|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
22.10.2009 20:06:46   
yania
Mama m. hvala za čestitka...ja Timon je zdaj zdrav (trkam) in mu ne dam Ventolina, čeprav bi mogla do nedelje na 8 ur, samo sem danes ob 6ih zjutraj dala, pa je bil prejšnji odmerek šele 14.00 prejšnji dan, no danes nisva dala,,,bom šla prekontrolirati dihanje zdaj, itak mi je zaspal. Ma je tako utrujen po njem, stalno zeha in samo ajal bi......a sem narobe naredila?...no sej bomo videli kako bo ponoči...zdej je par dni čisto uredu..
Super da ste doma, in da uživate spet družinsko življenje,,,Žigec te je pa pogrešal, a?...božčki malo bubani...
Naja je doma , kak mesec, da vidimo, čeprav jo bom ob četrtkih vozila le na plesne v vrtec...sej ne vem, a delam prav, samo tega ji pa res nočem braniti, ker se zeloooo veseli..

Ja topljeni sirček kiri, pa je tudi pri nas na meniju, itak,,Naja je samo tega, drugi so ji bljak....kaka je sestava tega pa nisem nikoli gledala,,,no tisto sem slišala za Zdenka sire in podobne....

Feliška, kaj bomo prestavile petek na drugi teden, če so od nine otročki bolani?...povej..

No grem še malo dol, oči dela pohane ribice...njami...

se tipkamo kasneje...

moj pa spet neki okol bluzi...spet bo pestro danes,,,sem ga že prej nakurila...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
22.10.2009 20:07:33   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober večer!!!! user posted image

Valentin že spi....sva bila na plavanju..kak je fajn ob četrtkih, ko ni take gužve...Samo je vaditeljica povedala, da so že eni trije odpovedali, tak da se bodo sedaj nekateri morali priključiti torkovi skupini, nekateri, ki pač to želijo pa bodo hodili od četrtkih ob 17h, torej uro kasneje skupaj z malčki. user posted image

o škoda. te bodo nagnetli to bogo našo skupino. ker v torek je bilo fuuul fajn. je blo samo enih pet otrok in se dosti lažje kaj naredi, kot pa ko se vsi gnetemo. samo če bojo zdaj zružili obe skupini, bo pa spet gužva user posted image user posted image user posted image

mislim, da so vsi ČETRTKOVI rekli, da bodo raje hodili še vedno ob četrtkih in to ob 17h!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1877
22.10.2009 20:08:45   
KOKICA32
Tasa- jaz sem okej....Delam spet....pa saj bo..Se vidimo jutri????

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
22.10.2009 20:09:10   
NO da se še jaz javim...

Naša Lia pa tudi že pančka skoraj eno urco ni pa pojedla velik ker je prej ob 17 pojedla 200ml frutolina s čim naredite ve frutolino??No zdej je pojedla le 90ml novalaca upam da ne bo noč zato nič slabša...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
22.10.2009 20:11:37   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Večer. Lija tudi že spi. Danes je spila 210 !! ml Novalaca. Me je presenetila. Zdaj pa ne vem ali to pomeni, da bomo spet spali vso noč?? user posted image  user posted image mater sem optimist.

Čebelica..kako je Klara?
Trezika.. v vsakem primeru ja ?
mama_m kako je Lea ?
Kokica
kako si ti?
Jaz sem vredu, hvala na vprašanju user posted image user posted image (sem že vnaprej odg. tak da me vpr. nekaj drugega user posted image )

klara je malo boljše. ni imela več tako visoke vročine, čeprav je imela še kar precej. je že zaspala, zdaj pa se je že prvič zbudila... no, zdaj ji grejem moje zamrznjeno mleko, da vidim če bo to jedla. danes tak malo je pa me malo skrbi user posted image

no, če si že vnaprej odgovorila, te te pa ne bom vprašala, kako si user posted image user posted image user posted image

mi je pa taaaak žal za jutri, da se ne bomo vidli. lahko pa pridete do našega bloka pa vam midve pomahama z balkona user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
22.10.2009 20:13:08   
MalaČebelica

Dober večer!!!! user posted image

Valentin že spi....sva bila na plavanju..kak je fajn ob četrtkih, ko ni take gužve...Samo je vaditeljica povedala, da so že eni trije odpovedali, tak da se bodo sedaj nekateri morali priključiti torkovi skupini, nekateri, ki pač to želijo pa bodo hodili od četrtkih ob 17h, torej uro kasneje skupaj z malčki. user posted image

o škoda. te bodo nagnetli to bogo našo skupino. ker v torek je bilo fuuul fajn. je blo samo enih pet otrok in se dosti lažje kaj naredi, kot pa ko se vsi gnetemo. samo če bojo zdaj zružili obe skupini, bo pa spet gužva user posted image user posted image user posted image

mislim, da so vsi ČETRTKOVI rekli, da bodo raje hodili še vedno ob četrtkih in to ob 17h!user posted image

jeeeeiii user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj vidva ostajata ob torkih, al bota se preselila v četrtek?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
22.10.2009 20:20:49   
KOKICA32

jeeeeiii user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj vidva ostajata ob torkih, al bota se preselila v četrtek?

Ne midva ostajava ob TORKIH, ker se mi ne dopade, da je ob četrtkih vadba skupna z malčki, pa bo preveč ljudi in hrupa...Morava pa še tak enkrat nadomeščati, tak da takrat bova pa morala iti v četrtek!

Neposredna povezava do sporočila: 1882
22.10.2009 20:23:38   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: cita

NO da se še jaz javim...

Naša Lia pa tudi že pančka skoraj eno urco ni pa pojedla velik ker je prej ob 17 pojedla 200ml frutolina s čim naredite ve frutolino??No zdej je pojedla le 90ml novalaca upam da ne bo noč zato nič slabša...

Cita se vidimo jutri, ne? user posted image user posted image user posted image Jaz frutolino mešam z AM!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
22.10.2009 20:27:53   

NO da se še jaz javim...

Cita se vidimo jutri, ne? user posted image user posted image user posted image Jaz frutolino mešam z AM!

Se vidimo ja jupiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak tale CIta je takšna kakršna je tiha Lia pa glasna še za mami zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
22.10.2009 20:28:55   
tasa_m

pa Kokica ti si preveč pridna,samo delaš...
Seveda se vidimo, kak pa nači user posted image Saj pa veš,da nemrem brez marčevk, da vas nena vidim vsak enkrat na teden user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
22.10.2009 20:29:27   
tasa_m

NO da se še jaz javim...

Jaz ji naredim Frutolino z KM, čeprav piše z vodo..

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
22.10.2009 20:30:54   

NO da se še jaz javim...

Jaz sem ji danes naredila z vodo pa je vseeno zmazala 200ml drugič bom probala z mlekom...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
22.10.2009 20:31:39   
tasa_m
klara je malo boljše. ni imela več tako visoke vročine, čeprav je imela še kar precej. je že zaspala, zdaj pa se je že prvič zbudila... no, zdaj ji grejem moje zamrznjeno mleko, da vidim če bo to jedla. danes tak malo je pa me malo skrbi user posted image

no, če si že vnaprej odgovorila, te te pa ne bom vprašala, kako si user posted image user posted image user posted image

mi je pa taaaak žal za jutri, da se ne bomo vidli. lahko pa pridete do našega bloka pa vam midve pomahama z balkona user posted image user posted image user posted image user posted image   sem ti glih htela to predlagat ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, saj ti tudi nena dost ješ, če imaš vročino oz. ti nekaj ne paše a ne? Meni je P. rekla, da tudi če kak dan posti, da ni nič narobe,tak da.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1888
22.10.2009 20:32:22   
trezika

NO da se še jaz javim...

jaz tudi...in ga ma ful rada user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
22.10.2009 20:32:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

NO da se še jaz javim...

jaz tudi...in ga ma ful rada user posted image

user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
22.10.2009 20:35:20   
MalaČebelica

mi je pa taaaak žal za jutri, da se ne bomo vidli. lahko pa pridete do našega bloka pa vam midve pomahama z balkona user posted image user posted image user posted image user posted image   sem ti glih htela to predlagat ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, saj ti tudi nena dost ješ, če imaš vročino oz. ti nekaj ne paše a ne? Meni je P. rekla, da tudi če kak dan posti, da ni nič narobe,tak da.. user posted image

to maš pa prav ja. saj ji dam še kaki dan, pol ima da je zdrava user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
22.10.2009 20:37:19   
KOKICA32

pa Kokica ti si preveč pridna,samo delaš...
Seveda se vidimo, kak pa nači user posted image Saj pa veš,da nemrem brez marčevk, da vas nena vidim vsak enkrat na teden user posted image

ej te že mora tak biti..saj malo še pa bom fertik...

Se veselim za jutri! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
22.10.2009 20:38:42   
tasa_m
to maš pa prav ja. saj ji dam še kaki dan, pol ima da je zdrava user posted image user posted image
user posted image user posted image
Čebelica, zdaj pa boš morala v nedeljo kosilo kuhat user posted image nič nebo ta teden privilegij pri tvojih ali pa tašči.

Neposredna povezava do sporočila: 1893
22.10.2009 20:38:44   
KOKICA32

NO da se še jaz javim...

Kaj to govorrite o onem frutolinu od Hrvatov??? Pa kaj nena tam gor piše,da se meša z mlekom? Kak z vodo? No, saj se ne bunim, še bolj ajnfoh je...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
22.10.2009 20:39:19   
KOKICA32

user posted image user posted image
Čebelica, zdaj pa boš morala v nedeljo kosilo kuhat user posted image nič nebo ta teden privilegij pri tvojih ali pa tašči.

user posted image user posted image user posted image Sigurno bo možek pico pekel! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
22.10.2009 20:40:26   

NO da se še jaz javim...

Kaj to govorrite o onem frutolinu od Hrvatov??? Pa kaj nena tam gor piše,da se meša z mlekom? Kak z vodo? No, saj se ne bunim, še bolj ajnfoh je...user posted image

Na tem ko ga imamo piše voda ne da se mi pa vstat pa it pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image kok sem lenauser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
22.10.2009 20:46:20   
tasa_m

ne, na tistem piše priprava z vodo..

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
22.10.2009 20:47:21   
KOKICA32

aja? Kaj sem spet šlampasto brala al pa zamenjala s kako drugo kašico? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
22.10.2009 20:47:43   
tasa_m

aja? Kaj sem spet šlampasto brala al pa zamenjala s kako drugo kašico? user posted image user posted image user posted image

živim se vse zgodi user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
22.10.2009 20:48:09   
tasa_m
ja, kje pa je Najaa, Persida, spps,Čebelica, trinity in ostale?? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?