ALWAYS LARA -> RE: kater otrok je zastonj (16.10.2009 9:03:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA do danes sem namreč mislila, da plačaš za mlajšega, starejši pa j ezastonj. no in dobim zdaj prve položnice in plačam tavelkega, tamal j pa zatonj. jaz pa prav veselo vlagala in plačvala potrdilo za tamalo ki je 3 tedne ni bilo v vrtcu zdaj pa od tega ni nobenega haska....10€ sem preč vrgla. sam se mi zdi ful čudno! Porkaš eden je zastonj, potem se boste pa za 10 evrov požrle... Plača se za starejšega, vsi nadaljnji zastonj... Kakšna logika, tisto kar človek sam plača je potrebno sporočat, za tistega otroka kar pa država pa ni potrebe ali kaj? Jaz vedno sporočim za mlajšega in večjega, s tem da jim povem, da naj vse normalno zaračunajo, morda bo pojedel kdo drug... Za 10 ali 15 evrov se pa res ne bom ugriznila v rit...[sm=hudicek1.gif] ne ne milena narobe si razumela. otrok je bil v vrtcu itak odjavlen oz sporočeno da je ne bo, zarad malce in to. sam js sem šla v zd po potrdilo o bolezni in dala zanj 10€. ker če je otrok odsoten iz vrtca več kot 15 dni, pol plačaš maj vrtca, ampak morš predložit zdravniško opravičilo.
|
|
|
|