RE: dediščina (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

onka -> RE: dediščina (18.10.2009 22:23:08)

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

najpametneje, kar lahko naredis v tej situaciji, je, da gres do odvetnika s cim vec mozne dokumentacije.

Mogoče bi posvet prišel res prav. Samo pazi, en dopis odvetnika stane ca 200 eur, kar pa lahko mami in bratom, sestram poveš sama, kar zahtevaš. Nujni delež(kar ti v tem primeru pripada) imaš pravico zahtevati po smrti.

čmrgelj -> RE: dediščina (19.10.2009 8:36:25)

Mogoče bi posvet prišel res prav. Samo pazi, en dopis odvetnika stane ca 200 eur, kar pa lahko mami in bratom, sestram poveš sama, kar zahtevaš. Nujni delež(kar ti v tem primeru pripada) imaš pravico zahtevati po smrti.

no na srečo imam takega odvetnika ki za posvete ne račune bog ve kaj, ima pa za to malo višje cene če zate potem res kaj ureja, je pa dober v svojem poslu. No prvi teden v novembru grem k odvetniku.

Me pa zanima, kakšni odnosi so bili prej s tvojo mamo, ker sem sama v podobnem šmornu z dediščino-odnosi?

Ja naši odnosi res nikoli niso bili  prav dobri, vedno sem se morala borit da sem jim dokazala da kaj ne delajo prov (pravzaprav da ni kaj pošteno), vedno sem bila za vse zadnja, če se mi je kaj dobrega zgodil mi je bla fovš, no ko pa je zbolela, se bila pa potem največkrat jaz tista ki sem jo vozila naokrog, tako da mi je že partner rekel če se grem zopet taksista in prijateljice so mi tudi govorile da sem zanjo dovbra samo takrat ko igram taksi, v drugih pogledih pa vedno v zadnji vrsti. No to s taksijem sem zdaj ukinla in se še kar spretno izogibam in si mislim ko j...

onka -> RE: dediščina (19.10.2009 21:38:10)

Čmrgelj, vso srečo ti želim.
Zanimivo, da si te jo vse to dogajalo, ker si drugorojenka....ampak glavo gor, postavi se zase, velja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]