leo**tia -> RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del (18.10.2009 22:41:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa kivi je alegen. jaz ne bi še dala. a res? Jaz sem ji ga že dala pa je dobila mal rdečo ritko in sva prenehali. ja, ker spada med agrume. pa limone in mandarine in pomaranče so agrumi. Tija je dooolgo imela po pomarančnem soku rdečo ritko in sem se ga ful izogibala. hvala..sem jo hotela zdaj dat pomarančni sok+voda...za ponoč če bo žejna,pa sedaj...tako da ostanemo na jabolčnim...pa tiste bebivita tu in tam kupim..kaj pa gosti sokeci??recimo jagoda??ker na veliko kašic kje je jagoda notri,piše da so od 7meseca... ne vem, jaz že tako ne dajem vseh teh sokov, ker so mi presladki. Tija pije 1:4 za vodo, pa še to zadnje čase bolj ko ne vodo. Nika pa sploh ne mara. Zakaj pa raje ne daš čaja? Še posebi ponoči. Kasneje, ko bo imela zobke, sok ni za ponoči dobra izbira. noče čaja..raje bo mleko pila četud ne bo lačna...ponoč ima večinoma čisto vodo...pa prosim če katera ve kake plenice naj kupim-vse premočijo..sedaj imamo pampers,ne vem kake,pa se vsako jutro ob 4,pol5 mala zbuja,malo igra,jo previjem ker je mokra,potem nič čudnega da se zbuja,dam mleko in zaspi nazaj....previjem jo ob 10 nazadnje..spije pa cca 3dl soka na dan..več noče ker ji redčim z vodo
|
|
|
|