pinkiponki -> RE: Vrtec v naravi (11.10.2009 15:02:19)
|
Naš Taja je šla pri 4 in 4,5 v vrtec v naravi. Šli so za dve noči. Prvič je niti nisem hotela vpisati, ker se mi je zdelo, da to ni zanjo, da ne bo tam "brez mamice" . Pa me je sama prosila, da bi šla, pa je potem šla in ni bilo nobenih težav. Ravno ta vikend bi pa morala spet it, stara je 5 let in se je že ceu mesec veselila, da grejo, v četrtek sva pa skupaj še pakirali zvečer, ko se je pa v postlo vsedla je pa rekla...mami, jst pa ne bi šla na tabor. Ful sem bila presenečena, ampak kljub temu, da sm jo 10x vprašala, če bi vseen šla, je bla trdno prepričana, da ne gre. Je rekla, jst bi se samo z avtobusom peljala tja, ampak spala pa ne bi, ker ne bo tam tebe. Sem rekla, da je ne silim in naj prespi, pa bo zutri povedala. Tudi zjutraj ni bila nič drugačnega mnenja, pa potem v vrtcu vse tiste potovalke, ki so jih otroci prinesli sabo je tudi niso prepričale, tako da je ostala doma. Se mi je zdelo čist nenavadno. No tolk o naši izkušnji.....če je otrok za, je čist fino, da gre, silit se mi ga pa ne zdi smiselno.
|
|
|
|