RE: Oktobrčki 2006-6 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

muki1 -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 8:15:45)

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

taveliki bratec pridno raste. bolj ko se mi pribljižuje pdp, bolj mama vse velja. atija včasih nažene, ali pa ga prav za roko prime in stran odpelje. ne, bo mama,,.... mamo pa tudi že skrbi, kako bo preživela brez tega mulca, ko bo treba v porodnišnico. če dobro pomislim, en dan še nisem bila brez njega. čez noč ja, ampak 24 ur pa nikoli. mali bo že, mene zase skrbi:(

vidim da ste še kar aktivne tukaj, mi je kr malo žal, da se več ne oglašam...

Oh, Lucika, jaz sem se tudi s takimi stvarmi ubadala. In potem ko pride D dan, je vse tako kot mora biti. Saj veš, no najbrž se spomniš kak sem jaz bila na Nežo navezana, da si do zadnjega dne pred porodom sploh nisem znala predstavljati, kako bom lahko še nekoga imela tako rada. Se mi je zdelo nemogoče. Pa tudi sem mislila, kako bom pogrešala Nežo, ko bom v porodnišnici in vse skrbi ki jih imaš ti sem doživljala. Ampak ko rodiš in dobiš v naročje drugega otroka, je v trenutku vse pozabljeno. Tisti drobni prstki, tisti rožnati nohtki, tiste male ustnice in mjavkajoči glasek....ahhh, kaj bi ti govorila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image].
Ko je prišla Neža na obisk, pa sem tudi videla, da je polna vznemirjenja, dogajalo se ji je na polno, lepo so poskrbeli zanjo. Bila je cela upedenana, ko je prišla sestrico pogledat, neke tanke čopke je imela, pa kiklco, ati ji je utegnil kupiti še nove čevlje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. In to tvoje drobno prvorojeno bitje potem poleg dojenčka zgleda ko en bikec veliki.
No, skratka, vse se bo izšlo tako kot se mora. Viška časa pa tudi ne boš imela, da bi študirala, kaj zdaj Aidan počne, saj boš polno zaposlena z občudovanjem, previjanjem in dojenjem.
Pa hitro se javi, kako opraviš na pregledu. Itak je vse ok in ima otrok pač en tak lenobni dan.

pikapolona2 -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 8:29:49)

lucika.....s tem vprašanjem sem se tudi jaz začela ta vikend ubadat.
Midva sva šla v petek sama na Dunaj in potem me je že v petek zvečer ko sva se slišali po telefonu čist zvilo....ueeee....sem skorajda v avto skočila in se odpeljala domov. Preživela nato eno lepo soboto in zanimivo večerjo in ko bi po planih morala v nedeljo še ostat na dunaju sem samo spakirala in dala znak da greva sam direkt domov. Sva bila ob 12 00 že doma in potem sva se cartali in se mečkali....še spat ni utegnila popoldne[sm=smiley36.gif].

Sem se pa resnično tudi jaz vprašala kako bom takrat v bolnici zdržala in sem se spomnila na cimro ki sem jo imela v porodnišnici......ona je imela eno punčko že doma in vsak dan je jokala ker še ni mogla domov.

Piškot.....božček ana....sej jih ima še po lasišču[sm=smiley13.gif].........ampak vi boste 2 meseca sam za tele bolezni zabili. Sam res kako to izgleda če imaš doma 5 otrok.....pa postopoma en za drugim zbolevajo??? Kako te gledajo v službi k si 2-3 mesece skoz na bolniški?

Sem misla it v Hofer po eno posteljnino....pa se mi ne ljubi drenjat....itak bi mogla najbrž bit spet že ob 7 55 pred vrati.

altati -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 8:31:24)

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

taveliki bratec pridno raste. bolj ko se mi pribljižuje pdp, bolj mama vse velja. atija včasih nažene, ali pa ga prav za roko prime in stran odpelje. ne, bo mama,,.... mamo pa tudi že skrbi, kako bo preživela brez tega mulca, ko bo treba v porodnišnico. če dobro pomislim, en dan še nisem bila brez njega. čez noč ja, ampak 24 ur pa nikoli. mali bo že, mene zase skrbi:(

vidim da ste še kar aktivne tukaj, mi je kr malo žal, da se več ne oglašam...

Oh, Lucika, jaz sem se tudi s takimi stvarmi ubadala. In potem ko pride D dan, je vse tako kot mora biti. Saj veš, no najbrž se spomniš kak sem jaz bila na Nežo navezana, da si do zadnjega dne pred porodom sploh nisem znala predstavljati, kako bom lahko še nekoga imela tako rada. Se mi je zdelo nemogoče. Pa tudi sem mislila, kako bom pogrešala Nežo, ko bom v porodnišnici in vse skrbi ki jih imaš ti sem doživljala. Ampak ko rodiš in dobiš v naročje drugega otroka, je v trenutku vse pozabljeno. Tisti drobni prstki, tisti rožnati nohtki, tiste male ustnice in mjavkajoči glasek....ahhh, kaj bi ti govorila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image] .
Ko je prišla Neža na obisk, pa sem tudi videla, da je polna vznemirjenja, dogajalo se ji je na polno, lepo so poskrbeli zanjo. Bila je cela upedenana, ko je prišla sestrico pogledat, neke tanke čopke je imela, pa kiklco, ati ji je utegnil kupiti še nove čevlje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . In to tvoje drobno prvorojeno bitje potem poleg dojenčka zgleda ko en bikec veliki.
No, skratka, vse se bo izšlo tako kot se mora. Viška časa pa tudi ne boš imela, da bi študirala, kaj zdaj Aidan počne, saj boš polno zaposlena z občudovanjem, previjanjem in dojenjem.
Pa hitro se javi, kako opraviš na pregledu. Itak je vse ok in ima otrok pač en tak lenobni dan.

težko bi ti napisala bolje od Muki....tako da, Muki če dovoliš, se samo podpišem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

altati -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 8:34:57)

Mi si pa kar podajamo Jaševo virozo....najprej Jaša, v petek mož, v soboto jaz, danes sredinka....no, upam da se čimprej poberemo po spisku...

lucika -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 9:44:57)

jutro bejbe.
ja, hvala, no, se že jočem:( Saj vem, vse ste dale tole čez, vse z istimi vprašanji...saj sem se že večkrat o tem pogovarjala. vsaka z enim otrokom je povedala, da je bilo grozno pred porodom. v bistvu razmišljam, kaj bom s tem prvemu naredila, ali ga bom lahko imela še naprej tako rada...bedarija. moj je preden sem zanosila, govoril, da ne bi več otrok imel, ker bolj kot tega, ne bo imel rad nobenega drugega. no, ko sem nekak zanosila "iz lufta", je tisti "ne bom" spremenil v "ne morem si predstavljat"... no, jaz se včasih sekiram, kaj če se v tadrugega še bolj zaljubim, pa do taprvega ni fer? ker, marička, kaj če nam je drugega ratalo še lepšega naredit?

hehe, saj so bedarije in je napol v hecu... ampak ona ločitev od otroka mi je pa grozna. upam, da bo danes vse ok na pregledu...da že sedaj ne pakiram na kako obravnavico, kar mi g za vsako obljublja....

nič, vam poročam:)

Lu -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 10:12:31)

Kuki naj te potolažim, da smo mi imeli isto, kot ima Ana. Samo še bolj pogoste. Bilo je grozno tam 2 dni potem je šlo samo na bolje. Sem pa uporabljala tisti Poxclin. Malo je pomagalo. Si je pa mulc proti koncu noric vse dol spraskal in se mu res še danes vidijo brazgotine.
Sem pa takrat bila na bolniški skoraj 1,5 meseca. Ker je bila Maja 3 tedene, potem Tian, in še 1x Maja ena viroza. Nimaš kaj. Bo minilo.

Lucika vse bo ok. Očitno smo vse mamice na istem, ko že imaš enega otročka. Meni je bilo tudi grozno hudo, ker sem jo videla samo 1x. Potem ni več prišla na obisk, ker je bila kar prehlajena. In sem res samo molila, da bo mali ok ( da ne bi bilo kake zlatenice ), da sem šla lahko domov. Boš pa vse nadoknadila. Boš videla.

Altati podzravite se.

Muki naj vam že zapade kaj snega, no.

Omenja vse in grem delat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

altati -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 10:44:16)

lucika, vsak otrok je nekaj posebnega, res unikat.
nista si dva enaka in tako posebne so tudi naše ljubezni do njih.
verjemi!
Naša ljubezen do otrok se ne deli med njimi, ampak se multiplicira.
Vsakič misliš, da ne boš mogel imeti še koga tako rad, ampak imaš vsakega posebej rad bolj kot si lahko predstavljaš.
Jaz včasih gledam moje tri, vsi so moji, pa vsi tako različni...
Tara me vsak dan znova preseneča z razmišljanjem, z idejami, z njenim črnim humorjem, občudujem jo, ker je res totalni 'jebi veter'....(to sem v osnovi že jaz, ampak mislim da me prekaša). znajde se v vsaki situaciji, kot mačka, vedno pade na noge. Če ji bo čez lajf tako uspelo it, kapo dol...Tia je itak otrok s posebnimi potrebami. Tia je tako težek kaliber da me vsak dan posebej glava boli, ki jo poslušam, ampak brez nje pa itak ne morem. Glava ji dela sto na uro, kar se tiče znanja prekaša vrstnike krepko, kar se tiče čustvene zrelosti, jah se mi zdi da je na istem nivoju kot tamauček.Tamauček je pa takšna naša maza, res cuker od cukra, nekako ga imamo namesto igrače. Pomoje me bo pobralo od žalosti, ko enkrat ponoči ne bo več pricapljal...

takle mamo...trenutno tule cartam sredinko, ki ima hud trebobol...

Anonimen -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 11:37:35)

ah jest sem pa bolj vojaške sorte. nisem ne vem kako razmišljala kaj in kako bo, ko bom v porodnišnici. pač tistih 3 dni me ni videl, me ni slišal, ampak ko sem prišla domov sva se nacrkljala ohohohooo. tri dni v P je bilo samo za naju z O, da sva oba začutila drug drugega. potem je bilo samo eno divjanje od T do O.

@lina -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 12:08:45)

Tako - jutri ob 8h imamo operacijo. Danes smo imeli sprejem v bolnico, pa so nas spustili domov prespat, jutri zjutraj ob 7h moramo biti tam. Kako bomo zjutraj vstali, nimam pojma...od 24.12. dalje spimo zjutraj namreč do 8h ali celo 9h. Res je pa tudi, da sem jaz že danes ponoči zelo slabo spala...
Hvala vam za tiste spodbudne besede kakšno stran nazaj. Jih bom rabila.

Remy, čestitke za S. službo.

muki, sneg tudi nam pobira. Dokler bo M lahko šel ven, bo morala past še kakšna takšna runda. Sicer sem pa rekla, da bomo takoj, ko bo zdrav in vse ok, imeli en vikend sankanja nekje. Kjer bo sneg.

Piskot, mala je res bogica. Saj bo kmalu bolje!

Lucika, so ti že vse napisale, tako kot je treba. Popolnoma enake žalostne misli sem imela, s tem da sem bila jaz še 1 teden pred porodom v P. Ko sem pa rodila, se je pa še J prehladil, tako da ni prišel v P vse do dneva, ko sva šla s tamalim domov.
Vse bo v redu, le brez skrbi.

Altati, pozdravite se!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.1.2010 12:20:00)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.1.2010 12:21:22)

psaša -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 13:02:16)

Glede prvega otroka, medtem, ko sem bila v P sem imela tudi jaz neke traume. Še nikoli nisva bila ponoči ločena en od drugega. Je bilo pa HB vse OK, ker je oči vse zrihtal. Sem imela srečo, da sta se že pred rojstvom Lare zelo veliko rihtala sama, ker jaz nisem smela nič pretiravat. Je pa res, da je bil tiste par dni malo čuden, ker ni vedel če bom in kdaj bom prišla domov. Zjutraj je zmeraj spraševal očija kje je mami, pa če pridem danes domov. Se spomnim potem tistega dne, ko sva prišle z Laro domov. Itak je bil full vesel, potem mi pa reče: mami, doma si in me objame. Seveda sem bila čist happy, še zdaj se res v živo spominjam.

psaša -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 13:07:58)

Ja, mi smo še živi in zdravi, samo časa mi zmanjkuje, berem vas še, za kaj drugega...
Lara je full zahteven otrok, jemo na 1,5uro. Kriza, se mi zdi, da samo še razmišljam o hrani. Dojive se še zmeraj.
Miha je pa en tak moj mali cartek. Priden je, ima včasih kakšne izpade, ampak nič hudega. Laro ima full rad. Se že zdaj full igrata skupaj.
Mami je pa že čist živčna, ker se približuje bilanca in imam še full dela do bilance. Ma, bomo že.
Oči, saj veste kako je, ko si na faksu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

pikapolona2 -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 13:46:52)

@lina....dobro opravite.....pa naj bo hitro za vami!

Psaša.....a ti delaš med porodniško? Jaz bom tudi najbrž morala vsaj ene par stvari podelat....pa me že zdej stiska....nevem ampak jaz sem med prvo porodniško delala....pa med drugo bom tudi vsaj nekaj morala......očitno ne bom nikoli doživela das bi 12 mesecev nič ne delala za job pa bi si takooooo želela.

muki1 -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 13:49:32)

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Psaša.....a ti delaš med porodniško? Jaz bom tudi najbrž morala vsaj ene par stvari podelat....pa me že zdej stiska....nevem ampak jaz sem med prvo porodniško delala....pa med drugo bom tudi vsaj nekaj morala......očitno ne bom nikoli doživela das bi 12 mesecev nič ne delala za job pa bi si takooooo želela.

Še ena taka.
Jaz še zdaj nisem vsega popravila kar sem takrat zaj*eb*ala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

pikapolona2 -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 13:54:52)

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Še ena taka.
Jaz še zdaj nisem vsega popravila kar sem takrat zaj*eb*ala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

moj je ravno zadnjič začel govorit še o 3 otroku....pa sem mu rekla da če mi zrihta job kjer bom za ND zaposlena in bom lahko šla kadarkoli na bolniško in pa brez problema za 12 mesecev na porodniško da potem mogoče JA.....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 18:22:15)

drage moje, od tega foruma se poslavljam. nekdo me zasleduje, bere moje misli in kar je najhuje, številne laži troši naokoli. izgleda, da ima tako beden lajf, da mora še mojega prenašati.

imejte se skrajno lepo !

altati -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 19:07:08)

*lina* pogrešala te bom....zelo...in škoda, res škoda, da obstajajo takšni bolniki....mah, kako že gre tista: Blagor ubogim na duhu, kajti njih je nebeško kraljestvo.... itak pa veš kje me najdeš, kajne? kar klikni me...kadarkoli..zate imam vedno čas[sm=smiley1.gif].

pikapolona2 -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 19:19:39)

lina sej ne morem verjet....pa sej tud nič takega nisi pisala???? Ah....upam da se vsaj še v živo vidimo :-)

pikapolona2 -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 19:20:02)

altati ste boljše?

altati -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 19:35:07)

altati ste boljše?

mislim, da počasi bo.
deček sicer prdi tako, da je grozno...pomoje če v stanovanju prižgem svečo, nas bo odneslo, pa še pol Kranja bo šlo v zrak...če pa še Tia doda svoj prdec, bo pa Gorenjska zbrisana iz zemljevida...ampak bo!
je pa to super dieta. 3 kg v dveh dneh gre v minus.....

piskot -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.1.2010 20:52:18)

lina ma sej sploh ne vem kaj naj napisem. upam da se tudi ta juha ne bo pojedla tako vroca kot se je skuhala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.1.2010 21:10:14)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.1.2010 21:11:46)

altati -> RE: Oktobrčki 2006-6 (12.1.2010 7:18:33)

sivkamivka, zakaj pa naj bi izraz 'veliki bratec' nakazoval da bo še en fant? To mi pa res ni jasno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]? Saj jaz tudi pravim, da je Jaša mali bratec, pa Tia in Tara veliki sestri???? To pa res nima veze s spolom....ali?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>