Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:18:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - se vidi da ne hodiš po bolnicah ,to si še tak hitro.Dobro ,da je samo bradavica ,ker včasih že kdo gre prej v nebesa preden pride na vrsto. Se strinjam ampak vseeno..madonca, če bi pa šla samoplačniško pa bi bla že DANES na vrsti pa na istih mizah in aparaturah bi me rihtali kot, če bi šla preko kartice zdr. zavarovanja. To me jezi, veš! Koki, ne se jezit. Škodi lepoti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:18:52
|
|
|
|
dana
|
Kokica kaj pa samoplačniška varianta? To bi bla najbrž kaj prej na vrsti. Mene tudi to še čaka, samo jaz kar odlašam....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:19:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In kje to piše da so žveplane?Kaj to govorite o suhih? da so žveplane ne piše. piše sam na nežveplanih, da so nežveplane.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:19:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In kje to piše da so žveplane?Kaj to govorite o suhih? ja, na embalaži piše....so pa take grde, no tak zgledajo, ker žveplo je tisto, ki jim ohranja barva, če pa so nežveplane pa postanejo črne...marelice mislim..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:20:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce, ne morem verjeti, sem se danes naročila na plastični kirurgiji, za odstranitev ene bradavice na roki, pa je čakalna doba 5 mesecev!!!! Naročili so me marca 2010!!! Nisem mogla verjeti, jaz pa sem mislila, da boš še to med porodniško uredila. Koki, to je še dobro... moji mami se je eno znamenje začelo ful razraščat in je šla k svojemu zdravniku, on pa ji je dal napotnico za urgentni pregled na onkološkem. In naročili so jo čez 8 mesecev!!! K sreči je bla dost pametna, da ni čakala, ampak je šla k privatniku, ki je vzel vzorček tkiva in ga dal na testiranje in znamenje je bilo res rakasto. So ji ga po hitrem postopku izrezali. Če bi pa čakala 8 mesecev, pa vprašanje, kaj bi bilo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:20:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - se vidi da ne hodiš po bolnicah ,to si še tak hitro.Dobro ,da je samo bradavica ,ker včasih že kdo gre prej v nebesa preden pride na vrsto. Se strinjam ampak vseeno..madonca, če bi pa šla samoplačniško pa bi bla že DANES na vrsti pa na istih mizah in aparaturah bi me rihtali kot, če bi šla preko kartice zdr. zavarovanja. To me jezi, veš! Koki, ne se jezit. Škodi lepoti. Ne bo neke štete!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:20:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In kje to piše da so žveplane?Kaj to govorite o suhih? ja, na embalaži piše....so pa take grde, no tak zgledajo, ker žveplo je tisto, ki jim ohranja barva, če pa so nežveplane pa postanejo črne...marelice mislim.. aja, jaz sem misla slive. te pa bolj črne tak že ne morejo bit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:20:53
|
|
|
|
dana
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In kje to piše da so žveplane?Kaj to govorite o suhih? ja, na embalaži piše....so pa take grde, no tak zgledajo, ker žveplo je tisto, ki jim ohranja barva, če pa so nežveplane pa postanejo črne...marelice mislim.. evo, je že Kokica odgovorila. Jih ne morš zgrešit, ker so res temno rjave in je razlika očitna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:21:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce, ne morem verjeti, sem se danes naročila na plastični kirurgiji, za odstranitev ene bradavice na roki, pa je čakalna doba 5 mesecev!!!! Naročili so me marca 2010!!! Nisem mogla verjeti, jaz pa sem mislila, da boš še to med porodniško uredila. Koki, to je še dobro... moji mami se je eno znamenje začelo ful razraščat in je šla k svojemu zdravniku, on pa ji je dal napotnico za urgentni pregled na onkološkem. In naročili so jo čez 8 mesecev!!! K sreči je bla dost pametna, da ni čakala, ampak je šla k privatniku, ki je vzel vzorček tkiva in ga dal na testiranje in znamenje je bilo res rakasto. So ji ga po hitrem postopku izrezali. Če bi pa čakala 8 mesecev, pa vprašanje, kaj bi bilo... saj to je to...moja je sedaj še pravilne oblike in ni neke bojazni, da bi bila rakasta, raste pa, pa parkrat sem že krvavela iz nje...Pa še dobro, da se je pri tvoji mami izteklo, kot se je!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:23:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kdo pa je to čmrgelj??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:23:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
Eko hvala .Jutri nabava nežveplanih suhih marelic .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:23:51
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dober dan. Lolita, men se zdi, da se paradajz ne priporoča pred 1.letom. Je alergen. Naj me katera popravi, če ni res. Aha, sem vidla, da je mamaM tud to napisala. mamaM, a ti maš svečke v hladilniku? Jaz jih nimam. A je lahko kaj narobe? Pa sirupe (calpol ipd.) je tud dobro met v hladilniku? Pa za tvoja dva revčka. Aja, Tija me je danes blazno resno vprašala, kam je šel Žiga. A veš še od zadnjič, ko smo ji povedale, da je šel v vrtec. In danes se je spomnila na njega. MČ čestitke za obletnico poroke! trezika super za spanje. Več takih noči, ne? Aha ok sej ga ji nisem še namerala dat, le razmišljala sem o tem, tak da zdej bomo pa počakal, sem pa vidla par primerov ko so ga prej dali že.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:24:38
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kdo pa je to čmrgelj?? Kdo bi vedel
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:25:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
Lepo je z vami klepetat ampak jaz bom imela spet črne piskre
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:27:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Lepo je z vami klepetat ampak jaz bom imela spet črne piskre maš prav....jaz tudi šibam...papa..se pišemo zvečer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:28:05
|
|
|
|
dana
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Lepo je z vami klepetat ampak jaz bom imela spet črne piskre Pr nas pa dons tašča skrbi za kosilo, samo bo pa treba Nejca nafutrat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:30:05
|
|
|
|
Najaa
|
VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV TIANA OD TRINITY IN TIA OD LEO*TIE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:31:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Lepo je z vami klepetat ampak jaz bom imela spet črne piskre Pr nas pa dons tašča skrbi za kosilo, samo bo pa treba Nejca nafutrat Midve z Niko bova pa na light kosilu. Zelenjava kuhana na pari. Zarad nje!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:40:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
čestitke za obmesečnice pa hvala za čestitke calpol - jaz tudi nisem vedela, da more bit v hladilniku nikjer ne piše... kaj zdaj če že mam odprtega izven hladilnika kar nekaj časa, se splača da ga dam v hladilnik al grem raje po novega Persida - bravo za zob pa ne tvoj Mb srečanje- lahko jutri. kje se pa tasa skriva zadnje cajte?????
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:59:52
|
|
|
|
Najaa
|
MČ, jaz ga do zdaj nikoli nisem imela v hladilniku. Piše pa gor, da je lahko na temp. do 25 stopinj, zdaj sem ga pa dala v hladilnik.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 14:04:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV TIANA OD TRINITY IN TIA OD LEO*TIE! Se podpišem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 14:14:30
|
|
|
|
tasa_m
|
dober dan. Midve sva malo prej prišle iz sprehoda, sva bile zunaj skoraj 3 urce , ampak je tak veter pihal da joj. Sva pa po sončku hodle,da naju ni zazeblo Najaa hvala lepa še tukaj javno!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 14:15:16
|
|
|
|
tasa_m
|
ojoj, komaj zdaj sem videla da smo na 5. delu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 14:19:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MČ, jaz ga do zdaj nikoli nisem imela v hladilniku. Piše pa gor, da je lahko na temp. do 25 stopinj, zdaj sem ga pa dala v hladilnik. te bom pa jaz tudi. pa čeprav je že odprt
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 14:20:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ojoj, komaj zdaj sem videla da smo na 5. delu o zdravo! prideš jutri? midve sma pa ble samo ene tričetrt ure danes zunaj. ni je zeblo. samo je težila kar tak. kdo bi vedu zakaj.. jaz že ne
Znaki poroda.пеперутка16Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?Imela sem simptome (navedite katerega). (
75%)
Nisem imela/se ne spomnim. (
25%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!