tassika -> RE: Oktobrčki 09 (23.5.2010 22:21:47)
|
Nina zgrešili smo šparglje, smo pristali v ljubljani[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Lenika, tudi jaz ne vem kako so zanesljivi, samo mislim, da ni neke panike, poštnina do slo pride 19 eur, jaz sem prav iskala take trgovine, ki dostavljajo v SLO, ker to je zelo težko tam, že na ebuy-u k gledam, jih polovica ne dostavlja s slo. Sva se pa odločila, da vzameva duo plus, ker king mi je ful všeč, ker ima za glavo veliko oporo (to bom probala nekje dokupit), samo me malo moti, ker se ga fiksira samo s pasom, saj vem, da je varno, ampak rada bi nekaj več, safty tt pa ne moreva imeti, ker xsara picasso nima tega priključka. Za zadnjič, sem pa čisto trofnila vijolično barvo, ker mi je ful lep, samo ker ga kupujeva tudi za drugega otročka, pa če bo slučajno fantek, pa ne more biti v vijoličnem, tako, da sva se odločila za zelenga. ps. glede nakupa v tujini: + je, da je 100 eur cenejši - je, da v slo ne moreš uveljavljati reklamacije Če ga kupiš v BC dobiš 5% popust na gotovino, bon za 10% pri nakupu naslednjega avtosedeža romer in pa 2 leti garancije
|
|
|
|