Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, žurka za nami... jaz sem čist preč ob 20h pa še eni pridejo sem mislila, da bova imela kaj od večera, pa ne bo nič ah... no, naj uživa vsaj on, jaz sem že cel dan čist slabe volje, saj sploh ne vem zakaj, vsi me samo sprašujejo kako sem in če se kaj premika (kar se itak zelo malo ) in se samo psihiram... eh, pa naveličala sem se že, da me božajo po trebuhu in vse... saj razumete, ne? No, upam da me vsaj kakšna Mal počijem, potem pa tamalo zrihtat za spanje, pa spet obiski, dobro da bojo dol, jih grem samo pozdravit, pa stuširat in na kavč, ker nisem jaz za take štose več. Ne morm in pika. Se javim še kaj zvečer! No, pa ne bodi žalostna na možev rojstni dan... Se ne spodobi, no Smo si pa res nosečke zelo različne med seboj. Mene nič ne moti, če me božajo po trebuščku, še več, prav z veseljem jim ga nastavim Drugače pa tudi mene že skoraj dva meseca sprašujejo, kdaj grem rodit. Ja, v tej nosečnosti se mi je trebušček kmalu poznal... Zdaj so pa itak vsi radovedni, koliko še. Jim prav s ponosom povem, da še 20 dni!!! Zato brez nejevolje in jeze. Saj bo šlo. TI SI NASLEDNJA!!! Se mi močno zdi... Ne, saj on ni nič videl, da bi bla jaz slabe volje sem mu skrivala, ker itak nisem bla zarad njega...mah vse preveč se je nabralo na kup, jaz pa nisem več sfolgala, oz. moje telo ni Glede trebuščka pa, saj je fino ko me npr. dragi poboža, da me pa vsi skoz neki štokajo, mi pa sigurno ni več prej ko je bil pa manjši, pa ja Ampak zdaj sem KONČNO stuširana, glava umita in posušena in ležim na kavču. Moj je še dol, jaz nisem mogla več sedet, je blo pa kar fino, je še en prišel s harmoniko, sem mojemu rekla, če greva eno zaplesat, da bo to mogoče kaj pospešilo, pa se je samo smejal Vse kaže, da bom mogla it jutri še na eno fancy kosilo na Šmarjetno Goro, mogoče me pa višinska razlika kaj požene, kaj pa veš važno, da so žurke za nami (tadomače) in da smo bli skupaj Nina, tudi jaz počakam na uradno obvestilo Paket - jaz sem ga pri Larisi naročila in sem ga dobila, samo eno anketo morš izpolnit po telefonu... bi ga tud zdaj naročila, upam da bo še čas No, če se ne beremo več, lahko noč!