|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
22.10.2009 7:21:51   
spps
alo tašika,kako?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
22.10.2009 7:21:57   
tasa_m
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
22.10.2009 7:27:22   
tasa_m
Evo, pokomentirala sem, dobro jutro sva vama z zmajčkom zaželela user posted image tak da zdaj pa še vam mal zatežim user posted image

Vse, ki imate te Pametne kužke. A vam se tud naenkrat oglasi. Zdaj mi je skoraj srce v hlače padlo. Tipkam jaz tu na RR in naenkrat reče: objemi me,..user posted image Kaj misli, da ga bom zdaj šla objemat al kaj? user posted image user posted image

No, naša noč je bila čudovit, upam,da jih bo še več. Spali smo VSO noč user posted image od 20.15-6h, pol je dobila 160 ml mleka in je bila pol urce gor ter se smejala in probavala nekaj cvilit,pol pa jo je naenkrat sfalilo in spi dalje!
Jaz pa sem si vzela minutke zase, saj sem spet malo naspana. user posted image

Nič grem zaj si kavico skuhat.. No, pa da nebote užaljene, še vam jo ponudim vam user posted image
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
22.10.2009 7:47:23   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

jaz pa že dva tedna več ne kadimuser posted image user posted image bolje pozno kot nikoli...upam da bo trajalo

bravo user posted image user posted image user posted image je zdravo, pa še prišparaš user posted image a v prejšnji nosečnosti si kadila?

saj to je finta,pri babikah-torej prvih dvakrat sem nehala brez problema.pri fantih pa bi lahko čik požrla tak mi je pasaluser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
22.10.2009 8:49:34   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
tole bojo neopravičene minute.

user posted image user posted image user posted image

nič, ne kaži user posted image . Na naslednjem srečanju dobiš opomin, da bop dala mami al pa ateju za podpisat... user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
22.10.2009 8:49:48   
Najaa
Jaz sem liji že naredila paradižnikovo omako in testenine, pa ni bilo nič. Pri februarčicah pa sem tud prebrala, da jim dajo Zdenka sir zraven, da ni tak enolično. Tak da jaz bom probala. Sem pa ji že tud sirček kam zmešala, ko sem ji kakšno omakco nardila..

Tudi jaz bom probala še s kislo smetano in sirčkom. Mogoče ji bo tako zelenjava kaj bolj šla v ritko.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
22.10.2009 8:49:52   
Najaa

Vse, ki imate te Pametne kužke. A vam se tud naenkrat oglasi. Zdaj mi je skoraj srce v hlače padlo. Tipkam jaz tu na RR in naenkrat reče: objemi me,..user posted image Kaj misli, da ga bom zdaj šla objemat al kaj? user posted image user posted image  

Ne, naš se ne oglaša za brezveze, sem pa slišala že , do se ene skor polulale od strahu, ko se je sred noči oglasil.user posted image objemi al pa midva sva prijatelja. user posted image user posted image user posted image
izklopi ga raje, ko se Lija neha igrat z njim.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 22.10.2009 8:50:18 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
22.10.2009 8:52:18   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Eno vprašanje- A ve naredite kaj za sebe ?A imate čas zase? (To je izvzeto čičanje na RR).
Mogoče malo čudno vprašanje samo sem danes razmišljala ,da si ne vzamem toliko časa ,da bi se vsak dan namazala s kremo po obrazu.

Ne že dolgo!!!user posted image Edin no na orbitreku sem uro če to štejeuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
22.10.2009 8:54:05   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

No naj danes pohvalim svojo zlato pupiko, da je ne bom skoz grajala, zaspala je sama, brez joške in to še v svoji posteljiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz mislim, da ni ona tista, ki je razvajena, ampak jo midva tako delava, ker hočeva biti skoz z njo in pol, ko nama pa ni si pa rečeva ka je razvajena, prav grda svauser posted image

ah kje, razvajena že ni. navajena je lepša beseda. user posted image

Nekje sem brala, da otrok do 1l ni razvajen, po enem letu šele lahko govorimo o temuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
22.10.2009 8:54:09   
Najaa
jutro...

tavečja je parkirana v vrtcu. sem tak vesela, ker grejo kjlub slabemu vremenu ven. mal vsake toliko dež pada, pa saj imajo palerine in škornje. Super za vzg., da ne komplicira okol par kapljic.
trenutno jem super super super dobro marmelado! user posted image pa na debelo si jo mažem, sej lahko ko ni Tije. user posted image no pol pa upam, da bo Nika zaspala, da še kej naredim po bajti in pol greva ven. že 3 dni se spravljam do hoferja... a je danes četrtek? so spet akcije...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
22.10.2009 8:54:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Eno vprašanje- A ve naredite kaj za sebe ?A imate čas zase? (To je izvzeto čičanje na RR).
Mogoče malo čudno vprašanje samo sem danes razmišljala ,da si ne vzamem toliko časa ,da bi se vsak dan namazala s kremo po obrazu.

Ne že dolgo!!!user posted image Edin no na orbitreku sem uro če to štejeuser posted image

user posted image user posted image čas zame- takrta, ko sem v šoliuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
22.10.2009 8:55:32   
Najaa

No naj danes pohvalim svojo zlato pupiko, da je ne bom skoz grajala, zaspala je sama, brez joške in to še v svoji posteljiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz mislim, da ni ona tista, ki je razvajena, ampak jo midva tako delava, ker hočeva biti skoz z njo in pol, ko nama pa ni si pa rečeva ka je razvajena, prav grda svauser posted image

Nekje sem brala, da otrok do 1l ni razvajen, po enem letu šele lahko govorimo o temuser posted image

sej zato pa jaz rečem navajena, ker smo jo pač navadli na neko stvar. do 1 leta ima otrok naravne potrebe po hrani, cartanju itd in tudi jaz mislim, da to še ni razvajenost.

kako si, Lolita?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
22.10.2009 8:55:59   
Najaa
spps!! user posted image user posted image user posted image user posted image kakooooooooooo??

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
22.10.2009 8:57:03   
Lolita23

sej zato pa jaz rečem navajena, ker smo jo pač navadli na neko stvar. do 1 leta ima otrok naravne potrebe po hrani, cartanju itd in tudi jaz mislim, da to še ni razvajenost.

kako si, Lolita?

Ma zdej se neki prilizuje, sem se čez noč že ohladila, sam ga je fajn gledat kako se prilizuje.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
22.10.2009 8:57:43   
Najaa

Ma zdej se neki prilizuje, sem se čez noč že ohladila, sam ga je fajn gledat kako se prilizuje.user posted image

zdej ga lahk mal izkoristiš. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
22.10.2009 8:58:08   
spps

spps!! user posted image user posted image user posted image user posted image kakooooooooooo??
ma kr bouser posted image user posted image user posted image  pa ti?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
22.10.2009 9:00:03   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

še kr... kava se mi pijeeeeee, sam bi mela kako družbo zraven...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
22.10.2009 9:01:43   
spps

pripelji se- kaj še čakaš* haha

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
22.10.2009 9:02:22   
spps
no,pa smo mi tud dočakal 1.zobek,da je prebil dlesen-pravkar ugotovilauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
22.10.2009 9:03:21   
Lolita23

zdej ga lahk mal izkoristiš. user posted image user posted image user posted image

Mah to pa itakuser posted image user posted image user posted image user posted image Še vedel ne bo  kako.user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
22.10.2009 9:28:11   
Najaa

pripelji se- kaj še čakaš* haha

jo že kuham... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
22.10.2009 10:01:45   
Nina00
Danes se samo javim, ker sem doma z dvema bolnima fantoma user posted image  Brinu se pošteno maši nos in ima malo temperature, a diha dobro. Upam, da tako tudi ostane, ker bratec se pa kar matra s kašljanjem (tako, da ga že trebušne mišice bolijo) in tudi diha malo pospešeno in težko. Na srečo imam doma še Ventolin in smo noč kar zvozili.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
22.10.2009 10:04:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Danes se samo javim, ker sem doma z dvema bolnima fantoma user posted image  Brinu se pošteno maši nos in ima malo temperature, a diha dobro. Upam, da tako tudi ostane, ker bratec se pa kar matra s kašljanjem (tako, da ga že trebušne mišice bolijo) in tudi diha malo pospešeno in težko. Na srečo imam doma še Ventolin in smo noč kar zvozili.
user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
22.10.2009 10:15:36   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

user posted image user posted image user posted image za vse.
Kako si pa ti, Nina?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
22.10.2009 10:18:12   
yania
jutro....
evo, naš tudi že drugo noč lepo aja...ga sploh nisem zbudila za ventolin...ampak se je sam ob 6.00, enako kot včeraj,,,,
spal od 21.00-6.00....previt, lakota in spimo dalje...vstala sva šele ob 10.00user posted image .....zdej pa mu grem sadje delat.....

se tipkamo....
po mojem bom kar krenila do ene kolegice v Mengšu, ki ima 2 meseca staro pupiko...kaj pa naj v tem vremenu,,,Najo imam doma, pa gre z mojima v Leclerc, pa je rekla, mami, ti kar pejd kamor hočeš jaz grem z atom in mamo...haha...

top.sirček še nisem probala,,,ma sem enkrat eno teto, no ni teta, ena ženska pač je fuuul jedla te zdenka in to,,,no in ji je 1x nekdo rekel, da če bi vedela kaka svinjarija je to noter, da tega nikoli več ne bi jedla,,,no in sem šla res enkrat brat...ja same čudne zadeve, človek pa misli, da je pač "topljeni sirček"...kar eni prahi, pa kisline pa E-ji...bljak...no tega moj Timon zaenkrat še ne rabi....kislo smetano pa mu dam, ja, ene 3x na teden ziher, zakaj ne...pa tudi navaden sir je , ko ga jaz kdaj jem.....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?