjičeva krema dobra, ker je običajno zelo mastna. Te dve smo mi uporabili in so jima pomagali. Lep pozdrav! Andobra
|
|
|
|