dana -> RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del (13.10.2009 18:00:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: dana Mama_m kako zdraviš Leo, ki tudi kašlja,kot sem brala? Včeraj sem hotla it k zravniku pa ni delal, tako da greva danes. Se bojim, da ne bo kak bronhitis. Ker mu na momente piska. dana; če ima recimo samo zamašen nosek, ga redno s fiziološko čistim in zvečer ji dam kapljico ali dve operila v nosek; drugače ko pa tko grdo kašlja in da ne more izkašljat un katar pa ji dam bronhopulmin svečke, da ga pol pokaka; 1x na dan pa ji dam Broncamil sirup za otročke; če ima vročino ji to zbujam s paracetamol svečkami ali calpolom. ampak ker imamo mi v družini asmatika, jo vedno nesem pokazat. Je pa poleti piskala - bronhitis in ji je njena P dala inhalacije, pumpico - sem [sm=smiley19.gif] zraven bolj kot ona se mi zdi.... Hvala za odgovor. No tole dvoje kar si napisala, dobiš samo na recept, a ne? Jaz sem ga dons peljala k dohtarju in ni nič na pljučkih, tako da nisva nič dobila. Samo napotke: tople obkladke na prsa, kakšno inhalacijo s kamilcami, dvignjeno vzglavje, veliko piti in redno nos pucat. Ma tkole zmer mislim, da naš tkole zboleva, ker je bil pač samo dobre 3 mesece dojen, pa vidim, da ni vse v tem. SE vidi, da je starejši brat v vrtcu in mu domov nosi. S tem da Tilen preboli v parih dneh, Nejcu se pa ta kašelj vleče tudi 14 dni.
|
|
|
|