yania
|
Mama m. hvala za čestitka...ja Timon je zdaj zdrav (trkam) in mu ne dam Ventolina, čeprav bi mogla do nedelje na 8 ur, samo sem danes ob 6ih zjutraj dala, pa je bil prejšnji odmerek šele 14.00 prejšnji dan, no danes nisva dala,,,bom šla prekontrolirati dihanje zdaj, itak mi je zaspal. Ma je tako utrujen po njem, stalno zeha in samo ajal bi......a sem narobe naredila?...no sej bomo videli kako bo ponoči...zdej je par dni čisto uredu.. Super da ste doma, in da uživate spet družinsko življenje,,,Žigec te je pa pogrešal, a?...božčki malo bubani... Naja je doma , kak mesec, da vidimo, čeprav jo bom ob četrtkih vozila le na plesne v vrtec...sej ne vem, a delam prav, samo tega ji pa res nočem braniti, ker se zeloooo veseli.. Ja topljeni sirček kiri, pa je tudi pri nas na meniju, itak,,Naja je samo tega, drugi so ji bljak....kaka je sestava tega pa nisem nikoli gledala,,,no tisto sem slišala za Zdenka sire in podobne.... Feliška, kaj bomo prestavile petek na drugi teden, če so od nine otročki bolani?...povej.. No grem še malo dol, oči dela pohane ribice...njami... se tipkamo kasneje... moj pa spet neki okol bluzi...spet bo pestro danes,,,sem ga že prej nakurila...