Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:45:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa, LAHKO NOČ! JAz vas tudi zapuščam.... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:45:55
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: cita Rabim pomoč!!! Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala?? HVALA!!! jaz ji zbijam, ko je nad 38 ... me pa zanima a ve daste celo svečko al samo pol Za Lio Jaz nimam svečko jaz ji dam sirup...Hvala za pike poke in vračamo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:47:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps feliša, ja tud sem jaz jerneji pisala pa ne ve. pravi,da je z njihove strani vse ok. sem probala na laptopu pa gre normalno, tak,da nimam pojma mi pa gre grozno grozno tole na živce, pisava je neka mikroskopska, i don't like it probaj citirat seznam katastrofa! Sej pri meni se je začelo na laptopu, pol je pa prešlo še na B. računalnik a ni dober seznam? a takega maš? točno takega
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:47:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: cita Rabim pomoč!!! Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala?? HVALA!!! jaz ji zbijam, ko je nad 38 ... me pa zanima a ve daste celo svečko al samo pol Za Lio cele še ne, a ti ni P dal navodil? ne vem pri kolkih kg je cela na škatlici piše: - za dojenčke stare od 3 - 6 mesecev( do 7 kg) 1 svečka 2-3x dnevno - za dojenčke stare od 7 - 12 mesecev ( do 10 kg) pa 1 svečka 3-4x dnevno No, ko sem pa svečke dobila (1,5 meseca nazaj), pa mi je v lekrni napisala pol svečke 3x na dan, no naša Tiana ima 8680 g in jaz sem ji dala svečko ( celo) na 8 ur +... ker tako dolgo ji je tudi držala potem pa je temparatura zopet narasla na 38,6, upam da nisem kaj narobe naredila, sam navodila sem upoštevala nič nisi narobe naredila- tu je spet en primer, ko se P ne morjo zmenit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:47:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Drage moje čarovnice. Moja metla je čist že na OFF tak da vas zapuščam. Lepo pančajte in ne mi preveč dolgo okol hodit pa otrokece strašit NOČKO ! a ti je bencina zmanjkal?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:48:24
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, LAHKO NOČ! JAz vas tudi zapuščam.... LAHKO NOČ! lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:49:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps feliša, ja tud sem jaz jerneji pisala pa ne ve. pravi,da je z njihove strani vse ok. sem probala na laptopu pa gre normalno, tak,da nimam pojma mi pa gre grozno grozno tole na živce, pisava je neka mikroskopska, i don't like it probaj citirat seznam katastrofa! Sej pri meni se je začelo na laptopu, pol je pa prešlo še na B. računalnik a ni dober seznam? a takega maš? men je tud tako citiralo seznam, pa sem prešaltala na mozilo in zdaj je ok sam slik ne morem kopirat v seznamu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:49:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, LAHKO NOČ! JAz vas tudi zapuščam.... LAHKO NOČ! lahko noč grem jaz tudi. lepo spite punce.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:50:06
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: cita Rabim pomoč!!! Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala?? HVALA!!! jaz ji zbijam, ko je nad 38 ... me pa zanima a ve daste celo svečko al samo pol Za Lio cele še ne, a ti ni P dal navodil? ne vem pri kolkih kg je cela na škatlici piše: - za dojenčke stare od 3 - 6 mesecev( do 7 kg) 1 svečka 2-3x dnevno - za dojenčke stare od 7 - 12 mesecev ( do 10 kg) pa 1 svečka 3-4x dnevno No, ko sem pa svečke dobila (1,5 meseca nazaj), pa mi je v lekrni napisala pol svečke 3x na dan, no naša Tiana ima 8680 g in jaz sem ji dala svečko ( celo) na 8 ur +... ker tako dolgo ji je tudi držala potem pa je temparatura zopet narasla na 38,6, upam da nisem kaj narobe naredila, sam navodila sem upoštevala nič nisi narobe naredila- tu je spet en primer, ko se P ne morjo zmenit ja se strinjam ...ma mogoče je pa vseeno bolš samo pol, da majn obremeni ledvice A se vaši tudi tako potijo, ko jim vročina pada Tiana ima čist mokro glavico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:51:03
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, LAHKO NOČ! JAz vas tudi zapuščam.... LAHKO NOČ! lahko noč grem jaz tudi. lepo spite punce. enako lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:51:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: cita Rabim pomoč!!! Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala?? HVALA!!! jaz ji zbijam, ko je nad 38 ... me pa zanima a ve daste celo svečko al samo pol Za Lio cele še ne, a ti ni P dal navodil? ne vem pri kolkih kg je cela na škatlici piše: - za dojenčke stare od 3 - 6 mesecev( do 7 kg) 1 svečka 2-3x dnevno - za dojenčke stare od 7 - 12 mesecev ( do 10 kg) pa 1 svečka 3-4x dnevno No, ko sem pa svečke dobila (1,5 meseca nazaj), pa mi je v lekrni napisala pol svečke 3x na dan, no naša Tiana ima 8680 g in jaz sem ji dala svečko ( celo) na 8 ur +... ker tako dolgo ji je tudi držala potem pa je temparatura zopet narasla na 38,6, upam da nisem kaj narobe naredila, sam navodila sem upoštevala nič nisi narobe naredila- tu je spet en primer, ko se P ne morjo zmenit ja se strinjam ...ma mogoče je pa vseeno bolš samo pol, da majn obremeni ledvice A se vaši tudi tako potijo, ko jim vročina pada Tiana ima čist mokro glavico potenje je normalno, ko spusti vročina- na ta način se ohlajajo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:52:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: cita Rabim pomoč!!! Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala?? HVALA!!! jaz ji zbijam, ko je nad 38 ... me pa zanima a ve daste celo svečko al samo pol Za Lio cele še ne, a ti ni P dal navodil? ne vem pri kolkih kg je cela na škatlici piše: - za dojenčke stare od 3 - 6 mesecev( do 7 kg) 1 svečka 2-3x dnevno - za dojenčke stare od 7 - 12 mesecev ( do 10 kg) pa 1 svečka 3-4x dnevno No, ko sem pa svečke dobila (1,5 meseca nazaj), pa mi je v lekrni napisala pol svečke 3x na dan, no naša Tiana ima 8680 g in jaz sem ji dala svečko ( celo) na 8 ur +... ker tako dolgo ji je tudi držala potem pa je temparatura zopet narasla na 38,6, upam da nisem kaj narobe naredila, sam navodila sem upoštevala nič nisi narobe naredila- tu je spet en primer, ko se P ne morjo zmenit ja se strinjam ...ma mogoče je pa vseeno bolš samo pol, da majn obremeni ledvice A se vaši tudi tako potijo, ko jim vročina pada Tiana ima čist mokro glavico sej boš vidla, kolk bo šla dol vročina. če bi bila premajhna doza vročina hitro lahko nazaj naraste al pa sploh ne pade dost. po mojem tud boljše polovička
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:53:02
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps potenje je normalno, ko spusti vročina- na ta način se ohlajajo aha ... no sej to mi je jasno, da se čez glavico ohlajajo, hvala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:53:06
|
|
|
|
felix7
|
lahko noč vsem, ki greste spat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:54:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: spps potenje je normalno, ko spusti vročina- na ta način se ohlajajo aha ... no sej to mi je jasno, da se čez glavico ohlajajo, hvala ni rečen ,da bo sam glavica potna. ko je bila larisa bebika, je bila po glavi itak in po hrbtu, tak,da sem ji bodije nonstop preoblačla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 21:58:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 lahko noč vsem, ki greste spat pa- pa. ma zgleda,da marcela neki boli al kaj v spanju vsake tolk zakriči... že vidim,da bo spet pesto nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 22:00:45
|
|
|
|
yania
|
OJ,,, jaz sem tudi čist adijo...čakam da se mi ena duda prekuha...hudiča, trenutno imamo 3 dude v uporabi, pa nobene ne najdem ....zdej sem šla pa še 4.prekuhat, da jo imamo za ponoči, če bo treba, itak zaspi brez nje, pa sploh je skoraj nikoli ne pogreša, samo imam slab filing, če je nimam...no, 1 mislim da je dol pri moji sestri ostala...ah,, tako me zebe, sem že na mojmu na kavču skoraj zaspala...tako toplo, a neudobno ...ja kaj, imava tako super sedežno, da se lahk endino en na druzga uleževa,,,, kaj ste vse šle vodoravno?...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 22:02:07
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 lahko noč vsem, ki greste spat pa- pa. ma zgleda,da marcela neki boli al kaj v spanju vsake tolk zakriči... že vidim,da bo spet pesto nočko zobek?..3.? Ej, morm ti povedat, da smo spet na Minirin tabletkah-Naja, 1 in pol..in je 2 dni že suha ...resnično upam da zdaj zmagamo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 22:02:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ja se strinjam ...ma mogoče je pa vseeno bolš samo pol, da majn obremeni ledvice A se vaši tudi tako potijo, ko jim vročina pada Tiana ima čist mokro glavico ja, potenje spada zraven. Upam, da bo kmalu zdava.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 22:04:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 lahko noč vsem, ki greste spat pa- pa. ma zgleda,da marcela neki boli al kaj v spanju vsake tolk zakriči... že vidim,da bo spet pesto nočko zobek?..3.? Ej, morm ti povedat, da smo spet na Minirin tabletkah-Naja, 1 in pol..in je 2 dni že suha ...resnično upam da zdaj zmagamo... bravo, saj bo!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 22:11:37
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 lahko noč vsem, ki greste spat pa- pa. ma zgleda,da marcela neki boli al kaj v spanju vsake tolk zakriči... že vidim,da bo spet pesto nočko da ne bo nič resnega in bo mirna noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 22:12:07
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ja se strinjam ...ma mogoče je pa vseeno bolš samo pol, da majn obremeni ledvice A se vaši tudi tako potijo, ko jim vročina pada Tiana ima čist mokro glavico ja, potenje spada zraven. Upam, da bo kmalu zdava. hvala .... jaz tudi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 22:15:07
|
|
|
|
Steffi
|
Čer, malo mene tukaj po dolgih desetih letih , skoraj ne najdem več časa za računalnik. S Tajem sva bila 10 dni pri mojih v Prekmurju in potem ko sva prišla nazaj je bila samo mama dovolj dobra za vse. Uspavat sem ga morala samo jaz, tati naenkrat ni bil več dober, ko sem šla ven iz sobe je upalil tako sireno da... Ko sem v kuhinji kaj delala se je priplazil do mene, se oprijel moje noge in me ni več spustil dokler ga nisem dvignila in to večkrat na dan. Zdaj se je spet navadil na tatija. Punce eno resno vprašanje: Kako navadit otroka, da bo jedel tudi nesladke stvari? Naš mišek z veseljem mlaska sadje, ko pride zelenjava pred njegov gobček, pa ga zaklene in ga noče odpret. Probala sem s tem, da sem mu spredaj na žličko dala malo sadne kašice, pa je zelo hitro ugotovo, da ga okoli prinašam in je snel z žličke samo tisto spredaj ostalo pa pustil .
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 22:15:12
|
|
|
|
yania
|
Božčki mali...joj, ko takole berem, ko imajo vročino pa jokajo pa polni noski,,,,se mi zdi da grejo kar po vrsti, enkrat en , enkrat drug..no pri nas upam da bo zdej en čas mir...čeprav nič ne veš kdaj se spet zaštofa kje... jutri že bomo malo več zunaj, po grobovih, pa imam kar slabi filing... prej smo šli jaz in moja nečaka, pa moja sončka seveda šele ob 18ih na Lj.Žale...jooj, 6 stopinj mi je v avtu kazalo..mene je tako mrazilo...mali je bil v kombinezončku, zaspal v lupinici, pol sem pa kar lupinico gor na vozek dala in je spal dalje,,,zbudil se je šele doma, po 5 minutah ko smo se pripeljali...mu je bilo toplo, jaz pa sem samo čakalo kdaj mi bo dol z lupino vred padel, ker je bila Chicotova lupinica... bogeci mali...pikapoke za vse...
< Sporočilo je popravil yania -- 31.10.2009 22:17:41 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 22:16:53
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Čer, malo mene tukaj po dolgih desetih letih , skoraj ne najdem več časa za računalnik. S Tajem sva bila 10 dni pri mojih v Prekmurju in potem ko sva prišla nazaj je bila samo mama dovolj dobra za vse. Uspavat sem ga morala samo jaz, tati naenkrat ni bil več dober, ko sem šla ven iz sobe je upalil tako sireno da... Ko sem v kuhinji kaj delala se je priplazil do mene, se oprijel moje noge in me ni več spustil dokler ga nisem dvignila in to večkrat na dan. Zdaj se je spet navadil na tatija. Punce eno resno vprašanje: Kako navadit otroka, da bo jedel tudi nesladke stvari? Naš mišek z veseljem mlaska sadje, ko pride zelenjava pred njegov gobček, pa ga zaklene in ga noče odpret. Probala sem s tem, da sem mu spredaj na žličko dala malo sadne kašice, pa je zelo hitro ugotovo, da ga okoli prinašam in je snel z žličke samo tisto spredaj ostalo pa pustil . pojma nimam ... naša HB je vse mogoče mu daš od zelenjave stvari, ki so po naravi sladke: korenček, rdečo peso, grah, ono bučo ...
< Sporočilo je popravil trinity22 -- 31.10.2009 22:18:02 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?