Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: opazovanje materničnega vratu in zanositev 15.1.2010 16:18:58
|
|
|
|
barbara_s
|
baguSka, mogoče je pa pri tebi MV tako visoko, da ga v bistvu ne dosežeš? Jaz ga pred porodom nisem mogla zatipati, zdaj pa nimam več teh problemov.... isobel, z ovulacijo je pa tako: če znaki nakazujejo, da je ovulacija bila, potem je res bila. Če pa znaki nič ne povejo... sta pa dve možnosti: ali da stvar enostavno "ne deluje" (torej so bili znaki premalo izraziti, da bi se kaj pokazalo), ali pa ovulacije ni bilo. Če se prav spomnim, ti opazuješ sluz (in MV). Pri sluzi ni nujno, da se pojavi tista beljakasta, prozorna sluz - dovolj je že to, da lahko določiš vrhunec sluzi (torej dan, ko je sluz "slabša" kot dan pred tem) in potem še 3 zaporedne dni, ko se ne pojavi več sluz enake (ali boljše) kvalitete kot na dan vrhunca. Sicer pa jaz najbolj zaupam obema znakoma - sluzi in temperaturi.
|
|
|
|
RE: opazovanje materničnega vratu in zanositev 15.1.2010 17:04:40
|
|
|
|
isobel
|
Jaz opazujem sluz, slino (estrogen) in MV. Zapisujem si tudi, kdaj me začne boleti križ, ker sovpada z odprtim in mehkim MV ter kdaj me začnejo boleti prsi. Sluzi ni bilo, estrogena tudi ne, MV ves čas v nespremenjenem položaju, križ me ni bolel, le prsi me bolijo. Lahko pa je ovulacija tudi bila, a zaradi stresa nisem imela izrazitih telesnih znakov ali pa ravno zaradi stresa ovulacije sploh ni bilo. Itak me pa najbolj zanima le rezultat ob koncu ciklusa.
|
|
|
|
RE: opazovanje materničnega vratu in zanositev 22.1.2010 16:42:55
|
|
|
|
Anonimen
|
isobel: sem na eni drugi temi prebrala, da ti je uspelo in da si srečka nosečka. Torej je tvoja O kljub temu bila. Želim ti lepo nosečnost!
|
|
|
|
RE: opazovanje materničnega vratu in zanositev 22.1.2010 20:17:49
|
|
|
|
isobel
|
Ja, več kot očitno je, da je ovulacija bila. Sicer mi res ni jasno, zakaj je MV bil ves čas v nespremenjenem trdnem stanju, ampak če ne drugega imamo sedaj vsaj dokaz, da se semenčice prebijejo tudi skozi to bariero. Sluz sem pa mogoče spregledala ob vsej tisti . Je pa vse skupaj zelo podobno moji prvi zanositvi, ko sem si merila BT in sem imela takšno obliko grafa, ki je značilna za neploden cikel, pa me je na koncu tudi presenetil . Zgleda meni te meritve ne ležijo najbolj.
|
|
|
|
RE: opazovanje materničnega vratu in zanositev 19.11.2010 16:11:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, a mogoče katera ve kako globoko se maternični vrat nahaja? Jaz ga namreč zelo hitro začutim (na dolžini pol prsta) in se mi zdi to pa ful ne preveč globoko. Upam da se vam vprašanje ne zdi čudno sam me res zanima lp
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?