majakla -> RE: Oktobrčki 09 (4.11.2009 12:19:08)
|
Ku - ku, spet sem tu. Hvala za odgovore glede ležalnika, bomo počakali do jutri, ko imamo prvi pregled, da vimo koliko se redimo in se pol odločimo. O ležalniku sem razmišljala zato, da ko sem sama, bi lahko npr. šla na wc ali pod tuš ali obrisala prah, pa bi bil Nikec zraven mene. Ampak če bo še naprej le jedel in spal, pa ga ne rabim. ?! Vreme: Pri nas (MB) je zjutraj tudi bil sonček in sem naju že videla na sprehodu, zdaj pa ne duha ne sluha o tem, nikakvo je zunaj, meni se zdi premrzlo. Pravoda: glede dojenja, pride kak dan, ko nastopi kriza, pravijo, da se mleko spreminja in bi otročki kar jedli pa jedli, nimajo dovolj. Tudi jaz sem imela že dve taki krizi, a je bilo že naslednji dan oz. že zvečer boljše in je spet zlaufalo. Vem, da je lažje rečt, ampak ne sekiraj se preveč in pač en dan ti ubogaj [sm=duda.gif], saj bo. Držim pesti. [sm=smiley20.gif] Karmen b: priden ati. [sm=smiley32.gif] Februarka08: ko začne jokat, ga pusti 10 min, morda se sam umiri. Kruh jem stari in sveži, krčev ni. Za zajterk jem še pašteto, jajčke na oko, štručko s sirom in šunko, poli klobaso ...
|
|
|
|