madagaskar -> rabim nasvet_kriza v zvezi (9.10.2009 15:22:10)
|
Pozdravljene! Pišem vam prvič, ker sem videla, da ste pripravljene pomagat z nasveti. Moja zgodba je malo zakomplicirana, ampak upam, da me boste skušale razumeti. V zvezi sem 4 leta, oba s fantom izhajava iz enostarševske družine, moja sta se ločila, njemu je oči umrl, ko je bil še majhen. Na splošno se dobro razumeva, mi pomaga v gospodinjstvu (živiva skupaj kakšne pol leta), se hecava, itd. in načrtujeva družino. Letošnje leto je bilo za naju prav peklensko, odločila sva se za otroka in doživela 2 splava v roku nekaj mesecev. Mene je potrlo, fant pa je bil optimističen in se mu to ni zdelo nič takšnega, oziroma je povzel mnenje zdravnikov da se to pač dogaja, ter me tolažil s tem, da enkrat nama bo uspelo. No kakorkoli, problem ni v tem ,ampak v njegovem obnašanju, kadar se ga močno napije (enkrat na leto mu vrže ven). Takrat se mu čist obrne in ni več prijazen, ampak postane zelo nesramen, ponavadi na mene (lahko je razlog čisto banalen, da mu samo kaj narobe rečem) in čisto znori. Nazadnje mi je celo rekel, naj poberem svoje stvari in grem. Nikoli pa ni nasilen, fizično mislim. No, potem naslednji dan, ko se streni, pa kot da nič ni bilo. Ko sem ga vprašala, se je kar izmuznil. v bistvu gre za to, da ne prenese, da mu kdo očita da je naredil kaj narobe, ker če mu, se njegov obrambni mehanizem še okrepi in govori še večje bedarije in se dela da mu je vseeno. Nekajkrat sem si že rekla, da ga bom v takem primeru čisto ignorirala, ga poslala spat in konec, da mi ne bo prišel do živega, ampak po dveh splavih letos, me je pa takšno obnašanje sesulo in ne vem kaj naj storim.
|
|
|
|