|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
23.10.2009 21:34:04   
mediuhec
MČ in trezika: user posted image  da boste čim prej zdravi

copati: absolutno! priznam pa da je enim to tkooooo težko- lastno sestro sem zadnjič morala 3x opozorit. eni so res čudni. pri njej doma pa bog ne daj da kaj kje umazal....

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
23.10.2009 21:51:13   
yania
čer,,,evo, tukaj sem, pa nobene gor :(

moj smrči na sedežni, spet je bil kreg pr hiš in mi je prav boga naja ko mora to poslušati,,,,res grozno,,,,to ni  za zdržat,,,,ah ja...

no jst sem tudi že vodoravno in mal leptopa gledam, da kako rečemo,,,,

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
23.10.2009 21:53:38   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: yania

moj smrči na sedežni, spet je bil kreg pr hiš in mi je prav boga naja ko mora to poslušati,,,,res grozno,,,,to ni  za zdržat,,,,ah ja...

ajoj Yaniauser posted image  pa kaj se res ne morta pol zmenit o Naja zaspi, res boga, pa ti tudi, joj

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
23.10.2009 21:54:07   
yania
leo tia...kaj že ajajo user posted image ?

Timon je tudi užival danes v banji, smo se vsi trije (še naja) skupaj namakali....kako se to smejčka in šprica z rokicami....
je pa taki dobrovoljček. všeč mu je prižgana lučka,,,in če samo rečem, kje je lučka, pogleda gor....že razume par takšnih for....user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
23.10.2009 21:59:38   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

ajoj Yaniauser posted image  pa kaj se res ne morta pol zmenit o Naja zaspi, res boga, pa ti tudi, joj

se čist strinjam, samo zadeva je totalno resna in lahko z balkona zakričim da je kreten...res..pa tudi če me kdo špijuni tule gor, mi je vseeno, ker mu je VEDNO družina na zadnjem mestu...bistvo, so pa še ostale stvari,,,,ja ni luštno...ampak bo jutri se odločil kaj namerava...jaz nimam kaj več rečt...
ja, kar na ornk je tole....kao dela cele dneve, pa laže mi kje je...pa od vseh poslušam kje je in tudi sama ga zalotim na laži...pojma nimam kaj ga suče, pa da ni vsaj zavoljo otrok...ah ne bom, se mi ne da,,,pa ne bom še vas obremenjevala tule...dejstvo je da sva se takole 10 dni nazaj, pa so bile le prazne obljube, pa sem mu rekla, da je to zadnja možnost....torej,,,nimam več kaj, oz.se niti ne počuti krivegauser posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
23.10.2009 22:08:11   
Lolita23

se pridružujem user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2131
23.10.2009 22:08:28   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Punce, Majčice 2009 zbirajo € za MRI njihove majčice Klare Glorie, tak da če ima kakšen € viška, se priporočajo.
Bom kar kopirala njihov post:

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

PUNCE....vas pozivam da se nam pridruzite...

nasa majcica christiana je rodila eno ljubko deklico,nazalost pa njeno zdravje ni cist ok...mala se bori ze od samega zacetka,prestala je tudi operacijo trebuscka...tu pa se njene tezave ne koncajo,dali so jo na cakalno listo za magnetno rasonanco (MRI) ampak pridejo na vrsto sele cez eno leto...to slikanje pa košta celo premozenje ce grejo samoplacnisko...in smo se majcice odlocile da ji pomagamo in zbiramo mickn dinarckov da mladima starsema pomagamo da ugotovijo kaj je z malo narobe in zacnejo zdraviti...ce bi rade kaksen euro prispevale ste vec kot dobrodosle....oglasite se na Z-majckih 2009 5.del,hvala ze vnaprej....

Taša, boš ti kej dala? a poznaš to punco?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
23.10.2009 22:09:25   
Lolita23

se čist strinjam, samo zadeva je totalno resna in lahko z balkona zakričim da je kreten...res..pa tudi če me kdo špijuni tule gor, mi je vseeno, ker mu je VEDNO družina na zadnjem mestu...bistvo, so pa še ostale stvari,,,,ja ni luštno...ampak bo jutri se odločil kaj namerava...jaz nimam kaj več rečt...
ja, kar na ornk je tole....kao dela cele dneve, pa laže mi kje je...pa od vseh poslušam kje je in tudi sama ga zalotim na laži...pojma nimam kaj ga suče, pa da ni vsaj zavoljo otrok...ah ne bom, se mi ne da,,,pa ne bom še vas obremenjevala tule...dejstvo je da sva se takole 10 dni nazaj, pa so bile le prazne obljube, pa sem mu rekla, da je to zadnja možnost....torej,,,nimam več kaj, oz.se niti ne počuti krivegauser posted image user posted image

Joj kriza user posted image user posted image user posted image res mi je hudo zate in tvoja sončkauser posted image

18.3.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
23.10.2009 22:12:27   
felix7

user posted image user posted image user posted image  upam, da rešita vajine težave čim prej, oz. da se izide tako, da bo zate in za otročka najboljše, če pa rabiš koga za pojamrat, se skašljat al pa tut zjokat, pa veš kje me najdeš!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
23.10.2009 22:14:45   
Najaa
yania, imaš zs. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
23.10.2009 22:15:15   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Punce, Majčice 2009 zbirajo € za MRI njihove majčice Klare Glorie, tak da če ima kakšen € viška, se priporočajo.
Bom kar kopirala njihov post:

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

PUNCE....vas pozivam da se nam pridruzite...

nasa majcica christiana je rodila eno ljubko deklico,nazalost pa njeno zdravje ni cist ok...mala se bori ze od samega zacetka,prestala je tudi operacijo trebuscka...tu pa se njene tezave ne koncajo,dali so jo na cakalno listo za magnetno rasonanco (MRI) ampak pridejo na vrsto sele cez eno leto...to slikanje pa košta celo premozenje ce grejo samoplacnisko...in smo se majcice odlocile da ji pomagamo in zbiramo mickn dinarckov da mladima starsema pomagamo da ugotovijo kaj je z malo narobe in zacnejo zdraviti...ce bi rade kaksen euro prispevale ste vec kot dobrodosle....oglasite se na Z-majckih 2009 5.del,hvala ze vnaprej....

kam se pa lahko nakaže denar? Al kako se bo zbiralo?

trinity, sem mal brala po majskem forumu, zaenkrat se samo dela seznam kandidatov za prispevke, ker mora ta mamica še naštudirat vse možnosti za ta MRI, ker niso v vseh bolnicah iste čakalne dobe. Tako da jaz bi tudi dala zraven, ni pa nujno, da bo na koncu treba sploh kaj nakazat, ker ni nujno da bo šla na samoplačniško varianto, če bo dobila v kakšni bolnici ugoden termin.

Neposredna povezava do sporočila: 2136
23.10.2009 22:15:18   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image user posted image user posted image  upam, da rešita vajine težave čim prej, oz. da se izide tako, da bo zate in za otročka najboljše, če pa rabiš koga za pojamrat, se skašljat al pa tut zjokat, pa veš kje me najdeš!

se pridružujem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
23.10.2009 22:16:32   
Najaa
men je pa tak dolgcajt... a bomo kako rekle?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
23.10.2009 22:17:29   
Nina00
Dober večer!

No, pri nas je takole. Brin spi od 21h, a se je že enkrat vmes zbudil. Starejšega pa že od 20.30 dajeva spat. danes ima spet tak večer, ko kar naprej vstaja in prihaja nazaj v dnevno. Pa je pred kake pol ure šel moj z njim v sobo, da ga bo uspaval. In pred petimi minutami slišim kako se tiho odpirajo in zapirajo vrata otroške sobe in nekdo prav potiho pride do dnevne. Kdo? Ja, moj sin user posted image  Grem pogledat in dragi leži lepo zložen na 140x70 postelji (pa je kar visok, pa saj so mu noge dol bingljale) in spi user posted image user posted image user posted image  Mali si je zraven njega odpel in slekel vrečko pa splezal preko njega, ampak ga to ni zbudilo. No, sedaj se spet stiskata. Upam, da bo zaspal tudi sin, ker "ta velik" bo sigurno user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
23.10.2009 22:17:55   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

že laufam na FB user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
23.10.2009 22:18:38   
Nina00

Pa dajmo, če se le Brin ne bo spet cel večer zbujal, kot se je včeraj.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
23.10.2009 22:19:15   
Nina00

Zakaj pa ne tukaj, da se še jaz pridružim?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
23.10.2009 22:19:39   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dober večer!

No, pri nas je takole. Brin spi od 21h, a se je že enkrat vmes zbudil. Starejšega pa že od 20.30 dajeva spat. danes ima spet tak večer, ko kar naprej vstaja in prihaja nazaj v dnevno. Pa je pred kake pol ure šel moj z njim v sobo, da ga bo uspaval. In pred petimi minutami slišim kako se tiho odpirajo in zapirajo vrata otroške sobe in nekdo prav potiho pride do dnevne. Kdo? Ja, moj sin user posted image  Grem pogledat in dragi leži lepo zložen na 140x70 postelji (pa je kar visok, pa saj so mu noge dol bingljale) in spi user posted image user posted image user posted image  Mali si je zraven njega odpel in slekel vrečko pa splezal preko njega, ampak ga to ni zbudilo. No, sedaj se spet stiskata. Upam, da bo zaspal tudi sin, ker "ta velik" bo sigurno user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  tole si pa prav simpatično napisala user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
23.10.2009 22:20:21   
felix7

ja, zdej ko smo pa tri, se pa že splača tu ostat user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
23.10.2009 22:20:29   
Najaa

povej Nina, si kaj boljše po mastitisu?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
23.10.2009 22:20:36   
Najaa

Dober večer!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
23.10.2009 22:20:52   
Nina00

Dober večer!

user posted image user posted image user posted image  tole si pa prav simpatično napisala user posted image
Sem se morala prav zadrževat, da se nisem smejala, ko sem malega peljala nazaj v posteljo user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
23.10.2009 22:21:47   
Najaa
sem ugotovila,kje sem se zmotila. v sobi z našo Niko je bila v P punčka z imenom Cristiana in njena mami se tudi javlja na rr. So pa iz NM in imajo še 2 otroka.
Punce, kaj je sploh MRI? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
23.10.2009 22:22:27   
Nina00

povej Nina, si kaj boljše po mastitisu?

Ja, to je hitro minilo. Sem ravno danez zvečer vzela zadnji odmerek antibiotika. Sem pa zato sedaj prehlajena user posted image  Pa je tudi to že boljše user posted image

Kakšno je pa pri vas stanje?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
23.10.2009 22:22:27   
felix7
a je katera že dala otrokom blitvo? jaz sem jo danes, ker če se ne motim, je bogata z železom. Samo ni hotel veliko pojesti. Je bil pa danes spet ves čas zaspan, sicer malo manj kot včeraj, pa vseeno :(

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?