|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
15.10.2009 10:07:21   
Nina00
Dober dan!
Danes pa tako lepo sonček sije pa še piha ne, midva bova morala pa po nakupih user posted image  Kar se mora, se mora, a ne?! user posted image  

MalaČebelica, ko smo imeli težave s spanjem pri starejšem, še nisem vedela za to knjigo. Težave sem reševala kar po svojem občutku. Ko pa sem prebrala to knjigo, sem videla, da bi jih začela reševati prej in tudi najverjetneja hitreje rešila, če bi jo prebrala prej.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 326
15.10.2009 10:15:37   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Punce, kako zdaj za ponoči oblačite otroke? Jih kej z dekico pokrivate? Je že kakšen v vreči?
Ah, pri nas je vroče v bajti. Tako zelo, da nimam občutka za ven in sem naju danes z Niko ful malo oblekla in je revček zmrzovala. Imela je sicer dvojne dolge rokave, ampak je treba že kaj debelejšega.

Pa še to si bom drznila in napisala za petek, da nas je yania povabila h sebi domov. Kot veste, ima tisto mega super duper user posted image peno in lahko damo otroke na tla in se zabavajo. Me pa tud. user posted image V glavnem, navodila kako priti do nje bo pa sama dala. Torej, felix, Nina, jaz... in še katera, ki bi se rada pridružila v petek, srečanje bo pri yaniji.

Yania potem pa prosim za navodila na ZS user posted image  A ura pa še velja 11.30?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 327
15.10.2009 10:17:52   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Nekaj zelo pomembnega se je zgodilo pri nas doma .Tomaž ima 1 zobuser posted image user posted image user posted image .Mami ,pa se že cel dopoldan smeji ,ker je tako hecen z enim zobomuser posted image .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 328
15.10.2009 10:24:48   
PERSIDA
Dober dan.
-otroka polne energije,mati hinuser posted image
-do sedaj smo zidali gradove z lesenimi kockami na puzzlah tak ,da (G.tasa v vednost to smo nabavljali v trgovini ,ker za zimske pajace ni dnarauser posted image )
-enega dala spat drugi me še kuka
-grem probat ,če ga bom lahko prepričala ,da bi midva malo zalegnilauser posted image (težka bo) 
-drugač lena preveč za bilo kaj druga
-centralna laufa ko nora (tasa lahko prideš da nebota z lijo zmrznile,dobita svoj štokuser posted image )
-nekam bi šla ,pa mi ni za na mrzlo
-vglavnem sfuzlan dan tak kot noč (saj sem se samo 5krat zbudila do jutra,jeeeee.....user posted image )
-IN NAJPOMEMBNEJŠE ZDAJ BI SE VLEGLA ;PA ČEZ DVA DNI ZBUDILAuser posted image user posted image user posted image user posted image  (ja,ja sanje se baje enkrat uresničijo ,če si le dovolj želišuser posted image .Pa če si pomagaš s kakšnimi uspavaliuser posted image )
Grem ker že norije kvasim.Pridem še kaj naokoli.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 329
15.10.2009 10:29:08   
Nina00
Trezika VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 330
15.10.2009 10:30:11   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ja, samo žal izid druge tekme (Slovaška:Poljska) ni bil ugoden in zdaj gremo v dodatne kvalifikacije za SP... user posted image Če bi pa Poljaki zmagali na svojem terenu, bi se pa neposredno uvrstili na SP. Samo tok, če katero zanima user posted image

ja, mene zanima (hote ali nehote user posted image ), ampak nisem šla včeri tak v detajle. hvala feliška za izčrpno poročilo. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 331
15.10.2009 10:30:20   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

vse najboljše Taj Gabriel za 7.obmesečnico ti želi tvoja cimra iz hotela SBI user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image pa Zoji (Helimaša) vse najboljše za 7.obmesečnico user posted image user posted image

se pridružujem čestitkam! user posted image

Ma gre hitro čas. Se mi zdi, kot da je Steffi včeraj napisala na svoj zid na fb, da je mali star pol leta.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 332
15.10.2009 10:30:42   
Najaa

da ne bom spet pozabla, vas takoj vprašam...doma imam rdečo peso, z dedijevega vrta torej domačo; ker je gomolj prilično velik, me zanima če ga lahko zamrznem za pol kasneje, al prej rdečo peso skuham, ohladim in pol dam v škrinjo al kaj; mi je škoda da gre v nič, ko pa jo Lea lepo papca ampak mi jo je dedi tolk nabral, da če bo stala tko v omari bo šla v nič,
hvala

pojma nimam, ma lahko vprašam eno prijateljico. bo ziher vedla.
če ti bo pa kaj viška hodlo, pa ne meči stran, ampak prinesi h nam. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 15.10.2009 10:31:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 333
15.10.2009 10:31:01   
Nina00
Persida user posted image  pa upam, da ti rata malega prepričat, da je super malo z mami odspat user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 334
15.10.2009 10:31:20   
Najaa
tasa super za super noč. user posted image

spps, ojoj, ena user posted image za Lariso.

Ja, mene zebe. user posted image   user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 335
15.10.2009 10:31:23   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Punce, kako zdaj za ponoči oblačite otroke? Jih kej z dekico pokrivate? Je že kakšen v vreči?
Ah, pri nas je vroče v bajti. Tako zelo, da nimam občutka za ven in sem naju danes z Niko ful malo oblekla in je revček zmrzovala. Imela je sicer dvojne dolge rokave, ampak je treba že kaj debelejšega.

Pa še to si bom drznila in napisala za petek, da nas je yania povabila h sebi domov. Kot veste, ima tisto mega super duper user posted image peno in lahko damo otroke na tla in se zabavajo. Me pa tud. user posted image V glavnem, navodila kako priti do nje bo pa sama dala. Torej, felix, Nina, jaz... in še katera, ki bi se rada pridružila v petek, srečanje bo pri yaniji.

Yania potem pa prosim za navodila na ZS user posted image  A ura pa še velja 11.30?

jeeeeeej! Super, ful sem vesela Nina, da prideš! user posted image
Edino yania, jaz bom mogoče malo prej, kake pol ure, a lahko? Ker kasneje gremo punce v Celje, pa da se preveč ne zavleče. user posted image
Aja, pa če boš Nini poslala navodila, jih daj še meni prosim. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 336
15.10.2009 10:32:14   
Nina00

vse najboljše Taj Gabriel za 7.obmesečnico ti želi tvoja cimra iz hotela SBI user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image pa Zoji (Helimaša) vse najboljše za 7.obmesečnico user posted image user posted image

se pridružujem čestitkam! user posted image

Ma gre hitro čas. Se mi zdi, kot da je Steffi včeraj napisala na svoj zid na fb, da je mali star pol leta.

VSE NAJBOLJŠE obema tudi od mene user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 337
15.10.2009 10:34:15   
Najaa
No takole, malo sem vas "ovohala" zdaj pa je na vrsti moje poročilo. user posted image Včeraj sem prehitro pohvalila našo žabo, ja res je, "hvala nč dober dala" kakor bi moj user posted image reku. user posted image V glavnem, noč je bila katastrofalna z mnogo hranjenji in vstajanjem ob šestih. user posted image user posted image user posted image  user posted image Itak pa sva šli bolj zgodaj od doma, ker sva Tijo dostavli v vrtec in šli v RA. vse super, FT pa se nadaljujejo. Sem upala, da nama ne bo ukinla, ker mi je fajn it tja in se mal pogovorit.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 338
15.10.2009 10:34:19   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

trezika... user posted image
Vse najboljše za rojstni daaaaannnn !!!!

ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 339
15.10.2009 10:48:43   
Nina00

No takole, malo sem vas "ovohala" zdaj pa je na vrsti moje poročilo. user posted image Včeraj sem prehitro pohvalila našo žabo, ja res je, "hvala nč dober dala" kakor bi moj user posted image reku. user posted image V glavnem, noč je bila katastrofalna z mnogo hranjenji in vstajanjem ob šestih. user posted image user posted image user posted image  user posted image Itak pa sva šli bolj zgodaj od doma, ker sva Tijo dostavli v vrtec in šli v RA. vse super, FT pa se nadaljujejo. Sem upala, da nama ne bo ukinla, ker mi je fajn it tja in se mal pogovorit.

user posted image user posted image user posted image  za zmatrano mami.
Super za FT! Pa čestitke Niki za postavljanje na noge user posted image user posted image user posted image  Frajerka mala! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 340
15.10.2009 11:13:45   
mama_milchy

da ne bom spet pozabla, vas takoj vprašam...doma imam rdečo peso, z dedijevega vrta torej domačo; ker je gomolj prilično velik, me zanima če ga lahko zamrznem za pol kasneje, al prej rdečo peso skuham, ohladim in pol dam v škrinjo al kaj; mi je škoda da gre v nič, ko pa jo Lea lepo papca ampak mi jo je dedi tolk nabral, da če bo stala tko v omari bo šla v nič,
hvala

če ti bo pa kaj viška hodlo, pa ne meči stran, ampak prinesi h nam. user posted image

komot Najaa, bomo kako tudi vam prinesli....dej res vprašaj kaj se lahko z njo nardi

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 341
15.10.2009 12:11:02   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

sm se zdele neki spomnla.... a vaši user posted image še kaj škilijo? oziroma jim kdaj katera učka še kam pobegne? Taju pobegne ena učka vsake tok časa.. sm brala da do 6.m je to normalno, da od 6m naprej pa naj ne bi več... user posted image
oba imava očala in me je res ful strah da bi mali očala fasal... men se tak smilijo taki mali, so tak bogi...pa še v vrtcu jih zajbavaj..... js sm jih dobila šele v 8.razredu, moj jih ima pa že od malega... user posted image

Brinu ne več. Našemu starejšemu je pa še kar nekaj časa. Sva bila celo pri okulistu zato, a je rekla, da ima verjetno še malo švoh očesne mišice in da jih še ne skoordinira vedno najboljš. Se je res postopno samo uredilo. Že pri kakem letu ni več.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 342
15.10.2009 12:15:03   
yania

hvala

komot Najaa, bomo kako tudi vam prinesli....dej res vprašaj kaj se lahko z njo nardi

bom jaz taščo vprašala, ona je v tem domauser posted image ...je ravno včeraj rekla, da v nedeljo ko Timi dobi sokovnik _(in Naja seveda) da mi prinese rd.peso in jo samo s hladilnika vzamem in naredim sok...da je še v zemlji in da jo gre danes iskat k svoji mami...no, drugače jih na veliko vlagajo in to je tudi edina solata katero moja Naja je....je res dobra...kako pa je z zamrznjeno?...mislim da jih je včasih moja mami imela surove noter, pa je samo naribala, ko je bila temperatura...bom pa še enkrat vprašala...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 343
15.10.2009 12:23:08   
yania
Torej jutri ob 11.30 pri meni doma...

pridejo:

Felix ??
Najaa
Nina00

lahko tudi katera z drugega konca Slo...da ne boste mislile da imamo tak privat čvek...res..če se vam le da,pridite na eno kavico, čajček, in druženje...pa še nekaj bom speklauser posted image
dobrodošle....glede lokacije, pa me pokličite...na ZS pošljem telefonsko...ok?user posted image

Aja, vprašanje, kaj peno prestavim v dnevno , to je malo stran, da lahko babnice na sedežni sedimo? drugače je tule miza poleg pene, pa smo lahko tudi za mizo..ok, bom se odločila...no posesano je že (itak vsak dan sesam, resno, ker se ves prah nabere na njegovo peno, potem pa rokice v usta itd...)
zdej pa grem še mal cunje prat, pa štimat...
Najaa, pridi prej, seveda, kadarkoli..če bo to ob 6.00, pa povej, da si naštmamo budilkouser posted image ...dej me pokliči, da se zmenimo...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 344
15.10.2009 12:23:51   
trezika
POMEMBNO OBVESTILO

Trezika se naslednje tri dni ne bo javljala.....zakaj? Sem dobila danes čudovito darilo za rojstni dan: vabilo na zagovor diplomske naloge, ki bo ŽEEEEEE ta ponedeljek zjutraj user posted image Tako da računalnika niti ne bom prižigala ker potem kar tu obsedim user posted image Pa če se katera spomni naj drži pesti user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 345
15.10.2009 12:24:42   
yania
Čestitke Taju in Maši....pa seveda naši Treziki...

user posted image Tasa, kje ti najdeš take luštne slikice,,,jaz ne znam, ampak vseeno no, čestitke iz user posted image ....
Lepo praznujte...

SPPS eno velikouser posted image za Lariso in Marcela....

zdej pa na delo, dokler dete še spi...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 346
15.10.2009 12:25:29   
trezika
Aja, hvala vsem za čestitke user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 347
15.10.2009 12:25:46   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

POMEMBNO OBVESTILO

Trezika se naslednje tri dni ne bo javljala.....zakaj? Sem dobila danes čudovito darilo za rojstni dan: vabilo na zagovor diplomske naloge, ki bo ŽEEEEEE ta ponedeljek zjutraj user posted image Tako da računalnika niti ne bom prižigala ker potem kar tu obsedim user posted image Pa če se katera spomni naj drži pesti user posted image

ooo..držimo pesti....le nauči se...sej bo šlo..potem pa na eno piječko, a , da zapijemo,,,,user posted image user posted image bo pa hitro za tabo...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 348
15.10.2009 12:27:08   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

POMEMBNO OBVESTILO

Bomo držali pesti. Srečno!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 349
15.10.2009 12:28:02   
Nina00
user posted image user posted image user posted image  za vse bolne otročičke in mamice!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?