Manika -> RE: Nosečke iz Slov. Bistrice (24.10.2009 20:44:35)
|
ela24 ne rabiš se oddaljit od skata... sedalni del ni premajhen,ker moj Mark je star 13 mesecev in ima še ogromno prostora. Tako, da to ni problem. Kar se teže tiče... glede na to, da je voziček, ki ga uporabljaš od rojstva in dokler otrok ne hodi samostojno naokrog, se mi ne zdi težek. Zasede res nekaj prostora, samo ne več, kot drugi s košaro. Naj še o velikosti, da se je hčera Maja vozila z njim, pa je stara 6 let. Kao, da smo probali,ker nam so v trgovini same pozitivne stvari govorili in da ni omejitev nekih pri velikosti otroka, da pač dokler ga bomo rabli nam bo služil. In smo ga z Majo probali :)) Ji je bilo všeč in komot je sedela. Tako, da po moje je dobra izbira. Glede mraza in vročine... meni je pri vsaki nosečnosti drugače. Malo zaradi letnega časa, malo pa zaradi nosečnosti. Pri prejšnjem me je skoz zeblo, razen na koncu, ko je bil pač julij in avgust. Zdaj mi je bilo pa vedno vroče, samo mislim, da bo tudi kmalu treba okno zapret, mi veter ni prijeten,ko me prej ni nikoli motil. Zanimivo je spremljati te spremembe, ki jih doživi telo... vsaj meni je fajn, ker res nekatere stvari lažje, druge pa težje prenašamo, od hrane pa do temperature in naporov. Telovadbo jaz nisem nikjer zasledila, da bi bila v bližini. V prejšnji nosečnosti sem dobila podatek, da bi naj bila v slov. konjicah v enem znanem fitnesu. Mogoče vprašate tja. Lepo noč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]
|
|
|
|