malaMravljica -> RE: Oktobrčki 09 (6.2.2010 13:02:58)
|
Rakica, ma kaksna pupa je to, leeeeepa. Ti je skoda laske postrist a ne? Ma tam na tisti prvi slikci je tako lepa, saj je povsod sam tista slikca je posrecena. metka zone je pa blazena med moskimi doma, a ne da. Tudi lepi. Psa si pa slikala svojega a ne, da nisi slucajno mojega. Aja, Rakica, saj lahko das malo kar k Rozilu postrist, si videla kaksne lepe frizurce dela, pa se pupe so pol kot iz porcelana. Se vam nisem nic oglasala, ker sem imela nekaj tezkih momentov zadnje tedne. Pa bo ze, mora it naprej. Mali je dopolnil 4 mesec in vceraj je imel 6.500 g. Ima 4. preskok v rasti, ponoci se mi zbuja 3x na noc, saj to bi slo, ce jaz ne bi imela probleme s spanjem in prvo polovico noci ne morem zaspat, spim potem max 4 ure na noc. Bil je tudi cepljen, za prvic kar dvakrat inekcija se mi zdi pretirano. Pri prvi je malo zajokal, pri drugi pa full. Je pa priden ta moj fant, joka zelo malo oz samo v res hudih momentih. Pediater je rekel, da se lepo razvija in da se vidi, da mu gre dobro. No, ni pa hotel gledat kje je zdravnik ropotal z ropotulco, je bil zdravnik tako prijazen in se mu je potem mali samo smejal in mu nekaj cebljal. zimska idila in sneg, mi ga podarimo naprej ce ga katera sprejme.
|
|
|
|