Meliitak -> RE: Oktobrke 2009 3.del (18.10.2009 8:04:37)
|
Dobro jutro dekleta! Jest bi še spala sam me vse boli, tko da sem dragemu prepustila posteljo in jo bom ko ustane jest še mal okupirala, tko da se mal bl raztegnem he, he... ...dons sem mela nenavadne sanje...vsakič tik preden sem se zbudila (3x) sem sanjala da je ena izmed vas rodila, jest sm bla pa še edno v enem kosu...spomnim se edin da je bla ena izmed rodk stuhica, pa grem gledat da maš še 12 dni do PDPja in da bi nas veliiik prehitela če bi se res začel kj dogajat...nevem zakaj se ravno tebe spomnim? mogoče ker si včerej napisala da si bla tok na WCju za velko potrebo in za bruhanje, pa še da te je mali probal gor spravt...nevem...zdej pa stuhica presodi al ti paše zdej rodit he, he...tko da hitr vse prpravt...povej kako si danes drugač? so se napadi bruhanja in kakanja umiril? ste omenjale prebavo? men se je proti koncu le ta uredila tko da grem na velko potrebo res 1x do 2x max, pa normaln opravm potrebo...prej je bla pa več al manj driska, za katero noben ni vedu zakaj se pojavlja, pa sm se nehala sekirat, glavn da je blo z bejbiko vse ok...pa sm brala, da če se v pozni n osečnosti pojavi večkratna driska je to lahko že znak poroda, to opravičuje tud manjšo izgubo teže...tko da puce mogoče se pa pri kateri pri vas danes pripravlja, ko ste govorile da greste pogosto na velko potrebo...no ja nevem pa frizurce spodej vas skrbijo? mene čist nč...ker sem se večkrat med nosečnostjo ranila ko sem se spodaj brila, sem rajš odnehala s tem ker nočem še kakšnega zunanjega vnetja fasat, pa še ne vid se nč pod trebuh, filinga pa ravno nimam, svojemu možku pa nam težila, ker se tud sam kdaj pa kdaj ureže, tko da na njegovo "mirno" roko ne računam...pa me bodo v P poštimal, se ne ubadam s tem pa naj reče kdo kar če...se bomo rihtal ko bomo doma
|
|
|
|