Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: subvencije mladim družinam 12.10.2009 12:12:34
|
|
|
|
srki
|
Sem že enkrat komentiral, da če moraš ti kaj državi dat, jih ne briga, ali imaš sredstva ali ne, oni pa se lahko preseravajo. In, ko piše, da je bilo odobrenih 3900 in še nekaj vlog, ali je kdo med temi oz. ali ste dobili kakšen sklep o tem? Jaz še nič, tako da sploh ne vem, ali sem med njimi ali ne. To bi pa menda ja lahko poslali in napisali, da sredstva bodo, ko pač bodo. Da človek vsaj ve, pri čem smo.
|
|
|
|
RE: subvencije mladim družinam 12.10.2009 12:17:22
|
|
|
|
mojčika
|
Tako ja in sem zdaj klicala tja in se še nič ne ve in tudi razen nekaj negativnih vlog še niso nič pošiljali, sram jih bodi no. Za druge namene pa se le najde denar, za kako vojsko nikoli ni pomisleka.
|
|
RE: subvencije mladim družinam 12.10.2009 12:50:03
|
|
|
|
livia
|
A nam preostane kaj drugega kot čakati???
|
|
|
|
RE: subvencije mladim družinam 12.10.2009 13:00:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, V RS pa mlade družine ja ne rabimo denarja, ker je država tako lepo poskrbela za nas. Denar rabijo zdravniki pa sodniki. Oni so reveži in njim se godi krivica. Kako si bojo pa letos omislili nov počitniški dom, pa jahto na morju..., če jim SPET ne povišajo plač??? Mlade družine pa itak ne vemo kaj je luksuz, pa nam je tut tri dni star kruh dober. Sej veste, č psa navadiš na brikete, bo pač jedu brikete, če pa mu daš parkrat klobaso, pol pa rata problem. Tako da denar za subvencijo bo že počakal, prvo so na vrsti pomembnejši členi v naši menda socialni in menda demokratični državi.
< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 12.10.2009 13:02:32 >
|
|
|
|
RE: subvencije mladim družinam 12.10.2009 15:19:47
|
|
|
|
ljupka
|
Saj nam ne rabjo plačat obresti,saj dnarja ne dajo,da jih bodo oni pobral,za svoj žep in počitnice!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?