leo**tia -> RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del (28.10.2009 20:55:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy hvala za [sm=pikapoka2.gif] za Leo; jutri zjutraj pa držite pesti, gremo namreč dat še enkrat vodo in če se ponovno kljub AB pojavi uroinfekt, gremo nazaj v bolnico [sm=smiley19.gif] leo**tia; no, fajn da jo pelješ pokazat in da naredijo kako preiskavico; nikoli ne škodi; glede bolnci in tega, se opravičujem samo ker nikoli ne pišeš kako kaj tvoj starejši (razen da te ne uboga) sem pač sklepala da so zdravi; no, če veš kako je blo z Leotom po bolnicah, bi pri Tii pač bolj pazla in tudi pravilna prehrana igra pomembno vlogo; bučke, jaz jih mal pokuham in zmešam v juhico; al pa jih pokuham in dodam korenček, krompirček - tak zelenjavni miks in pretlačim z vilico tasa_m; [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] MBjevke; super ste; prave čveke na kupu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] je vredu...to je bilo ko je imel 2leti-bolnice in to..sem vprašala p,no več njih pa so rekli da hrana tu ne igra nobene vloge[sm=zmeden.gif]...ne vem no...kako lepi otroki[sm=bravo.gif]kdo pa je tamal ki ima žogo v ustih??vprašam zatoker vidim kako sedi-tako je tia začela da eno nogo ima odzadaj..in leo tako sedi le da obe nogi ima kot žaba,odzadaj..to noben njegov prijatelj ne more..sedi pa tud če treba 2ure tako...hvala za nasvet za bučke..jih bomo jutri papali..držite pesti da bo vse ok s krvjo[sm=smiley1.gif]..mi je pa mama povedala -je v domu starejših,tam delajo z bućk omako..sam mi je pozabila vprašat kako..to jedo baje tisti ki so na dijeti..tia spi že od 6,je pojedla slivovo kašico in za 5min jok...lačna je še bila pa je spila 150mleka[sm=bravo.gif]...zdaj pa ne vem če se bo zbudila do jutra..oz ko bo lačna[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|