Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 14:22:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MČ, jaz ga do zdaj nikoli nisem imela v hladilniku. Piše pa gor, da je lahko na temp. do 25 stopinj, zdaj sem ga pa dala v hladilnik. te bom pa jaz tudi. pa čeprav je že odprt a to se gre o Calpolu? JAz tud nimam v hladilniku. Ga imam na omarci od zdravil v predsobi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 14:23:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o zdravo! prideš jutri? midve sma pa ble samo ene tričetrt ure danes zunaj. ni je zeblo. samo je težila kar tak. kdo bi vedu zakaj.. jaz že ne jutri, kje, kdaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 14:30:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Midva z mojim pa imava danes dve leti da sva se poročila čestitke !!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 14:30:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nekaj zelo pomembnega se je zgodilo pri nas doma .Tomaž ima 1 zob .Mami ,pa se že cel dopoldan smeji ,ker je tako hecen z enim zobom . bravo Tomaž !!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 14:34:06
|
|
|
|
trinity22
|
bravo za 5. del čveke čvekaste komi sem vas prebrala, pa ne za nazaj to kar je v tem delu hvala za čestitke Sva bile na plavanju in pol se je najedla in zdaj že 2 uri spi, to pa je nekaj vredno mami pa tuki čas zabija namesto da bi kaj pametnega nardila zdaj, ko bi lahko .... eh stara zgodba PERSIDA čestitke Tomažu za 1. zobek MalaČebelica čestitke za obletnico Ostalim pa lep dan še naprej, se tipkamo zvečer Jaz vas vsak večer med 21h in 23h čakam, pa nobene nikjer pol grem pa spat, pa se ve razpišete da še dva dni berem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 14:48:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV TIANA OD TRINITY IN TIA OD LEO*TIE!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 15:09:59
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dober dan. mamaM, a ti maš svečke v hladilniku? Jaz jih nimam. A je lahko kaj narobe? Pa sirupe (calpol ipd.) je tud dobro met v hladilniku? Pa za tvoja dva revčka. Aja, Tija me je danes blazno resno vprašala, kam je šel Žiga. A veš še od zadnjič, ko smo ji povedale, da je šel v vrtec. In danes se je spomnila na njega. Ja, Najaa, jaz vse čuvam v hladilniku; svečke so bolj trde in grejo lažje v ritko; sirupe pa tudi; ker na sobni temperaturi baje jih ni dobro čuvat tako mi je ena kolegica, farmacevtka enkrat razlagala... Ne boš verjela; prejle sedimo za mizo in Žiga me vpraša, da kdaj gremo v izolo pa ga vprašam a k babici in on ma ne k uni stari ampak k Tiji.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 15:10:05
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Mama_m kako zdraviš Leo, ki tudi kašlja,kot sem brala? Včeraj sem hotla it k zravniku pa ni delal, tako da greva danes. Se bojim, da ne bo kak bronhitis. Ker mu na momente piska. dana; če ima recimo samo zamašen nosek, ga redno s fiziološko čistim in zvečer ji dam kapljico ali dve operila v nosek; drugače ko pa tko grdo kašlja in da ne more izkašljat un katar pa ji dam bronhopulmin svečke, da ga pol pokaka; 1x na dan pa ji dam Broncamil sirup za otročke; če ima vročino ji to zbujam s paracetamol svečkami ali calpolom. ampak ker imamo mi v družini asmatika, jo vedno nesem pokazat. Je pa poleti piskala - bronhitis in ji je njena P dala inhalacije, pumpico - sem zraven bolj kot ona se mi zdi....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 15:10:10
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nekaj zelo pomembnega se je zgodilo pri nas doma .Tomaž ima 1 zob .Mami ,pa se že cel dopoldan smeji ,ker je tako hecen z enim zobom .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 15:18:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dober dan. Midve sva malo prej prišle iz sprehoda, sva bile zunaj skoraj 3 urce , ampak je tak veter pihal da joj. Sva pa po sončku hodle,da naju ni zazeblo Najaa hvala lepa še tukaj javno! ni za kaj. malo fototkaj, da vidim kako ji paše. A ji je prav? Je dalal po Nikinih merah, pa je Niki ravno prav oz. na komot.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 15:18:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dober dan. mamaM, a ti maš svečke v hladilniku? Jaz jih nimam. A je lahko kaj narobe? Pa sirupe (calpol ipd.) je tud dobro met v hladilniku? Pa za tvoja dva revčka. Aja, Tija me je danes blazno resno vprašala, kam je šel Žiga. A veš še od zadnjič, ko smo ji povedale, da je šel v vrtec. In danes se je spomnila na njega. Ja, Najaa, jaz vse čuvam v hladilniku; svečke so bolj trde in grejo lažje v ritko; sirupe pa tudi; ker na sobni temperaturi baje jih ni dobro čuvat tako mi je ena kolegica, farmacevtka enkrat razlagala... Ne boš verjela; prejle sedimo za mizo in Žiga me vpraša, da kdaj gremo v izolo pa ga vprašam a k babici in on ma ne k uni stari ampak k Tiji..... ma daaaaaj Žiga! No bom tudi svečke dala v hladilnik. Če ne zarad drugega bodo res bolj trde. In kaj se res vidimo? Zdaj ste bolani in no go, ne? Sem se pa jaz zmotla in nimava jutri RA, ampak v četrtek.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 15:55:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ni za kaj. malo fototkaj, da vidim kako ji paše. A ji je prav? Je dalal po Nikinih merah, pa je Niki ravno prav oz. na komot. Je ji prav ja..malenkost prevelika ampak ni panike. Bo pa jo lahko imela vso zimo kar me zelo veseli, ker je res FULL lepa. Tvoja tašča je prava mojstrica No, pa še dokaz ..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 16:14:18
|
|
|
|
Najaa
|
Lija prelepa si!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 16:15:09
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ni za kaj. malo fototkaj, da vidim kako ji paše. A ji je prav? Je dalal po Nikinih merah, pa je Niki ravno prav oz. na komot. Je ji prav ja..malenkost prevelika ampak ni panike. Bo pa jo lahko imela vso zimo kar me zelo veseli, ker je res FULL lepa. Tvoja tašča je prava mojstrica No, pa še dokaz .. iiii ful lepa kapica in ful lepa Lija ... ji paše
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 16:20:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lija prelepa si! se zahvaljujeva obe. Da pa je tako lepa pa gre zasluga tebi in tvoji tašči..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 16:20:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 iiii ful lepa kapica in ful lepa Lija ... ji paše
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 16:22:10
|
|
|
|
tasa_m
|
Zdaj pa šibava po DM-ovi AM. Hipp je fuj upam da bo to boljše . Če pa nebo pila še tega pa bo dobivala za večerjo kruh pa pašteto
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 16:29:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa šibava po DM-ovi AM. Hipp je fuj upam da bo to boljše . Če pa nebo pila še tega pa bo dobivala za večerjo kruh pa pašteto a nisi rekla, da boš kar KM dala? drugače pa tega dm-ovega hvalijo. Poročaj, kako ji bo šel. Tudi jaz razmišljam, da bi prešaltala na njega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 16:30:00
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA MB jovke - jutri ob 10 uri v Tušu na Poljanah (planet tuš) ,JASNO !!! trezika - če ne moreš jutri , četrtek ptuj,JASNO JASNO, ampak žal neizvedljivo v obeh primerih jutri sem brez avta, v četrtek pa praznujem in sem zaposlena s kuho in peko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 16:30:33
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa šibava po DM-ovi AM. Hipp je fuj upam da bo to boljše . Če pa nebo pila še tega pa bo dobivala za večerjo kruh pa pašteto
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 16:31:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa šibava po DM-ovi AM. Hipp je fuj upam da bo to boljše . Če pa nebo pila še tega pa bo dobivala za večerjo kruh pa pašteto a nisi rekla, da boš kar KM dala? drugače pa tega dm-ovega hvalijo. Poročaj, kako ji bo šel. Tudi jaz razmišljam, da bi prešaltala na njega. Naja, sem rekla ja. Ampak ga gospodična noče pit kr dlesni skup stisne ko ima dudo v ustih in konec lušnega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 16:35:48
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV TIANA OD TRINITY IN TIA OD LEO*TIE!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 16:46:21
|
|
|
|
mediuhec
|
MB: jutri potrjeno! MČ: čestitam!! persida: čestitam za zobek! trezika: kaj maš RD?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 17:03:37
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 17:04:41
|
|
|
|
tasa_m
|
Men pa je Lija zaspala, tak da imam svojih 5. min. KONČNOOOO
|
|
|
službaksenciste zadovoljni s svojo službo?da, zelo (
26%)
da, še kar (
24%)
tako, tako (
20%)
ne preveč (
11%)
niti malo (
19%)
Število vseh glasov: 259Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!