|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
24.10.2009 20:14:30   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

ja, kaj čem...ena izkušnja več..sem pa 10,00 eur zaslužila z njim...user posted image user posted image user posted image

o ti packa. a za več si ga prodala kot kupila? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
24.10.2009 20:39:55   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Mene pa mal kuha. Vročina. user posted image Pa zebe me. Čaka me še rihtanje punc. Ko bo za mano, pridem na čvek.
user posted image zate. Pa kaj je to zadnje čase user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
24.10.2009 20:41:35   
Nina00

Nič, punce, jaz tudi danes ne bom čvekala, ker me moj spet na gledanje filma vabi...user posted image

Naj mu bo...če je glih on. user posted image

Uživajta user posted image  Midva bova tudi! Starejši je na počitnicah pri babi od danes popoldne do jutri dopoldne, Brin pa upam, da bo spal user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
24.10.2009 21:08:03   
MalaČebelica
Najaa in Kokica, hvala za info glede bolezni. Mislim, da je to to, kar mamo.... Bom počakala še do ponedeljka - do takrat bi mogle pikice izginit....

Najaa, kaj pa je s tabo? Upam, da ne boš zbolela user posted image user posted image user posted image

Kokica, kako si pa kaj ti? Baje nisma več kužne - ko se pojavijo pikice, otrok ni več kužen, bi se lahko naslednji teden kaj videli...

Pa še nekaj se je danes zgodilo. Klara je zdaj zvečer zaspala brez joške in to v posteljici user posted image user posted image user posted image prvič po nevemkolikem času... sem ful vesela, da nama je ratalo.... sicer je trajalo ene dve uri, da sem jo prepričala.... ampak je šlo in to brez joka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
24.10.2009 21:09:11   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Nič, punce, jaz tudi danes ne bom čvekala, ker me moj spet na gledanje filma vabi...user posted image

Naj mu bo...če je glih on. user posted image

Uživajta user posted image  Midva bova tudi! Starejši je na počitnicah pri babi od danes popoldne do jutri dopoldne, Brin pa upam, da bo spal user posted image

uuuu Nina, te bo pa veselo user posted image user posted image user posted image uživajta user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
24.10.2009 21:34:03   
yania
Oj....
od 91.strani preberem, potem se pa kaj pomenimouser posted image
Samo da veste da sem tu!

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
24.10.2009 21:38:34   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

A ima težave z železom??Ne vem, ker no ne folgam vedno spremljat, te pa razumem, no zajca jaz sem ji, pa ji je všeč,.user posted image user posted image user posted image Sem pa nekje brala da piščančja bedrca, tudi vsebujejo več železa.

ja, slabokrven je. sem bla danes v Mullerju in nabavla vsega hudiča - suhe slive, suhe marelice, pesin sok. Upam, da bo kej nucalo.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
24.10.2009 21:38:35   
felix7

Mene pa mal kuha. Vročina. user posted image Pa zebe me. Čaka me še rihtanje punc. Ko bo za mano, pridem na čvek.

joj, da ne boš zbolela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
24.10.2009 21:39:45   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Oj....
Samo da veste da sem tu!

user posted image no, jaz sem tudi tu nekje, rihtam en računalnik, tko da bom probala sledit in kej povedat user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
24.10.2009 21:42:41   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Najaa in Kokica, hvala za info glede bolezni. Mislim, da je to to, kar mamo.... Bom počakala še do ponedeljka - do takrat bi mogle pikice izginit....

Najaa, kaj pa je s tabo? Upam, da ne boš zbolela user posted image user posted image user posted image

Kokica, kako si pa kaj ti? Baje nisma več kužne - ko se pojavijo pikice, otrok ni več kužen, bi se lahko naslednji teden kaj videli...

Pa še nekaj se je danes zgodilo. Klara je zdaj zvečer zaspala brez joške in to v posteljici user posted image user posted image user posted image prvič po nevemkolikem času... sem ful vesela, da nama je ratalo.... sicer je trajalo ene dve uri, da sem jo prepričala.... ampak je šlo in to brez joka user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za Klaro in da je zaspala sama. Ampak 2 uri? user posted image A to po knjigi delaš?

Jaz sem pa kar ok. Je vročina popustila.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
24.10.2009 21:42:44   
KOKICA32

ja, kaj čem...ena izkušnja več..sem pa 10,00 eur zaslužila z njim...user posted image user posted image user posted image

Zakaj sem packa?user posted image   Jaz sem ga kupila v akciji (preko neta) BC za 170,00 EUR, redna cena pa je 250,00 EUR...Prodala pa sem ga za 180,00 EUR. Te pa ga naj zdaj kupi po tej ceni?user posted image Čisto fer prodaja. Nobene goljufije ni tukaj, pa še nalepka s pravo ceno je bila na njem!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
24.10.2009 21:42:49   
felix7
lej yania, še en Timon user posted image : http://www.ringaraja.net/forum/noncika-in-njen-timon/m_4603670/mpage_1/tm.htm#4603670

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
24.10.2009 21:44:30   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image in knjige! user posted image

Jaz sem okej in sem ZA srečanje naslednji teden! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2288
24.10.2009 21:44:45   
Najaa

Zakaj sem packa?user posted image   Jaz sem ga kupila v akciji (preko neta) BC za 170,00 EUR, redna cena pa je 250,00 EUR...Prodala pa sem ga za 180,00 EUR. Te pa ga naj zdaj kupi po tej ceni?user posted image Čisto fer prodaja. Nobene goljufije ni tukaj, pa še nalepka s pravo ceno je bila na njem!

aja pol pa oprosti, sam nisem vedla, da si ga v akciji kupila. user posted image
kaj toliko je bil znižan? vau!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
24.10.2009 21:45:29   
felix7

to me spomni na un vic: "Snađi se", je rekel Bosanc in si z glisto zavezal čevelj. Glista je pa rekla "snađi se" in je ušla user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
24.10.2009 21:45:38   
KOKICA32

aja pol pa oprosti, sam nisem vedla, da si ga v akciji kupila. user posted image
kaj toliko je bil znižan? vau!

ja, za toliko ja..v tistih njihovih dnevnih akcijah veš...Ti oprostim! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
24.10.2009 21:48:35   
Najaa

ja, za toliko ja..v tistih njihovih dnevnih akcijah veš...Ti oprostim! user posted image

aja, super. tam se splača ja. midva sva hotla lupinico kupit tam, je bila kar dosti ceneje sam je pol nisma, ker je ni bilo v barvi vozička.
aja, danes sem pa prvič odkar jo imamo, vrgla podlogo v stroj. user posted image user posted image user posted image user posted image prej sem sam z mokro cunjo brisala.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
24.10.2009 21:50:27   
KOKICA32

aja, super. tam se splača ja. midva sva hotla lupinico kupit tam, je bila kar dosti ceneje sam je pol nisma, ker je ni bilo v barvi vozička.
aja, danes sem pa prvič odkar jo imamo, vrgla podlogo v stroj. user posted image user posted image user posted image user posted image prej sem sam z mokro cunjo brisala.

a iz lupinice? Jaz je že nisem nikoli oprala. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
24.10.2009 21:54:59   
MalaČebelica

Oj....
Samo da veste da sem tu!

ojla

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
24.10.2009 21:55:54   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

A ima težave z železom??Ne vem, ker no ne folgam vedno spremljat, te pa razumem, no zajca jaz sem ji, pa ji je všeč,.user posted image user posted image user posted image Sem pa nekje brala da piščančja bedrca, tudi vsebujejo več železa.

ja, slabokrven je. sem bla danes v Mullerju in nabavla vsega hudiča - suhe slive, suhe marelice, pesin sok. Upam, da bo kej nucalo.

jaz tudi. vem pa samo za peso, da naj bi pomagala. drugega nimam pojma, kaj bi še lahko user posted image user posted image no, pa vidim da si se super oborožila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
24.10.2009 21:56:42   
KOKICA32

Oj....
Samo da veste da sem tu!

ojla

Ojla, MČ, še od mene!
Sem nazaj, ker je bil film bolj kratek, ker sva ga že včeraj 1/4 pogledala.

Kako si? Ta torek pa ni plavanja, ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2296
24.10.2009 21:58:36   
yania
Najaa čajček si naredi...user posted image user posted image user posted image ...glej da nam ne zboliš. Saj veš-petekuser posted image

Leo Tia.Glede smokija se totalno strinjam z Nino..nikakor...polna usta prazna rit...pa polno bljak stvari...nene,,raje ji daj kako mandarino al pa banano ko praviš da jo rada je...

Feliša, kaj v Milerju si bila? Jaz tudi,..hm, okrog 13.ure, mislim da je bila tm nek...tudi jaz sem kupila pesin sokec, mali user posted image ...pa AM mi je zmanjkalo, pa še itak par drobnarij.

, ja to sem hotela napisati, da ste bili z nekom v stiku ki jo je imel,to 6.otroško,,,inkubacijska doba je do 14 dni, pa ko so pikice na vidiku, je bolezen pri koncu, in otrok ni več kužen. Samo ne vem pa, Naja je to imela pri 5ih meseceih, a to vsi user posted image  prebolijo? A je to samo v 1.letu možnost okužbe? A katera ve?

Zelenjava_ ma vse...hm, korenček, koleraba, različne bučke, krompir, por, špinača, blitva, pesa, ,cvetača, paprika, brokoli, grah , tudi fižol je že probal, stročji pa mu je bil njami...samo sem mu malo dala, poleti že, ko sva komaj začela, samo me je tako prosil z učkami, da nisem mogla da mu ne bi dala, kar z roke...

sva pa danes jedla brokoli s proseno kašo in RIBOuser posted image user posted image user posted image  sem bila na tržnici, pa sem kušila dva fileja morskega lista, dala celo premoženje. No in sem mu malo odrezala in skuhala poleg zelenjavce,,ma itak je pojedel vse, kaj pa ne.
No, mi smo imeli čez kakšno urco pire, blitvo in pečene te ribe, samo v mokici in osoljene,,,in je spet jedel, odpiral usta kot ne bi danes še nič...tudi ribico je jedel, konkretno koščke, so bili res mehki-da je spoznal okus...ful je jedel...
je pa imel malo rdečo ritko, ko mu je moj prej naredil skuto s krhljem jabolka in pol banane, pa je bilo zelo gosto, zato je noter stisnil polovico mandarineuser posted image ...sej drugače jo je že jedel, samo res mini,,,vse skupaj en košček...no sej ni bilo zelooo rdeče, samo jajčka in malo okrog,,,,sej sva fino namazala...
Sem kupila na tržnici domačo skuto, pa mi je obljubila da je res sveža, včeraj narejena, da naj me ne skrbi in da komot dam to mojmu mišku, Sem ji rekla, da bo to za ene 4 dni, in je rekla, da ziher zdrži...pa sem poskusila doma, in je res super okus....dala sem pa 1 E , še manj kot bi v trgovini kupila.
No sem pa šla še v trgovino Kalček v BTC ju , ko imajo vse BIO...in kupila dvakrat po dva jogurta, ma tudi poceni, mislim da sta dva skupaj 1.25E...če je res boljše kot v trgovini, zakaj ne..tudi tu sem vprašala šefico, če lahko pol en dan in pol dam v hladilnik, pa je rekla, da lahko, samo da dam gor folijo...ma ne da se meni matrat s tem,,jaz imam raje sadnegauser posted image ...je pa fini ko je nekaj čez 100ml v 1 lončku, da ni tisti velik lonček,,,potem mu pa itak s sadjem dam,,,zaenkrat ne pretiravam z mlečnimi izdelki,,,bom po 10.mesecu pa zagotovo celega...mu pa je všeč kisel okus, ko sem mu tudi že samega dala,,,najprej se skremži in takoj odpre usta- mami daj še!!!

No, doma je še vedno čudno vzdušje,,,bolj tiha vojna kot ne,,,manjka pogovor, mogoče bo padel zdej, ko sva čakala da Naja zaspi, da je ne bo spet to žrlo.
Je pa danes 2x bil sam s Timonom, prvič ko sem šla po nakupih, pa tržnica in to, drugo pa sem mojo miško, taveliko peljala v Atlantis- od 17-18-ure...ful je bilo fino. Ma morm še njo mal pocrklat...pa še nečaka sva s seboj vzele, Tilna,,,ma ful luštno je bilo, res...ponovimo drugi teden, samo gre Timon z nami...
sva kupili plavalno kapo, ko ima tako dolge laske, pa je zelooooo tiščala, pa ko smo potem dale dol, je imela totalno mokre laseuser posted image user posted image user posted image ..nimam pojma kako nam je to uspelo...no prijazna prodajalka nam jo je zamenjala za večjo, odraslo...tista otroška je po mojem res za ene 2 letnika, ne pa skoraj 6...

jutri bomo dali Timonu ohrovt, brstični, ima moja mami dol celo košarico z Leclerca, samo bom šla še na vrt gledat, če je že kakšen...
aja, kaka kombinacija zelenjave je najboljša z rdečo peso...lahko brokoli?...hm, meni osebno bljak,,timon bo po mojem jedeluser posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
24.10.2009 22:00:12   
Najaa

a iz lupinice? Jaz je že nisem nikoli oprala. user posted image

sam vi jo uporabljate 7-8 mesecev, jaz sem jo pa že pri Tiji in potem je stala in zdej pri Niki skor 9m.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
24.10.2009 22:00:30   
MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image za Klaro in da je zaspala sama. Ampak 2 uri? user posted image A to po knjigi delaš?

ne še, knjigo sem šele zraven brala user posted image user posted image user posted image ona se je pa v posteljici igrala pa malo sem pa tja pa trudila zaspat. dvakrat je imela vsega dovolj pa sem jo mogla ven vzet, ampak se jo je dalo lepo pomirit in je šla nazaj notri. no, ni pa bilo dve polni uri. to sem računala od kopanja naprej - cel večer. je pa takoj po kopanju zaspala na joški za pol urce in sem jo iz najine postle prestavila v njeno in pol se je zbudla in jok in sem jo potolažila in potem sem še tako probala v posteljici.... z božanjem, petjem itd. saj je še zeeeloooo daleč od idealnega načina uspavanja. amapk sem pa vesela, da je šlo brez joške, ker sem jo ful grdo navadila in sem mislila, da ni več niti najmanjše šanse, da bi brez zaspala.....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
24.10.2009 22:01:11   
MalaČebelica

pa user posted image user posted image user posted image za vročino. kaj te maš to - neke valunge. da nisi že kje v meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?