Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:03:00
dana
Ups Naja, sem videla da sprašuje za ponoči. Jaz ga že nekaj časa pokrivam s kovtrčkom. Smo šele 2 dni nazaj začeli kuriti, tako da prej ni bilo nič pretirano toplo v hiši. Sem ga pa že tudi v vrečo dala, samo preden on zaspi se premetava in potem postane čisto moker.
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:07:30
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Punce, kako zdaj za ponoči oblačite otroke? Jih kej z dekico pokrivate? Je že kakšen v vreči? Ah, pri nas je vroče v bajti. Tako zelo, da nimam občutka za ven in sem naju danes z Niko ful malo oblekla in je revček zmrzovala. Imela je sicer dvojne dolge rokave, ampak je treba že kaj debelejšega.
Pa še to si bom drznila in napisala za petek, da nas je yania povabila h sebi domov. Kot veste, ima tisto mega super duper peno in lahko damo otroke na tla in se zabavajo. Me pa tud. V glavnem, navodila kako priti do nje bo pa sama dala. Torej, felix, Nina, jaz... in še katera, ki bi se rada pridružila v petek, srečanje bo pri yaniji.
o, prov fajn ker vreme bo kislo, pa ni isto, kot če sedimo zunaj na terasi
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:10:54
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: dana
Za boljšo prebavo - suhe marelice skuham z jabolki vred in potem marelice zmiksam in zmešam s kuhanim jabolkom. Naš se še isti dan pokaka.
aha, hvala. pa tudi za druge odgovore. Moram nabavit suhe marelice. Drugače pa tudi suhe slive palijo, sej danes jih je jedla, ampak še ni blo nič konkretnega. Tija ni imela teh problemov. Nika pa noče pit vode od kompota.
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:11:49
PERSIDA
Jaz jima oblačim samo body in žabice ,spodaj še zokne in pokrivam z odejico.Bom ,pa danes prešaltala na zimsko oddejico.Vreče še nimam ,da bi ju lahko dala noter.Saj ni draga samo jaz še vztrajam pri oddeji . Najaa - slive ,sladke kamilice ,domače breskve sem zadnjič dve pojedla ,pa ni minila ena ura sem že letala.hruške ,jogurte ,marelice .Izogibam se banani res je zelo malo pojeta.Ma sedaj jima grem naribat samo domače hruške.Ne razumem ,če jaz pojem dve hruški sem čez eno uro že na wc ta otrok ,pa rabi dva dni. Zelje mu ,pa res ne morem dat-segedin .
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:13:01
dana
Zdajle imam izposojeno Paparico in tam avtorica omenja suhe marelice in slive, da naj jih vključimo v prehrano. Samo nežveplane, pa ne prevečkrat ker delujejo odvajalno. Tako da že mora bit nekaj na tem .
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:13:01
KOKICA32
Punce, ne morem verjeti, sem se danes naročila na plastični kirurgiji, za odstranitev ene bradavice na roki, pa je čakalna doba 5 mesecev!!!! Naročili so me marca 2010!!! Nisem mogla verjeti, jaz pa sem mislila, da boš še to med porodniško uredila.
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:15:15
Najaa
Zdajle imam izposojeno Paparico in tam avtorica omenja suhe marelice in slive, da naj jih vključimo v prehrano. Samo nežveplane, pa ne prevečkrat ker delujejo odvajalno. Tako da že mora bit nekaj na tem .
kje pa dobiš nežveplane? te v trgovinah so vse žveplane, se mi zdi? jaz pri Tiji sploh nisem vedla to o žveplanem in nežveplanem in sem ji v hoferju kupovala tiste v taki posodici in je blo vse ok.
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:16:05
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
kje pa dobiš nežveplane? te v trgovinah so vse žveplane, se mi zdi? jaz pri Tiji sploh nisem vedla to o žveplanem in nežveplanem in sem ji v hoferju kupovala tiste v taki posodici in je blo vse ok.
Imajo v Mullerju in Leclercu! Vsaj imeli so jih, ko sem bila , ker sem jih jedla.
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 13:18:08
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA
kokica - se vidi da ne hodiš po bolnicah ,to si še tak hitro.Dobro ,da je samo bradavica ,ker včasih že kdo gre prej v nebesa preden pride na vrsto.
Se strinjam ampak vseeno..madonca, če bi pa šla samoplačniško pa bi bla že DANES na vrsti pa na istih mizah in aparaturah bi me rihtali kot, če bi šla preko kartice zdr. zavarovanja. To me jezi, veš!