ljupka -> RE: pogosto pojavljanje pleničnega izpuščaja (14.10.2009 10:06:59)
|
Pri moji punčki je bil isti problem in to že od malega ko je imela dva meseca je bilo ful hudo vnetje,da sem kr babico poklicala in je prišla k nam na dom! Rekla je da pod nobenim pogojem mazat s kamilcah ,še posebej ne če so gljivice,ker se hranijo s kamilicah in je še slabš!V liter vode vlij pol deci jabolčnega kisa,če je mogoče domačega in s tem umit ritko potem pa s fenom posušit da to ostane na ritki in poten čist natanko namazat z bepantenom ,v dveh dneh ni bilo več nič videt,res je pomagalo! Sam to je treba ponavlat večkrat na dan,vedno ko jo previjaš! Meni je to pomagalo,zato to svetujem naprej! Domači kis ni tako kisel,ga imamo doma,kuplen je bolj,ga daj pa manj,boš videla! Kaj se tiče kamilic so super,sam žal ne za vsako stvar,včasih naredijo tudi škodo!Ko sem bila pri zdravniku z otrokom,je bil en fantek ,ki je imel cel obraz v ranah .Imel je pa vnet uček,mu je mama z kamilicah ispirala,se mu je pol raspaslo po celem obrazu,bilo je grozno za videt,je bila zdravnica tako huda,nobenih kamilic je rekla,ker je potem še slapš!Od takrat nikoli kamilice! To so moje iskušnje,ki pa ni obvezno,da velja za vsakega otroka! Lep pozdrav,pa da bi vam bilo bolje!
|
|
|
|