Policijski pes (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Anonimen -> Policijski pes (9.10.2009 22:46:59)

Šit, no...

http://www.zurnal24.si/Policijski-pes-napadel-deklico/novice/crnakronika/130817

Sreča in ljubezen -> RE: Policijski pes (9.10.2009 22:53:45)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]vse je mozno

Anonimen -> RE: Policijski pes (10.10.2009 7:31:55)

To pa je čudno in možno čeprav policijski pes nebi smel napasti nikogar brez tega,da se mu ukaže.

susica -> RE: Policijski pes (10.10.2009 13:31:01)

se čisto strinjam s tabo čistilka!
policiski pes ne napade človeka brez vodnikovega ukaza, lahko je napadel ker je narobe razumel met palice ali pa je deklica naredila kakšno kretnjo z roko ali telesom proti palici in je pes to zaznal kot nevarnost za njegovo igračo!to je moja razlaga pa sem imela ker nekaj stikov z policiskimi psi! dobro da ni z deklico nič narobe! pes pa je samo žival, žival njegovga rodu pa je konec koncov zver!

to je moje mnenje in za tem stojim!

pa lep dan vsem

helloKitty -> RE: Policijski pes (10.10.2009 15:46:12)

Pes naj bi bil baje živčen, ker otroci niso dali miru, kot jih je prosil policist.

Anonimen -> RE: Policijski pes (10.10.2009 16:38:09)

Ja nč, kriv bo spet kuža in bo kasiral. Če so izvajali nalogo, bi to lahko storil kje, kjer ni nevarnosti, da se komu kaj zgodi. Malo neodgovorno je, da vrže palico v bližino ljudi. Če je deklica kaj krilila ali naredila potezo, ki je psa zmotila, je bila reakcija čisto logična, saj ga trenirajo za to, da reagira na akcije, reakcije.

rina22 -> RE: Policijski pes (10.10.2009 18:07:31)

Hudo mi je za deklico, vendar vem, kak smo mi stali na miru pa celi prestrašeni, ko so k nam prišli (v šolo) poilcisti s psom. Smo tudi imeli kao predstavitev psa in dela s policijskim psom. Danes pa otroci vemo, kak so. Na žalost sploh več ne upoštevajo ne učiteljevega in nobenega navodila in svarila - vsaj v večini ne. V končni fazi smo za to itak krivi starši. To, kar se je zgodilo, je res grozno, dejstvo pa je, da bi mogli bolj poskrbeti za varnost.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.10.2009 22:11:28)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Policijski pes (11.10.2009 9:08:46)

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

Zurnal pa je itak en tak cajteng, da naredi celo grsko tragedijo tudi iz relativno nedolznega dogodka (ne trdim, da je bilo tudi v tem primeru tako, ker ne poznam zgodbe); ce se je pes zapodil med otroke, bodo itak napisali, da se je "krvolocen pes divje in neobvladano podivjal med nedolznimi otroci in jih neusmiljeno napadel"... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

to bi napisale Slovenske novice.[sm=smiley36.gif]

srki -> RE: Policijski pes (12.10.2009 12:24:32)

Se strinjam s tabo, metulj333, pa tudi z nataso77, ta dva cajtnga sta pa res poden od podna.

Samo da je deklica OK, kaj in kako bi bilo pravilno, pa ne vem.

Stran: [1]