mama_milchy -> RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del (23.10.2009 9:16:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy OBUTI PO HIŠI; COPATI ma sej, pri nas imamo na novo v dnevni laminat, pa tud parket v kuhiniji je kako leto-dve noter (sej res da mi ga zastonj poštimajo ma vseeno) samo so določene osebe, ki ni šans da se sezujejo in me to zdaj resno moti; sem lih zadnjič mojmu govorila pa je reku kot češ ja kaj jim boš prepovedala obiske; samo tej se res nikjer ne sezuvajo, sva lih zadnjič z babico o tem debatirale in se tudi ona jezi, ko k njej pridejo; sem razmišljala da bi nabavla une copate, ki ji imajo v bolnicah, ko so v operacijskih salah oz. take kot so naši mžeki dobili, ko so šli v porodno sem jezna ko [sm=hudicek1.gif] ko vem, da danes ko pridejo se ne bojo sezuli [sm=smiley19.gif] [sm=hudicek1.gif] jaz pa pol z unim močotom skoz letam po bajti ej, kaj pa če lepo prijazno prosiš "zdej se pa naša Lea puza po celem stanovanju, zato bi vas prosila, če se preobujete"? Če jim pa to gre, potem pa ... hmmm, ne vem, naj ne hodijo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jaz sem imela enega priženjenega strica (od moje tete mož, seveda), ki se nikakor in nikoli nikjer ni sezul. No, pri nas se je. Pika. julam, pri določenih osebah ne pomaga nič [sm=hudicek1.gif] pač fajn podrsajo z nogami po predpražniku in mislijo, da so čevlji čisti; ma ne vem, mi gre že pošteno na živce to s čevlji-copati; sem že rekla mojmu da bomo vrgli parket iz kuhinje ven in dali ploščice pa prepovedali obiskom v dnevno, ne vem [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|