yania -> RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del (15.10.2009 23:43:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia meni je full všeč na malih uhančki..kaj pa vem,bomo videli ko moj pride domov,,z leotom pa imamo take probleme[sm=smiley19.gif] cel čas je nesramen,do vseh,tud na tijo roko dviguje..mu dam par krepkih čez rit pa se mi smeji[sm=zmeden.gif] ...pa zdaj je začela puzat,in pride za njo in jo prime za ritko in porine da pade naprej....[sm=smiley13.gif] ah,nič ne uboga..cel čas ji nagaja.....je zelo ljubosumen,,včeraj ji je v stajico zmetal papirčke,in vrečko natrgal..jaz sem posodo prala,dobro da sem prišla v sobo.če ne bi mala tiste papire pojedla,al se davila[sm=smiley19.gif] ...ah,cela zmeda je pri nas.... ojej...kazen, ni druge...ma jaz bi kar na oštro...prepoveš tisto kar ima najrajši, samo potem se res držati tega,,,ker če je zdaj hudo, kako še bo. Ma ni mi hujšega kot da vidiš kako otrok mamo vrti okrog prsta...res ti ne zavidam..sej lahko se jutri pri nas zalomi kaj in začne pametovat, samo, otroci so res brihtni...no primer- Naja je ob 20.00 šla spat, tako kot Timon,,,včeraj me je sfehtala da je gledala kmetijo, pa naj ji bo, samo tudi ko je bil konec, je kr nekaj še bluzila, bolj ko sva ji govorila, naj gre še lulat in spat, bolj je nekaj ovinke delala in se kar pogovarjala z mano in to..no, sva rekla, danes pa ob 20.00 da si mi v postelji,,,in da ne boš mislila, da je kaj protestirala,,,je vedela zakaj...no in s postelje mi je ene 10 krat rekla, da gre v mojo posteljo zaspati (to ji dovolim, če je moj na košarki, al pa če je bolana..) in jaz sem rekla ne, in spet ne, in spet ne...potem pa spet kreg...sem rekla, naj me upošteva, in zaspi, če mi še 1x reče, da bo jutri spet kazen, in je tako brihtna, pa pravi- kaka kazen pa bo?...sem rekla, ne vem še..no in je utihnila in zaspala...s Timonom sva ji pa še prej lupčka šla dat... Naja je imela obdobje nekje malo pred 3.letom in do ene 4.ko je strašno trmala,,,bik kot bik, pa jaz tudi bik, in sva se borili,,,ampak, vsi so mi govorili, da naj samo vztrajam..in res sem,,,pri nas je bil velik problem oči, ko ji je vedno tretjič ko je kaj hotela popustil in tu gre vse potem v franže....morata oba vztrajati...no zdej je res boljše.....vztrajaj pa bo...ni risank, ni sladkarij, ne greš na dvorišče...samo to res takoj, da ne bo prepozno...meni so govorili, da tam do 4.ali 5.leta še kaj narediš.,.,,,jah, bi skoraj rekla...kaj bo šele ko bojo v puberteti...vedno pa sem šla potem na to foro, da sem pa jaz zdej žalostna, ko je takšna, pa jaz se potrudim in to...ma to je kar šlo no...
|
|
|
|