yania
|
jutro.... evo, naš tudi že drugo noč lepo aja...ga sploh nisem zbudila za ventolin...ampak se je sam ob 6.00, enako kot včeraj,,,, spal od 21.00-6.00....previt, lakota in spimo dalje...vstala sva šele ob 10.00 .....zdej pa mu grem sadje delat..... se tipkamo.... po mojem bom kar krenila do ene kolegice v Mengšu, ki ima 2 meseca staro pupiko...kaj pa naj v tem vremenu,,,Najo imam doma, pa gre z mojima v Leclerc, pa je rekla, mami, ti kar pejd kamor hočeš jaz grem z atom in mamo...haha... top.sirček še nisem probala,,,ma sem enkrat eno teto, no ni teta, ena ženska pač je fuuul jedla te zdenka in to,,,no in ji je 1x nekdo rekel, da če bi vedela kaka svinjarija je to noter, da tega nikoli več ne bi jedla,,,no in sem šla res enkrat brat...ja same čudne zadeve, človek pa misli, da je pač "topljeni sirček"...kar eni prahi, pa kisline pa E-ji...bljak...no tega moj Timon zaenkrat še ne rabi....kislo smetano pa mu dam, ja, ene 3x na teden ziher, zakaj ne...pa tudi navaden sir je , ko ga jaz kdaj jem.....