MalaČebelica -> RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del (21.10.2009 22:50:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Sva pa bila danes vseeno na sistematskem, seveda brez cepljenja. Za seznam: 8020 g in 70,5 cm. Datuma za naslednjič še nimava, ker moramo najprej cepljenje skoz spravit. Danes več spi, le da se pogosto zbuja in se veliko crkljava. bravo za mere [sm=bravo.gif] midva greva pa naslednji petek še enkrat dr. Kosovo pogledat, ker je Jure slabokrven. A ma katera kakšno idejo, kaj bi to bilo - Juretu so se kar naenkrat na ritki pojavile rdeče pikice. Sem probala mazat z različnimi kremami, nič ni pomagalo. Potem sem probala praško pasto, ki je kožo samo izsušila, pikice pa so se razširile po zunanji strani stegen in po hrbtu navzgor. Probala sem tudi s canestenom, nič boljše... Zdaj sem ga začela mazat z bolj mastnimi kremami, ker je koža stako strašno izsušena od praške paste, da je ratala čisto rdeča in zgleda, kot da bodo vsak čas nastale ranice [sm=smiley13.gif] Sej sem mislila, da so krive plenice, samo zakaj potem te pikice napredujejo drugod po telesu? Se pa tole počasi, a vztrajno širi že dober teden. to pa je zanimivo. ne zgleda kot plenični, ker pol se verjetno ne bi širile še drugam. kaj pa če ga poskušaš imet čim več brez plenice. vem da je težko, ko je tak hladno, samo mogoče bi vseeno našla kak način. da bi se celilo na zraku...
|
|
|
|