tea85 -> RE: Oktobrčki 09 (11.3.2010 20:26:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: googica nina68 ja js mam tud ta problem.. sicer še nimamo GH, ampak tamali zadn teden bolj gleda okol sebe, kot da bi vleku mleko.. sploh zelo s težavo spije celo flaško, ker ga tolk vse zanima, pa si sam ven vleče cuclja.. sploh ne vem kaj mu dogaja :) to se pri nas tudi dogaja [sm=smiley36.gif] po pol ure jema teh 150 ml [sm=hudicek1.gif] da sn že včasih prav jezna [sm=jezicek.gif]ko tak opleta z glavo sem tja pa z rokicami, tak da ja, pravi navihančki so postali hehe... ja sem se javla po nekaj časa... tudi jaz razmišljam o nakupu stolčka namreč moja v stolčku bumbo noče sedet več pa PIKA [sm=hudicek1.gif] tako da ga bom vrjetno prodala kaj pa naj[sm=zmeden.gif] GH- eh ne uvajamo še to nekaj strogo... dobi kakšno mlečno kašo pa kdaj kako pomarančo al pa banano, pa še to nekaj malega, no pa korenček iz juhe. midve imava 2 pikec v torek in me res zanima koliko je velika in težka, saj je že mesec pa pol od pregleda [sm=smiley36.gif] uf, kak čas beži...počasi bo ja že 5 mesecev stara, no vaši nekateri malčki so že [sm=jezicek.gif] sem pa tako jezna danes...ko me gnjavijo za stanovanje ko sma imela prej v najemu in ker sem jaz odišla še se je moj izselil in odšel v tujino delat, zdaj pa mene gnjavijo, seveda pa jaz niti na pogodbi nisem napisana, jaz ne vem kaj bi od mene radi?!?! tam majo "mojega" pa se naj z njim vse menijo...blo danes prav napeto, hehe Taja že spančka, upam da nam takšen ritem ostane !! no grem še prebrat ostalo [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|