|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
31.10.2009 21:45:44   
KOKICA32
Tasa, LAHKO NOČ!

JAz vas tudi zapuščam....

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
31.10.2009 21:45:55   
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Rabim pomoč!!!

Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala??

HVALA!!!

jaz ji zbijam, ko je nad 38 ... me pa zanima a ve daste celo svečko al samo poluser posted image

Za Liouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz nimam svečko jaz ji dam sirup...Hvala za pike poke in vračamo...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
31.10.2009 21:47:00   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

feliša, ja tud sem jaz jerneji pisala pa ne ve. pravi,da je z njihove strani vse ok. sem probala na laptopu pa gre normalno, tak,da nimam pojmauser posted image mi pa gre grozno grozno tole na živce, pisava je neka mikroskopska, i don't like ituser posted image user posted image user posted image

probaj citirat seznam user posted image katastrofa! Sej pri meni se je začelo na laptopu, pol je pa prešlo še na B. računalnik user posted image

a ni dober seznam? a takega maš?user posted image

točno takega user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
31.10.2009 21:47:01   
spps

Rabim pomoč!!!

Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala??

HVALA!!!

jaz ji zbijam, ko je nad 38 ... me pa zanima a ve daste celo svečko al samo poluser posted image

Za Liouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cele še ne, a ti ni P dal navodil? ne vem pri kolkih kg je celauser posted image

na škatlici piše:
- za dojenčke stare od 3 - 6 mesecev( do 7 kg) 1 svečka 2-3x dnevno
- za dojenčke stare od 7 - 12 mesecev ( do 10 kg) pa 1 svečka 3-4x dnevno

No, ko sem pa svečke dobila (1,5 meseca nazaj), pa mi je v lekrni napisala pol svečke 3x na dan, no naša Tiana ima 8680 g in jaz sem ji dala svečko ( celo) na 8 ur +... ker tako dolgo ji je tudi držala potem pa je temparatura zopet narasla na 38,6, upam da nisem kaj narobe naredila, sam navodila sem upoštevalauser posted image

nič nisi narobe naredila- tu je spet en primer, ko se P ne morjo zmenituser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4529
31.10.2009 21:47:02   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Drage moje čarovnice. Moja metla je čist že na OFF tak da vas zapuščam.

Lepo pančajte in ne mi preveč dolgo okol hodit pa otrokece strašit user posted image user posted image

NOČKO !

a ti je bencina zmanjkal? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
31.10.2009 21:48:24   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tasa, LAHKO NOČ!

lahko nočuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
31.10.2009 21:49:00   
Najaa

feliša, ja tud sem jaz jerneji pisala pa ne ve. pravi,da je z njihove strani vse ok. sem probala na laptopu pa gre normalno, tak,da nimam pojmauser posted image mi pa gre grozno grozno tole na živce, pisava je neka mikroskopska, i don't like ituser posted image user posted image user posted image

probaj citirat seznam user posted image katastrofa! Sej pri meni se je začelo na laptopu, pol je pa prešlo še na B. računalnik user posted image

a ni dober seznam? a takega maš?user posted image

men je tud tako citiralo seznam, pa sem prešaltala na mozilo in zdaj je ok sam slik ne morem kopirat v seznamu.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
31.10.2009 21:49:08   
spps

Tasa, LAHKO NOČ!

grem jaz tudi. lepo spite punce.user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4533
31.10.2009 21:50:06   
trinity22

Rabim pomoč!!!

HVALA!!!

cele še ne, a ti ni P dal navodil? ne vem pri kolkih kg je celauser posted image

na škatlici piše:

No, ko sem pa svečke dobila (1,5 meseca nazaj), pa mi je v lekrni napisala pol svečke 3x na dan, no naša Tiana ima 8680 g in jaz sem ji dala svečko ( celo) na 8 ur +... ker tako dolgo ji je tudi držala potem pa je temparatura zopet narasla na 38,6, upam da nisem kaj narobe naredila, sam navodila sem upoštevalauser posted image

nič nisi narobe naredila- tu je spet en primer, ko se P ne morjo zmenituser posted image

ja se strinjam ...ma mogoče je pa vseeno bolš samo pol, da majn obremeni ledviceuser posted image  A se vaši tudi tako potijo, ko jim vročina pada Tiana ima čist mokro glavicouser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
31.10.2009 21:51:03   
trinity22

Tasa, LAHKO NOČ!

grem jaz tudi. lepo spite punce.user posted image

enako user posted image lahko noč

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
31.10.2009 21:51:03   
spps

Rabim pomoč!!!

HVALA!!!

na škatlici piše:

ja se strinjam ...ma mogoče je pa vseeno bolš samo pol, da majn obremeni ledviceuser posted image  A se vaši tudi tako potijo, ko jim vročina pada Tiana ima čist mokro glavicouser posted image

potenje je normalno, ko spusti vročina- na ta način se ohlajajouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4536
31.10.2009 21:52:53   
spps

Rabim pomoč!!!

HVALA!!!

na škatlici piše:

sej boš vidla, kolk bo šla dol vročina. če bi bila premajhna doza vročina hitro lahko nazaj naraste al pa sploh ne pade dost. po mojem tud boljše polovička

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4537
31.10.2009 21:53:02   
trinity22
potenje je normalno, ko spusti vročina- na ta način se ohlajajouser posted image

aha ... no sej to mi je jasno, da se čez glavico ohlajajo, hvalauser posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
31.10.2009 21:53:06   
felix7
lahko noč vsem, ki greste spat user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
31.10.2009 21:54:19   
spps

aha ... no sej to mi je jasno, da se čez glavico ohlajajo, hvalauser posted image  

ni rečen ,da bo sam glavica potna. ko je bila larisa bebika, je bila po glavi itak in po hrbtu, tak,da sem ji bodije nonstop preoblačla

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4540
31.10.2009 21:58:13   
spps

pa- pa.

ma zgleda,da marcela neki boli al kajuser posted image v spanju vsake tolk zakriči... že vidim,da bo spet pestouser posted image

nočko

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
31.10.2009 22:00:45   
yania
OJ,,,
jaz sem tudi čist adijo...čakam da se mi ena duda prekuha...hudiča, trenutno imamo 3 dude v uporabi, pa nobene ne najdem user posted image user posted image user posted image ....zdej sem šla pa še 4.prekuhat, da jo imamo za ponoči, če bo treba, itak zaspi brez nje, pa sploh je skoraj nikoli ne pogreša, samo imam slab filing, če je nimam...no, 1 mislim da je dol pri moji sestri ostala...ah,,

tako me zebe, sem že na mojmu na kavču skoraj zaspala...tako toplo, a neudobno user posted image ...ja kaj, imava tako super sedežno, da se lahk endino en na druzga uleževa,,,,

kaj ste vse šle vodoravno?...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
31.10.2009 22:02:07   
yania

pa- pa.

ma zgleda,da marcela neki boli al kajuser posted image v spanju vsake tolk zakriči... že vidim,da bo spet pestouser posted image

nočko

zobek?..3.?

Ej, morm ti povedat, da smo spet na Minirin tabletkah-Naja, 1 in pol..in je 2 dni že suhauser posted image ...resnično upam da zdaj zmagamo...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
31.10.2009 22:02:53   
Najaa

ja, potenje spada zraven. user posted image

Upam, da bo kmalu zdava.

Neposredna povezava do sporočila: 4544
31.10.2009 22:04:51   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

pa- pa.

nočko

zobek?..3.?

Ej, morm ti povedat, da smo spet na Minirin tabletkah-Naja, 1 in pol..in je 2 dni že suhauser posted image ...resnično upam da zdaj zmagamo...

user posted image user posted image user posted image bravo, saj bo!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
31.10.2009 22:11:37   
trinity22

pa- pa.

nočko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ne bo nič resnega in bo mirna noč

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
31.10.2009 22:12:07   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

ja, potenje spada zraven. user posted image

Upam, da bo kmalu zdava.

hvala .... jaz tudiuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
31.10.2009 22:15:07   
Steffi
Čer,

malo mene tukaj po dolgih desetih letihuser posted image , skoraj ne najdem več časa za računalnik. S Tajem sva bila 10 dni pri mojih v Prekmurju in potem ko sva prišla nazaj je bila samo mama dovolj dobra za vse. Uspavat sem ga morala samo jaz, tati naenkrat ni bil več dober, ko sem šla ven iz sobe je upalil tako sireno da... Ko sem v kuhinji kaj delala se je priplazil do mene, se oprijel moje noge in me ni več spustil dokler ga nisem dvignila in to večkrat na dan. Zdaj se je spet navadil na tatija.

Punce eno resno vprašanje: Kako navadit otroka, da bo jedel tudi nesladke stvari? Naš mišek z veseljem mlaska sadje, ko pride zelenjava pred njegov gobček, pa ga zaklene in ga noče odpret. Probala sem s tem, da sem mu spredaj na žličko dala malo sadne kašice, pa je zelo hitro ugotovo, da ga okoli prinašam in je snel z žličke samo tisto spredaj ostalo pa pustiluser posted image user posted image .

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
31.10.2009 22:15:12   
yania
Božčki mali...joj, ko takole berem, ko imajo vročino pa jokajo pa polni noski,,,,se mi zdi da grejo kar po vrsti, enkrat en , enkrat drug..no pri nas upam da bo zdej en čas mir...čeprav nič ne veš kdaj se spet zaštofa kje...
jutri že bomo malo več zunaj, po grobovih, pa imam kar slabi filing...
prej smo šli jaz in moja nečaka, pa moja sončka seveda šele ob 18ih na Lj.Žale...jooj, 6 stopinj mi je v avtu kazalo..mene je tako mrazilo...mali je bil v kombinezončku, zaspal v lupinici, pol sem pa kar lupinico gor na vozek dala in je spal dalje,,,zbudil se je šele doma, po 5 minutah ko smo se pripeljali...mu je bilo toplo, jaz pa sem samo čakalo kdaj mi bo dol z lupino vred padel, ker je bila Chicotova lupinica...user posted image
bogeci mali...pikapoke za vse...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil yania -- 31.10.2009 22:17:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 4549
31.10.2009 22:16:53   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Čer,

malo mene tukaj po dolgih desetih letihuser posted image , skoraj ne najdem več časa za računalnik. S Tajem sva bila 10 dni pri mojih v Prekmurju in potem ko sva prišla nazaj je bila samo mama dovolj dobra za vse. Uspavat sem ga morala samo jaz, tati naenkrat ni bil več dober, ko sem šla ven iz sobe je upalil tako sireno da... Ko sem v kuhinji kaj delala se je priplazil do mene, se oprijel moje noge in me ni več spustil dokler ga nisem dvignila in to večkrat na dan. Zdaj se je spet navadil na tatija.

Punce eno resno vprašanje: Kako navadit otroka, da bo jedel tudi nesladke stvari? Naš mišek z veseljem mlaska sadje, ko pride zelenjava pred njegov gobček, pa ga zaklene in ga noče odpret. Probala sem s tem, da sem mu spredaj na žličko dala malo sadne kašice, pa je zelo hitro ugotovo, da ga okoli prinašam in je snel z žličke samo tisto spredaj ostalo pa pustiluser posted image user posted image .

pojma nimam ... naša HB je vseuser posted image mogoče mu daš od zelenjave stvari, ki so po naravi sladke: korenček, rdečo peso, grah, ono bučo ...

< Sporočilo je popravil trinity22 -- 31.10.2009 22:18:02 >

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?