lacoste7 -> kdo sploh da toliko za voziček?? (13.6.2005 8:58:28)
|
Kvaliteta dražjih vozičkov je nedvomno dosti boljša od tistih, ki stanejo cca 50.000 SIT (npr. ABC, Hauck) - te delajo na Kitajskem in potem tovorijo sem v kontajnerjih. Vozički narejeni v Evropi: Teutonia, Hartan, Mutsy, Quinny, pa so dosti boljši, vodljivejši, ponavadi imajo manj napak. tiste, ki delajo Kitajci, pa so dostikrat že novi poškodovani, ali pa se poškodujejo med prevozom, ne vem kako je z garancijo. Zakaj bi bil folk pol snobovski, če si kupi boljši voziček, saj želi boljšo kvaliteto. Kar nekaj let sem živela v Nemčiji in tam se večina folka kupuje Teutonio in Hartana, pa Romer avtosedeže (pač zaupajo nemški kvaliteti), prav tako se veliko ljudi vozi v BMW-jih in Mercedezih. Jaz pa na ceno vozička gledam takole: Če kupiš voziček za 100.000, ga lahko sigurno prodaš potem za kakšnih 50.000 - 60.000 - to pomeni, da te je vožnja z njim stala 40.000 - 50.000. Če pa kupiš voziček za 50.000 lahko po moje samo upaš da ga prodaš za 25.000 - vožnja z njim pa te je stala 25 t. Torej znaša doplačilo za udobno vožnjo, lažji voziček ... samo 15.000. Pa to se ja splača, a ne.
|
|
|
|