|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Blagor vsem...
11.6.2005 21:49:12   
Anonimen
A dej nehi? Saj smo skoraj sosedje! Mi smo parcela 118, torej dve naprej od vaše. Vmes so potem samo še tisti iz Besnice, ki imajo punčko Lucijo, kakšnih 6 let je sedaj stara. To naj bi bili potem tudi vaši sosedje. A so?

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   Blagor vsem...
11.6.2005 21:52:12   
Mina1
Čaki mal, zdej tuhtam in tako. Sem čisto zmedena.

kako gredo številke, vodoravno ne?

Zraven nas desno so eni, ki imajo dva fantka (KR registracija), pol naprej pa...

Aja, a tista Lucija (pikola levo) ima zelo dolge laske in kitke ponavadi???

čaki, kje ste pa potem vi?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Blagor vsem...
11.6.2005 21:54:08   
Anonimen
Ja, tista Lucija. Mi smo pa eno prikolico naprej, ti, ki imajo Lucijo, gledajo direktno v nas.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Blagor vsem...
11.6.2005 21:56:26   
Mina1
Zdej tuhtam, katera si:)-, pa mi ne potegne oz. nevem, katera prikolica je potem za Lucijo:zmeden:

Ma dej mi že povej no. Smo vsako leto dol.

Kakšna pa si oz. kje se pa kopate in tako? Smo se sigurno morali že videti...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Blagor vsem...
11.6.2005 22:01:44   
Gina
Moj šef je tudi v Sireni..:)-:)-vsako leto na paušalu.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Blagor vsem...
11.6.2005 22:02:22   
Anonimen
Se menjava s sestro, tako da težko razložim. Pri sestri jih je vedno ena vojska. Ona, pa njena kolegica ali pa mož, pa en kup najstniških otrok.
Če smo pa mi, smo pa jaz (se bom dala v album), pa Tibor (3 leta), mož (ga bom dala v album) in Jamie Lee (moževa hčerka iz 1. zakona - jo bom dala v album). Kopamo se pa v glavnem v bazenih, vsaj midva s Tiborjem. Ker Tibor noče biti na plaži.
Zdaj grem pa slike iskat in popat v album.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   Blagor vsem...
11.6.2005 22:02:30   
Mina1
GINA, keri je pa ON, matr, pa sej to ni res in tako:)-

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Blagor vsem...
11.6.2005 22:03:51   
Mina1
SPLIŠNI, pa dej hitro:)-, da vidim tole.

Joj, kdaj si pa letos dol???

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Blagor vsem...
11.6.2005 22:03:53   
Gina
Saj vsako leto pove, na kateri št. je, samo nimam pojma zdaj. Je pa lep kamp, meni je všeč, ker je toliko sence. :)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Blagor vsem...
11.6.2005 22:05:03   
Mina1
GINA: vidiš, jaz sem se pa že naveličala Sirene, vsako leto kokodakam. Letos bo fino zato, ker imamo poleg podivjanega 3-letnika še dojenčka.

A te šef kdaj povabi dol:)-

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Blagor vsem...
11.6.2005 22:08:50   
Gina
Jaz sem se tako naveličala Solarisa, saj ni dosti naprej od Sirene. Tako da gremo letos v Dalmacijo, da bomo malo spremenili podnebje. Ja, naš šef je ful prijazen in vedno reče, da če bo kdo okrog Novigrada hodil, naj se oglasi. :)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Blagor vsem...
11.6.2005 22:11:13   
Mina1
GINA: ja, SOlaris pa tudi poznam, je kolegica dol hodila, pa sem bila parkrat tam, ko še nisem imela svoje družinice. Jaz sem bila takraaaaaaat še samska in v Lanterni v kempu, je bilo tudi zelo fino:)-

Tudi jaz pogrešam lepše morje in Dalmacijo.

kaj češ...

pa-pa Mina1

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Blagor vsem...
11.6.2005 22:33:16   
Anonimen
Sem že.
Jaz sem se tudi že naveličala tele Sirene.
Letos gremo prvo rundo: moja mati, Tibor in jaz naslednji teden, torej jutri teden. Potem bomo šli pa še sredi julija enkrat.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   Blagor vsem...
11.6.2005 22:39:08   
Mina1
SPLIŠNI: prepoznala sem tole punčko in tegale "atija", a je vajin al kako. Ker njega vidim vsako leto s tole punčko in obla sta vedno zelo zelo rjava in tako. A imam prav?

Ampak tebe se pa ne spomnim,pa tudi Tiborja ne oz. mogoče zato, ker je veliko otročkov dol oz. te bom imela od zdaj naprej v mislih.

Mi smo dol tam od cca druge polovice julija, pa dva tedna v avgustu, pol pa tašča zaseda in tako.

p.s., a tale punčka govori en tuj jezik al kako, al se motim?

pa-pa Mina1

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Blagor vsem...
11.6.2005 22:54:55   
Mina1
SPLIŠNI: grem ajat, sem čisto fuč in tako.

Se beremo, zdej pa sploh;)

pa-pa oz. lahko noč Mina1

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Blagor vsem...
11.6.2005 23:00:37   
Anonimen
Ja, ja, to sta onadva, cigana in pol. Jamie Lee govori nizozemsko, ker tam živi. Mogoče si si zapomnila njiju zaradi polti, pa tudi onadva se ponavadi kopata na plaži, midva pa na bazenih, pa v peskovniku, pa na mini golfu... povsod, samo na plaži ne. Pa seveda sva v primerjavi z njima bolj neznatna... kar se barve tiče, ne kil, ha, ha.
No, julija bomo potem gotovo oboji naenkrat tam.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?