Jessy
|
Dobro jutro! Kolk si pridna, Tia, da si nas postavila višje!:rozica::rozica::rozica: Jaz sem se pravkar skobacala iz postelje. Je bilo prav luštno spat in sem se tudi jaz dobro naspala. Se bom pa zdaj zrihtala in šla v trgovino po barve, da začnem počasi barvat ta dva junaka na steni v sobici. Počutje je pri meni tudi zelo vredu. Včeraj zvečer me je v spodnjem predelu trebuha, na levi strani, tako močno speklo, ko sem se nekaj obračala, da mi kar za nekaj trenutkov vzelo sapo. Verjetno sem se kaj pretegnila. :zmeden: Pri nas je :duda: zagotovo še vedno v pokončnem položaju, saj me še vedno brca okrog mehurja, na vrhu trebuha so pa nežni gibi, kar so zagotovo rokice. Ne vem, kaj čaka ta :duda: z njegovim obratom. Tudi meni se še ni naredila linea negra. Si kar mislim, da se tudi ne bo, če se že do zdaj ni. :zmeden: Tudi strij zaenkrat še ni (moram potrkat) po trebuščku in koža je kar lepe barve in nič suha, tako da upam, da se me tudi te izognejo. Strah me ni prav nič! Zaenkrat se še močno veselim in se komaj zavedam, kako tedni bežijo. Najbrž se bodo zadnji tedni vlekli, ali pa tudi ne. Torbe še nimam pripravljene in je niti ne bom še pripravljala. Po moje joe bom sredi julija, ko bom kakih 14 dni pred PDP-jem. Itak se prej ne bo nič dogajalo, saj so :duda: kar radi v naših trebuščkih. Če bom pa kakšne popadke začutila, bom zagotovo imela zadosti časa, da pripravim torbe, predno kam odjadram. Kako so vam v šoli za starše predlagali? Kdaj naj bi se imelo torbo že pripravljeno? Midva namreč nisva hodila v šolo za starše, tako datega ne vem. So pa ljudje okrog mene zelo uvidevni in me nič ne strašijo in sprašujejo, če imam to, pa ono pripravljeno. Me lepo pustijo čisto pri miru. :bravo: Zdaj pa grem pozajtrkovati (bom kar košček štrudla pojedla), pol pa na hitro skočim v trgovino. lp, Jessy
|