Klemy82 -> Lord olmajti ker dan... (11.10.2009 21:09:43)
|
Najprej se pardoniram, sumniki mi ne delajo, testiram novo verzijo brskalnika na mobitelu=D. Torej da opisem svoj super duper dan. Navsezgodi sva se z mojmu spicla zarad enih usivih tepihov. Gospodu nikakor ne morm dopovedat da jst kot clovek alergicen na prsice ne prenesem nbenga tepiha v spalnici. Nocem niti slisat. Se ne pogajam. Pika. Cez dve uri se gospod spici s sestro zarad njenih nevzgojenih otrok. Seveda ON ve ful od vzgoje otrok, ko jih je toliko na svet spravil, ane. :P Potem jst stopim v kuhinjo po dveh dneh odsotnosti in me kap. Gospod seveda ni nic spucal in pomil za sabo, nad kosem za smeti je lebdel roj music. V skrinji se je cudezno pojavilo kar eno meso, seveda ni nase ampak od tasce. Mene pital nben nc. Jao pa pust deca 2 dni samga doma. Pa je blo spet veselo. Pol smo mel eno praznovanje, ki je kr ok izpadlo, dokler ni tasca mal popila pa se skregala s sestro. Topic- naute vrjel =D Kdo hodi oz. ne hodi k mami na britof. Dzizs Krajst. Smo prezvel, dragi mi ze pol ure leze v tazadnjo in se cedi od ljubezni, in kaksen je bil vas dan?
|
|
|
|