Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bliža se 1. rojstni dan 11.6.2005 9:02:12
|
|
|
|
Anonimen
|
O ja!!!Še jaz ko sem samo babica. Pa pri mojih otrocih tudi. Čist sem bila mimo9nebesaEno leto,že!! Poskusila sem se vrniti leto nazaj...vse tisto kar se je digjalo v tistem času..spomnila sem se samo lapega,porodnih muk pa ne. Ves čas sem se spraševala in se še...kako čas hitro beži.:duda: Kot zmešana sem hotela,da bi bil ta dan nekaj posebnega...sploh ni navaden dan-nekaj posebnega je..kar lahko občuti samo mati.9nebesa Vsenajboljše obema..praznujte najlepši praznik bučno in lepo!!!:darilo::torta::darilo::torta: :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Bliža se 1. rojstni dan 11.6.2005 9:17:52
|
|
|
|
Pupica
|
Pomoje bo potem za tabo prišlo...in te zadelo kot strela z jasnega:zmeden:
|
|
|
|
Bliža se 1. rojstni dan 11.6.2005 12:00:54
|
|
|
|
bini
|
hej..kar potolaži se... tud mene nič hudo ne daje tole, čeprav se hudo bliža.. ampak sem se pač odločila, da bom malo na njen rojstni dan mal več lupčkala in to bo to :bravo::bravo:... zakaj pa bi mogla ful nekej posebnega čutit?? nobene potrebe!! ko bo pa praznovanje tu, bo pa vse prišlo - pri nas bo torta z 2 dnevno zamudo 8).. :rozica:
|
|
|
|
Bliža se 1. rojstni dan 11.6.2005 13:05:02
|
|
|
|
Anonimen
|
:)Jst sm ful ne vem kaj planirala-piknik in podobno, pa nam je vse skupaj vreme zagodlo. Smo prestavili na ta vikend in evo spet bo dež :grrr: Tako da sem vesela, da smo na Filipov prvi rojstni dan v družinskem krogu pojedli tortico in popili kavico ter sokec. Mali je bil navdušen nad darili, igral se je, jedel (pacal) tortico, začudeno gledal prvo svečko...in to je bilo to. Jaz sem bila pa kar cel dan nekako v "transu" in se spominjala enega leta nazaj...kako je potekal porod in vse na tisti dan. Ne morem verjet, da je od tega že eno leto.:)
|
|
|
|
Bliža se 1. rojstni dan 11.6.2005 13:48:44
|
|
|
|
Blink1
|
Ja ja.....zdaj prvi rojstni dan, draga.... Drugo leto bo že za puncami gledal:zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?