medvedekpu -> RE: Hartan (1.11.2009 20:45:21)
|
Hartan je tudi moj favorit in komaj čakam, da se decembra odpre trgovina v Ljubljani. Sicer ga še nisem sprobala, sem pa voziček dvakrat videla v živo mimogrede in mi je ful všeč, če odmislim, da sem se že prej preko neta "zaljubila na prvi pogled". No, sicer zaradi cene sprva ni bil moj favorit, samo nekako mi drugi vozički niso potegnili in na koncu sem med brskanjem našla še Hartan vozičke. Jaz se prav tako odločam med modeloma R1 F PLUS in TOPLINE SF PLUS, predvsem zato, ker imata oba ročno zavoro (imamo kar pošten breg do hiše in se bojim, da bi bil lahko voziček po tistem bregu hitrejši kot mamica in očka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]). Gledam pa samo štirikolesnike. Pa oba imata tudi vzmetenje na sprednjem kolesu, kar pri nas prav tako pride v poštev, ker večina sprehajalnih poti pri nas še vedno obstaja le v natur obliki, torej makadam terpoljske in gozdne poti, pločnike prav tako naša občina bolj slabo pozna. V glavnem, jaz sem med njima ne določam zato, ker bi se afnala, ampka iz čiste praktičnosti glede na situacijo pri nama. Sem pa tudi na netu brala same pohvale o teh vozičkih, tako da jaz bom malo pri ceni skozi prste pogledala, čeprav sprva res nisem mislila dat toliko za voziček, ampak se mi zdi, da v primerjavi z ostalimi vseno veliko dobiš za to ceno. Eno vprašanje glede mehke torbe. Ker ravno med kombinirano in mehko cincam. Se mehka v redu obnese pri novorojenčkih? Mislim, ker vsi tako poudarjajo te "ta prave" košare za novorojenčke. Ste vseskozi uporabljale samo mehko torbo? A se torba drugače še kaj "fiksira" na voziček ali se samo dno vozička položi in na to potem položiš torbo (mislim v smislu, da potem ni kake nevarnosti zdrsa)? A je tisto obračanje ročaja kaj praktično, uporabljate kaj to funkcijo? Kako je pa kaj z zlaganjem in težo tega vozička? A bi šel v cliota (to je edino kar me še skrbi)? Dekleta, hvala za vse odgovore! Zdaj sem itak še bolj noter padla, ker ste vse navdušene nad njim. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] LP
|
|
|
|