Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 14:34:06
trinity22
bravo za 5. del čveke čvekaste
komi sem vas prebrala, pa ne za nazaj to kar je v tem delu
hvala za čestitke Sva bile na plavanju in pol se je najedla in zdaj že 2 uri spi, to pa je nekaj vredno mami pa tuki čas zabija namesto da bi kaj pametnega nardila zdaj, ko bi lahko .... eh stara zgodba PERSIDA čestitke Tomažu za 1. zobek MalaČebelica čestitke za obletnico
Ostalim pa lep dan še naprej, se tipkamo zvečer Jaz vas vsak večer med 21h in 23h čakam, pa nobene nikjer pol grem pa spat, pa se ve razpišete da še dva dni berem
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 15:09:59
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Dober dan.
mamaM, a ti maš svečke v hladilniku? Jaz jih nimam. A je lahko kaj narobe? Pa sirupe (calpol ipd.) je tud dobro met v hladilniku? Pa za tvoja dva revčka. Aja, Tija me je danes blazno resno vprašala, kam je šel Žiga. A veš še od zadnjič, ko smo ji povedale, da je šel v vrtec. In danes se je spomnila na njega.
Ja, Najaa, jaz vse čuvam v hladilniku; svečke so bolj trde in grejo lažje v ritko; sirupe pa tudi; ker na sobni temperaturi baje jih ni dobro čuvat tako mi je ena kolegica, farmacevtka enkrat razlagala... Ne boš verjela; prejle sedimo za mizo in Žiga me vpraša, da kdaj gremo v izolo pa ga vprašam a k babici in on ma ne k uni stari ampak k Tiji.....
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 15:10:05
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: dana
Mama_m kako zdraviš Leo, ki tudi kašlja,kot sem brala? Včeraj sem hotla it k zravniku pa ni delal, tako da greva danes. Se bojim, da ne bo kak bronhitis. Ker mu na momente piska.
dana; če ima recimo samo zamašen nosek, ga redno s fiziološko čistim in zvečer ji dam kapljico ali dve operila v nosek; drugače ko pa tko grdo kašlja in da ne more izkašljat un katar pa ji dam bronhopulmin svečke, da ga pol pokaka; 1x na dan pa ji dam Broncamil sirup za otročke; če ima vročino ji to zbujam s paracetamol svečkami ali calpolom. ampak ker imamo mi v družini asmatika, jo vedno nesem pokazat. Je pa poleti piskala - bronhitis in ji je njena P dala inhalacije, pumpico - sem zraven bolj kot ona se mi zdi....
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 15:18:06
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
dober dan. Midve sva malo prej prišle iz sprehoda, sva bile zunaj skoraj 3 urce , ampak je tak veter pihal da joj. Sva pa po sončku hodle,da naju ni zazeblo
Najaa hvala lepa še tukaj javno!
ni za kaj. malo fototkaj, da vidim kako ji paše. A ji je prav? Je dalal po Nikinih merah, pa je Niki ravno prav oz. na komot.
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 15:18:13
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Dober dan.
mamaM, a ti maš svečke v hladilniku? Jaz jih nimam. A je lahko kaj narobe? Pa sirupe (calpol ipd.) je tud dobro met v hladilniku? Pa za tvoja dva revčka. Aja, Tija me je danes blazno resno vprašala, kam je šel Žiga. A veš še od zadnjič, ko smo ji povedale, da je šel v vrtec. In danes se je spomnila na njega.
Ja, Najaa, jaz vse čuvam v hladilniku; svečke so bolj trde in grejo lažje v ritko; sirupe pa tudi; ker na sobni temperaturi baje jih ni dobro čuvat tako mi je ena kolegica, farmacevtka enkrat razlagala... Ne boš verjela; prejle sedimo za mizo in Žiga me vpraša, da kdaj gremo v izolo pa ga vprašam a k babici in on ma ne k uni stari ampak k Tiji.....
ma daaaaaj Žiga! No bom tudi svečke dala v hladilnik. Če ne zarad drugega bodo res bolj trde. In kaj se res vidimo? Zdaj ste bolani in no go, ne? Sem se pa jaz zmotla in nimava jutri RA, ampak v četrtek.
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 15:55:23
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ni za kaj. malo fototkaj, da vidim kako ji paše. A ji je prav? Je dalal po Nikinih merah, pa je Niki ravno prav oz. na komot.
Je ji prav ja..malenkost prevelika ampak ni panike. Bo pa jo lahko imela vso zimo kar me zelo veseli, ker je res FULL lepa. Tvoja tašča je prava mojstrica
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 16:15:09
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ni za kaj. malo fototkaj, da vidim kako ji paše. A ji je prav? Je dalal po Nikinih merah, pa je Niki ravno prav oz. na komot.
Je ji prav ja..malenkost prevelika ampak ni panike. Bo pa jo lahko imela vso zimo kar me zelo veseli, ker je res FULL lepa. Tvoja tašča je prava mojstrica