lenika83 -> RE: Oktobrčki 09 (29.3.2010 23:24:15)
|
Čer! Končno se mi uspe malo javiti. Prejšnji teden smo bili na dopustu in sem zdaj čisto ven padla iz vaših debat. Vas bom že ujela. Smo pa na dopustu pridelali dva zobka [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pa še naučili smo se, da če dovolj glasno cvilimo, mami naredi kar smo si zamislili [sm=jezicek.gif] Aja, pa včeraj ji je uspelo nogico stlačit v usta [sm=smiley1.gif] V glavnem vsak dan nekaj novega. Mislim, da bomo začeli z uvajanjem GH, ker je zadnje čase začela kazati neverjeten interes za hrano. Če sedi v ležalniku, ko mi jemo, se kar gor dvigne, da lahko pogleda v krožnik [sm=smiley36.gif] V sredo imava posvetovalnico in bova se malo posvetovali s pediatrinjo, potem pa počasi akcija. Kljub temu da sem bila cel čas odločena, da bom izključno dojila do 6 mesecev, sem zdaj ugotovila, da je mnogo bolj pomembno poslušati otročka, pa se bom pač malo vdala [sm=smiley1.gif] Saj 5 mesecev pa tudi ni tako slabo. mM ti prvi zobki so res strašno ostri in če ugrizne,kar fino boli. Sem probala s prstom [sm=smiley1.gif] Sicer pa ugotavljam, da me občasno malo grize tudi pri dojenju, ampak ni preveč hudo. Aja, pa naša ni bila nič tečna in ni imela sploh nobenega znaka, da bo zobek pokukal, razen belih pikic na dlesni. Hojice ne bomo kupili, ker niti nimamo dovolj prostora po stanovanju, da bi jo uporabljali. Bomo pač morali malo bolj potrpeti. Stajico pa bomo dobili v izposojo, tako da jo bomo uporabljali. Upam da ji bo všeč, da bo vsaj toliko v njej, da bom lahko šla na wc. Kg sem pa trenutno na -1, kar nekaj je še odveč, ampak sem vesela, da je že vsaj nekaj šlo. Prav hujšanja se pa ne upam lotiti dokler dojim, ker se menda potem strupi izločajo v mleko, tega pa res ne bi rada. Bomo pač malo počakali, pa potem bolj intenzivno. Zdaj grem pa hitro leže, ker sem čisto uničena.
|
|
|
|