yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: yania čer,,,evo, tukaj sem, pa nobene gor :( moj smrči na sedežni, spet je bil kreg pr hiš in mi je prav boga naja ko mora to poslušati,,,,res grozno,,,,to ni za zdržat,,,,ah ja... no jst sem tudi že vodoravno in mal leptopa gledam, da kako rečemo,,,, ajoj Yania pa kaj se res ne morta pol zmenit o Naja zaspi, res boga, pa ti tudi, joj se čist strinjam, samo zadeva je totalno resna in lahko z balkona zakričim da je kreten...res..pa tudi če me kdo špijuni tule gor, mi je vseeno, ker mu je VEDNO družina na zadnjem mestu...bistvo, so pa še ostale stvari,,,,ja ni luštno...ampak bo jutri se odločil kaj namerava...jaz nimam kaj več rečt... ja, kar na ornk je tole....kao dela cele dneve, pa laže mi kje je...pa od vseh poslušam kje je in tudi sama ga zalotim na laži...pojma nimam kaj ga suče, pa da ni vsaj zavoljo otrok...ah ne bom, se mi ne da,,,pa ne bom še vas obremenjevala tule...dejstvo je da sva se takole 10 dni nazaj, pa so bile le prazne obljube, pa sem mu rekla, da je to zadnja možnost....torej,,,nimam več kaj, oz.se niti ne počuti krivega