logoped (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

monika trtnik -> logoped (9.10.2009 19:25:23)

pozdravljene!                                                                                                                     Imam vprasanje:pri kateri starosti ste svoje otrocicke odpeljale k ogopedu,kaksen je bil vzrok in kaksen je bil rezultat!SE ZAHVALJUJEM ZA VSAK ODGOVOR

bumerang -> RE: logoped (9.10.2009 19:42:02)

Pri petih letih imajo sistematski pregled v vrtcu, logopedinja pregleda vse in potem tistim staršem, katerih otroci imajo težave, da poziv za delovni nalog, ki ga greš dvignit k pediatru. Pred petimi leti jemljejo le redko oz. pri hudih težavah.

Mene pa zanima od kdaj logopedi hodijo v enote vrtca samo na 15 dni, a ni obravnava enkrat tedensko? In kaj če starš zahteva tedensko obravnavo?

al1* -> RE: logoped (9.10.2009 19:57:50)

Mi smo dobili napotnico malo pred petim letom, ker pa so bile vmes počitnice, je bil star 5, ko smo začeli. Hodili smo 1x mesečno od septembra do januarja. sine je namesto črke r rekel j. Je pa bil res priden in je doma veliko vadil.

rainbow -> RE: logoped (9.10.2009 20:17:46)

Jaz sem mojo 4,5 letnico sama naročila, ker sem bila v skrbeh za njen govor in sluh, pa mi je rekel, naj prideva, ko bo stara 5. Je ugotovil, da ni naglušna in da naj doma z njo veliko govorimo. (kmalu zatem je imela še operacijo na mandljih in žrelnici). Zatem je začela zelo lepo in razločno govorit, zdaj pa spet nekaj fufla[sm=zmeden.gif] Tako da naju po moje logoped še čaka.l

barbara b -> RE: logoped (10.10.2009 15:03:06)

Pri nas je logoped prišel v vrtec in pregledal vse letnike 2005.
Sedaj pa midva z malim hodiva vsake 14 dni, mu pa kar nekaj črk nagaja. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]